Handicap Pariuri Explicat

Ce înseamnă Handicap la Pariuri și cum funcționează? În rândurile următoare îți vom spune tot ce trebuie să știi despre pariurile de acest tip. Îți vom mai spune și câte tipuri de Handicap Pariuri există, care sunt diferențele între ele, la ce sporturi le poți folosi și unde vei găsi cele mai bune cote.

Ce înseamnă Handicap la Pariuri sportive și cum funcționează?

Cu siguranță că te-ai gândit ce înseamnă handicap la pariuri, mai ales că sunt atât de multe opțiuni pe care poți paria cu handicap. Pe scurt, este o practică folosită de agențiile de pariuri pentru a echilibra cotele în cazul unor evenimente disproporționate ca valoare. De exemplu, dacă FCSB ar juca în Cupa României cu o echipă din Liga a III-a.

Cu ce șanse ar fi creditată echipa din eșalonul inferior? Zero sau aproape zero. Numai că, atunci când intervine opțiunea handicap la pariuri, echipa aceasta beneficiază de un plus pentru ca să aibă o cotă atractivă pentru pariori. Ori, dimpotrivă, cota FCSB se micșorează, astfel încât să existe atractvitate pentru pariorii cărora le place se plaseze pariuri pe outsider.

superbet

Dacă vrei să faci pariuri pe Handicap, recomandarea noastră e să pariezi la Superbet. Aici nu doar că vei găsi cele mai bune cote la pariuri pe Handicap, dar vei avea la dispoziție o platformă extrem de bine pusă la punct, cea mai bună aplicație de pariuri sportive din România dar și numeroase promoții cu bonus fără depunere pe care le vei putea folosi pentru a-ți crește profitul obținut din pariuri.

Ce înseamnă Handicap Asiatic la pariuri sportive?

Pentru a înțelege și mai bine ce înseamnă handicap asiatic la pariuri, gândește-te la el ca la un avantaj/dezavantaj oferit unuia dintre participanți. Este un avantaj/dezavantaj virtual, dar care îți oferă ție, ca parior, șansa de a obține profit în cazul în care pariezi folosind această opțiune. O să tot vezi handicap asiatic goluri sau handicap tenis sau alte variante. O să-l întâlnești foarte mult la fotbal, tenis, baschet (handicap NBA), rugby, dar și la cursele de cai.

Haide să exemplificam în mod concret: meci de fotbal, Cupa României, CSM Bacău (liga a III-a) vs. FCSB (Liga I). Este cât se poate de clar cine este echipa care este favorită, din punct de vedere al palmaresului, a lotului și a valorii. Numai că agenția de pariuri oferă un handicap 2:0 (CSM Bacău vs. FCSB 2:0). FCSB câștigă meciul la limită cu 1:0. Daca tu ai pariat pe handicap, atunci ai tras lozul câștigător pentru că scorul este, de fapt, în conformitate cu avantajul virtual creat de casa de pariuri, 2:1.

Handicap 0 (meciul nu se încheie la egalitate)

În cazul unui astfel de pariu, daca partida se va termina cu scor egal, atunci îți vei primi banii înapoi. O să vezi la casele de pariuri și oferte de tipul acesta “miza înapoi la 0-0″, așa cum este la Betano. Nu confunda genul acesta de ofertă (în care scorul trebuie să fie exact 0-0 pentru a-ți primi înapoi banii mizați). La pariuri cu handicap 0, echipa pe care ai mizat că va câștiga îți vă oferi pariu câștigător dacă învinge, banii înapoi daca este egal și niciun ban dacă a pierdut.

Handicap +0.5 vs -0.5

Handicap +0.5 vs -0.5

Printre multiplele opțiuni de handicap pariuri o să vezi handicap 1.5 sau handicap – 0.5. Îți amintești că ți-am spus la început că este vorba despre un avantaj, dar și despre un dezavantaj creat în mod virtual de către agenție pentru pariori? Haide să mergem pe ceva simplu: handicap +0.5 vs -0.5. Care crezi că este diferența?

Atunci când pariezi cu handicap + 0.5 ai două opțiuni de a scoate profit: la câștig și la meci egal. De exemplu, pariezi că Academica Clinceni o învinge pe Dinamo București (Academica Clinceni învinge + 0.50). În caz de meci câștigat de Academica sau încheiat la egalitate, ai luat banii. Daca Dinamo București câștigă meciul, atunci ai pierdut pariul.

În schimb, dacă mergi pe -0.5 pe Academica Clinceni, în cazul în care aceasta învinge, vei lua banii. Daca meciul se termina la egalitate sau învinge Dinamo, atunci ai pierdut banii.

A, încă o chestie: handicap 0-1 ce înseamnă? Într-un meci unde o să vezi acest handicap însemnă că echipa vizitatoare începe partida de la 1-0. Ceea ce înseamnă că echipa gazdă trebuie să câștige jocul sau facă meci egal.

Diferențe intre Hadicap pariuri normal (european) și Handicap Asiatic la pariuri

Handicap European vs handicap Asiatic

Te întrebi cumva daca pariurile cu handicap european sunt mai avantajoase decât cele cu handicap Asiatic? Dacă discutăm de un handicap 1:0 de tip Asiatic și unul european, care să fie mai avantajos? Că de obicei, treaba sta în avantajul oferit outsiderului, echipei mai slab cotate. În cazul acesta, ea primește un avantaj de 1 gol în fața favoriților. Gen, joacă Insulele Feroe contra Spaniei.

Insulele Feroe primește handicap 1:0 la pariuri, adică începe meciul în avantaj (virtual). Bine, în cazul asta, cred că un handicap 2.5 ar fi mult mai util. Ceea ce însemnă că Spania trebuie să înscrie de 3 ori ca tu să pierzi. În cazul în care meciul se termină 2:0 pentru spanioli tu ai câștigat pariul pentru că scorul (virtual) este 2,5 la 2, în favoarea Insuelelor Feroe.

Ți-am explicat asta ca să înțelegi mai bine cum funcționează treaba cu handicap pariuri. Revenind la diferențele dintre pariuri cu handicap european și cel Asiatic, ce trebuie să știi din capul locului este acest lucru: la meci egal cu handicap Asiatic, îți iei banii înapoi, iar la meci egal cu handicap european, ai pierdut. Ca să înțelegi mai bine, la pariere cu handicap Asiatic nu sunt acceptate, ceea ce este un avantaj pentru tine, în timp ce la pariuri handicap european, egalul este luat în calcul.

Tipuri de handicap la pariuri

Dacă ți-am spus ce înseamnă handicap la pariuri sportive, acum trebuie să vorbim despre tipurile de handicap la pariuri. Nu te aștepta ca toate sporturile să aibă handicap (chiar dacă, teoretic, se poate aplica). Vei găsi handicap tenis, nu handicap MMA; ori handicap fotbal, dar nu handicap darts. Așa că, vei observa că handicap la pariuri este mai des întâlnit la fotbal, rugby, baschet sau tenis, Ce au în comun toate aceste sporturi? Se joacă pe puncte. Așadar, pariere cu handicap se aplica mai ales sporturile cu puncte. Desigur, îl vei întâlni și în sporturile de curse, cel mai adesea la cursele de cai.

O să îți spun acum și despre handicap Asiatic dublu. Mai ales că îl vei întâlni la diverse agenții de pariuri. Treaba cu acest tip de handicap la pariere este legată de împărțirea mizei în două. Să exemplificăm puțin spre a înțelege mai bine. Avem un meci de fotbal, Chindia Târgoviște versus Astra Giurgiu. Handicap Asiatic dublu Chindia Târgoviște (0, -0.50) – acest lucru înseamnă că vei câștiga dacă Chindia învinge la o diferență de un gol sau mai multe. În caz de meci egal, vei pierde jumătate din miză, iar cealaltă îți va fi dată înapoi.

Handicap la pariuri în diverse sporturi:

Fotbal

Este sportul unde vei găsi o multitudine de tipuri de pariuri cu handicap. De exemplu, dacă ai handicap 2.5 la goluri, atunci -2.5 înseamnă că o echipă începe cu 2.5 împotrivă. Daca este +2.5, atunci pornește cu un avantaj de 2. 5 goluri. Ceea ce înseamnă că în prima situație echipa trebuie să marcheze mai mult de 2,5 goluri pentru ca pariul tău să fie câștigător. Pentru cel de-al doilea caz, aceasta ar trebui să primească mai mult de 2, 5 goluri pentru ca pariul tău să fie unul pierzător.

Handicap la pariuri în diverse sporturi

Tenis

O să ți se pară un pic mai complicat, pentru că aici se discută de game-uri. De exemplu, poți avea un handicap 2, iar partida se termină cu scorul de 6-0. 6-3, atunci se face un calcul: 12 (6+6 game-uri câștigate) – 2 (handicap tenis) = 10. Ceea ce înseamnă că 10 este mai mare decât 3 (game-uri câștigate de adversar), adică tu ai luat banii.

NBA

La fel de complexa este parierea cu handicap și la baschet. Acest lucru se întâmplă din cauza numărului mare de puncte care se marchează în astfel de partide. Să zicem că avem un handicap NBA de + 6.5 pe echipa Cavaliers contra Chicago Bulls. Cavaliers trebuie să nu piardă meciul la mai mult de 7 puncte diferență sau să-l câștige pentru a obține banii.

Ponturi și sfaturi pentru pariuri cu handicap

Handicap Pariuri Explicat

Acum că ai aflat ce înseamnă handicap la pariuri sportive, haide să vedem ce ponturi și sfaturi există pentru pariurile pe handicap. Vom începe prin a-ți recomanda ceea ce deja știi: mizează numai pe platforme de pariere legala. Mai ales că primești pariuri gratuite, bonusuri și diverse alte promoții ce îți îmbunătățesc șansele la câștig. Alege să joci pe cote mărite și informează-te care sunt cele mai avantajoase agenții de pariuri în acest sens. Noi am întocmit un top al celor mai bune case de pariuri sportive din Romania, așa că, dacă mergi pe mâna noastră, o să mergi la sigur în privința acestor operatori.

Consultă statisticile, citește ultimele noutăți despre echipe și jucători și informează-te înainte de a paria. Este recomandat să nu mizezi pe pariurile cu handicap în mod nerealist. Nu îți recomandam să mergi pe cote de peste -4 la handicap pariuri. În general, evită cotele mari pentru acest gen de pariuri. Nu uita că echipele care câștigă cu 1-0 sunt destul de periculoase atunci când vine vorba de parierea cu handicap.

Parierea cu handicap este o modalitate utilă de a-ți creste șansele la pariuri. Folosește-te de ea așa cum trebuie și o să ai numai de câștigat. Familiarizează-te cu handicap Asiatic, fiindcă este foarte utilizat la casele de pariuri sportive din Romania. În rest, nu ne rămâne decât să îți urăm multă baftă și pariuri cât mai profitabile!

FAQ

Ce înseamnă handicap la pariuri sportive?

Este o practică folosită de agențiile de pariuri pentru a echilibra cotele în cazul unor evenimente disproporționate ca valoare. O echipă pornește cu un avantaj virtual, în timp ce oponentul pornește cu un dezavantaj virtual.

Cum câștig cu un handicap la pariuri?

Dacă indici în mod corect câștigătorul, atunci vei câștiga. În situația în care ai optat pentru handicap Asiatic, la scor egal îți primești banii înapoi.

Ce înseamnă handicap +0.5 la pariuri sportive?

Pariul tău va fi unul câștigător daca ai indicat în mod corect câștigătorul din partidă ori îți primești banii înapoi în situația în care meciul s-a finalizat cu un scor egal.

Ce înseamnă handicap +1.5 la pariuri sportive?

Este o opțiune de pariere care îți permite să câștigi daca indici în mod corect câștigătorul, dar și dacă rezultatul final este egal și chiar dacă echipa pe care ai mizat a pierdut. Numai că, diferența trebuie să fie de cel mult 1 gol.

Ce înseamnă handicap +2.5 la pariere?

Pariul tău este câștigător în situația în care ai indicat în mod corect câștigător, partida se finalizează cu un scor egal sau daca echipa pe care ai pariat a pierdut, dar numai daca este o diferență de cel mult 3 goluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *