Pronosticuri Argentina – Mexic

Întâlnirea dintre Argentina și Mexic este unul dintre punctele de interes ale fazei grupelor de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, din Qatar. Duelul celor două reprezentative, după mulți derbiul Grupei C, este programat în etapa a doua a grupelor și va avea loc pe 26 noiembrie începând cu ora 21:00, ora României, pe stadionul din Lusail, același care va găzdui și marea finală a Mondialului din Qatar. Dacă te-ai gândit să pariezi pe acest meci de fotbal, avem pentru tine în acest articol o analiză a partidei, câteva pronosticuri și ponturi, dar și informații despre unde găsești cele mai bune cote la pariuri pe meciul de fotbal Argentina – Mexic.

Începem analiza noastră despre meciul Argentina – Mexic cu un sfat: Dacă vrei să pariezi, asigură-te că pariezi doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Numai așa poți să fii sigur că nu vei fi înșelat și că îți vei putea retrage toate câștigurile obținute.

Ponturi și Pronosticuri Argentina – Mexic

Înainte de a intra în subiect și de a vedea care sunt cele mai bune pronosticuri pentru duelul Argentina – Mexic de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar este necesar să trecem pe scurt prin statistici, pentru a acea o idee clară asupra potențialului celor două formații. Trebuie spus că este al patrulea duel dintre Argentina și Mexic de la un turneu final de Campionat Mondial după cele din:

 • 1930 – victorie în grupe pentru Argentina cu scorul de 6-3;
 • 2006 – victorie în optimi pentru Argentina cu scorul de 2-1;
 • 2010 – victorie în optimi pentru Argentina cu scorul de 3-1.

Se poate vedea clar că mexicanii au un complex argentinian la Mondiale. Chiar dacă nu joacă rezultatele trecute, de multe ori fotbaliști importanți au mărturisit că și statistica poate influența mindsetul din timpul unui meci.

Luând aceste detalii în considerare, dar și alte informații despre care vom vorbi pe parcursul acestui articol, îți propunem următoarele 5 pariuri pentru meciul de fotbal Argentina – Mexic:

Pariuri Argentina – Mexic: 1X2

Pariuri Argentina – Mexic: 1X2Mozzart
Victorie Argentina argentina1,55
Meci Egal meci egal3,90
Victorie Mexic mexic8,00
Argentina vs Mexic Cote Pariuri: 26.11.2022

Începem seria noastră de ponturi și pronosticuri pentru meciul Argentina – Mexic cu clasicul 1X2. Nu există discuții aici, Argentina e favorită împotriva Mexicului. Mozzart Bet oferă cote foarte bune pentru această partidă și merită să iei în considerare deschiderea unui cont pe această platformă pentru a beneficia de ele. Sud-americanii au cota 1,62 pentru victorie, în timp ce egalul vine cu o cotă de 3,90, iar victoria mexicanilor ar reprezenta o surpriză majoră, cu o cotă de 6,50.

Chiar dacă 1,62 nu reprezintă o marjă de profit impresionantă, credem că este totuși o cotă foarte interesantă, iar dacă alegi să o combini și cu alte pariuri poți obține un bilet foarte atractiv. Victoria argentinienilor pare foarte sigură în acest moment, mai ales dacă ne uităm la rezultatele înregistrate de cele două echipe în acest an, înainte de startul Cupei Mondiale.

Argentina a evoluat în mai puține partide, dar a reușit să își treacă în palmares un trofeu internațional, în timp ce Mexicul a jucat mai mult, obținând calificarea la turneul final abia în primăvară. Mexicanii au 13 partide în 2022, reușind 6 victorii, 5 remize și bifând două înfrângeri. Rezultate nu foarte încurajatoare, dar nici dezastruoase, ceea ce înseamnă că forma de moment și modul în care jucătorii vor fi motivați de staff va decide evoluția din teren.

Argentinienii, de cealaltă parte, au disputat 6 meciuri în acest an, cel mai reușit fiind cel cu Italia, scor 3-0 în finala Cupei Campionilor CONMEBOL – UEFA, întrecere reînființată recent în care se duelează campioanele din Europa și America de Sud. Messi și colegii săi mai au victorii cu Chile, Columbia, Venezuela și Estonia, dar și o remiză cu Ecuadorul. Forma Argentinei este una excelentă.

Argentina și Mexic în prima etapă de la Cupa Mondială

Însă, în ciuda formei excelente, Argentina a călcat strâmb în prima etapă de la acest turneu. Deși a întâlnit o echipă care îi e cu mult inferioară, Arabia Saudită, echipa lui Messi a pierdut surprinzător, după ce a încasat nu unul, ci 2 goluri de la saudiți.

După un asemenea rezultat, ai fi tentat să consideri că Argentina nu este într-o formă chiar așa de bună. Însă, dacă privim statisticile, vedem că povestea acestui meci e alta. Argentina a avut nu mai puțin de 15 șuturi la poarta saudiților. Dintre acestea, 6 au fost pe poartă. Mai mult, în minutele 22, 28 și 35, Argentina a marcat de 3 ori, golurile fiind însă anulate pe motiv de offside.

De partea cealaltă, saudiții au avut 2 șuturi pe poarta Argentinei și au marcat de 2 ori. Procentaj maxim la finalizare pentru Arabia Saudită și o dovadă că Argentina a avut parte de foarte mult ghinion.

Și Mexicul a înregistrat un rezultat slab în prima etapă, în meciul său cu Polonia. A dominat partida, a avut de 2 ori mai multe șuturi la și pe poartă ca Polonezii, dar nu a reușit să marcheze. Partida s-a terminat la egalitate, 0-0, iar acest rezultat îi ambiționează pe argentinieni. Aceștia trebuie să bată Mexicul dacă vor să treacă mai departe. Concentrarea pentru Messi & Co. va fi așadar maximă!

Pronosticuri Argentina – Mexic: Victorie Argentina, cotă 1,55

Pariuri Argentina – Mexic: Total Goluri

Pariuri Argentina – Mexic: Total GoluriMozzart
0-12,60
2+1,43
0-21,62
3+2,30
0-31,17
4+4,40
0-41,02
5+9,50
6+23,0
7+70,00
1-21,85
1-31,33
1-41,15
1-51,08
2-31,95
2-41,55
2-51,48
2-61,45
3-42,85
3-52,45
3-62,35
4-55,20
4-65,00
Argentina vs Mexic Cote Pariuri: 26.11.2022

Mergem mai departe cu alte pronosticuri pentru Argentina – Mexic și cu a doua recomandare de pariuri din acest material. Iar acum discutăm despre goluri. În oferta celor de la Mozzart Bet putem găsi o cotă de 2,30 pentru cel puțin 3 goluri înscrise în această partidă.

Dacă ne uităm la ultimele rezultate obținute înainte de Cupa Mondială, vedem că Argentina a înscris cel puțin o dată în fiecare dintre ultimele șase meciuri, în timp ce mexicanii au marcat și ei în 4 din ultimele 5 jocuri. 

Rezultate Argentina în 2022, fără Cupa Mondială:

 • ChileArgentina, 1-2
 • Argentina – Columbia, 1-0
 • Argentina – Venezuela, 3-0
 • Ecuador – Argentina, 1-1
 • Italia – Argentina, 0-3
 • Argentina – Estonia, 5-0
 • Argentina – Honduras, 3-0
 • Jamaica – Argentina, 0-3

Vedem din această serie de rezultate că elevii lui Lionel Scaloni au constanță și că sunt într-o perioadă foarte bună, pregătirea pentru Mondial fiind optimă. Argentinienii practică un fotbal deschis. Dau goluri și uneori mai și primesc. Meciurile lor sunt întotdeauna spectaculoase.

Rezultatele Mexicului în 2022, fără Cupa Mondială:

 • Mexic – Columbia, 2-3
 • Mexic – Peru, 1-0
 • Mexic – Paraguay 0-1
 • Jamaica – Mexic 1-1
 • Mexic – Surinam 3-0
 • Mexic – Ecuador 0-0
 • Mexic – Uruguay 0-3
 • Mexic – Nigeria 2-1
 • Mexic – Guatemala 0-0
 • Mexic – El Salvador 2-0
 • Honduras – Mexic 0-1
 • Mexic – SUA 0-0
 • Mexic – Panama 1-0
 • Mexic – Costa Rica 0-0
 • Jamaica – Mexic 1-2

Rezultatele mexicanilor din acest an arată un focus pe preliminarii, iar asta se vede în rezultatele bune din iarnă și primăvară, acestea fiind însă urmate de o relaxare cumva inevitabilă în vară, după ce principalul obiectiv a fost îndeplinit.

Sunt, așadar, premise să avem un meci cu cel puțin 3 goluri înscrise.

Pronosticuri Argentina – Mexic: Se înscriu cel puțin 3 goluri (3+) – Cotă 2,30

Pariuri Argentina – Mexic: Primul gol

Pariuri Argentina – Mexic: Primul golMozzart
Argentina1,42
Niciun gol6,50
Mexic4,10
Argentina vs Mexic Cote Pariuri: 26.11.2022

Continuăm cu o nouă propunere din seria pariuri sigure, cu șanse reale de a se concretiza: Argentina va deschide scorul. În oferta Mozzart Bet, pronosticul la ”Argentina – Mexic – Cine marchează prima” vine cu o cotă de 1,42 pentru Argentina.

Facem din nou apel la statistică și vedem că sud-americanii au fost de cele mai multe ori singurii marcatori în meciurile jucate din acest an, în timp ce mexicanii au avut evoluții fluctuante, iar în fața rivalilor puternici din America de Sud au clacat fără drept de apel.

Mai mult, statistica ultimelor 3 întâlniri directe dintre cele două ne spune așa:

 • Argentina – Mexic, 2-0 – Amical, 16.11.2018
 • Argentina – Mexic, 2-0 – Amical, 20.11.2018
 • Argentina – Mexic, 4-0 – Amical, 10.07.2019

Astfel, un pariu plasat pe Argentina reprezintă o bună oportunitate de pariu cu șanse mari de reușită ce poate fi plasat pe un bilet combinat pentru a crește cota și a maximiza șansele de succes.

Pronosticuri Argentina – Mexic: Argentina înscrie prima – Cota 1,42

Pariuri Argentina – Mexic: Ambele echipe înscriu

Pariuri Argentina – Mexic: Ambele echipe înscriuMozzart
DA2,30
NU1,54
Argentina vs Mexic Cote Pariuri: 26.11.2022

Având în vedere cele discutate mai sus am găsit în oferta Mozzart Bet o propunere interesantă pentru voi, și anume: Nu înscriu ambele echipe. Șansele sunt foarte mari ca Argentina să câștige meciul, iar Mexic să nu marcheze.

Cu o cotă de 1,54 pariul acesta poate fi considerat unul foarte bun, dată fiind diferența dintre cele două și istoricul întâlnirilor lor. Argentina este marea favorită a partidei și, după eșecul cu Arabia Saudită, va forța victoria. Mexicul nu are neapărat o forță ofensivă de invidiat.

Astfel, o partidă în care Argentina câștigă la cel puțin trei goluri diferență, fără ca adversarii să marcheze, nu este deloc ieșită din comun, ba chiar ar putea fi un deznodământ așteptat pentru acest duel.

Pronosticuri Argentina – Mexic: Nu înscriu ambele echipe – Cotă 1,54

Pariuri Argentina – Mexic: Repriza 1

Pariuri Argentina – Mexic: Repriza 1Mozzart
Argentina2,20
Meci Egal2,10
Mexic7,00
Argentina vs Mexic Cote Pariuri: 26.11.2022

Cum arată și cotele, Argentina este favorită să câștige partida cu Mexic. În același timp, Argentina este echipa cu o forță ofensivă mai mare. E astfel de așteptat ca echipa din America de Sud să încerce să rezolve partida cât mai repede, pentru a nu avea emoții pe final.

Pentru noi, este destul de evident că partida Argentina vs Mexic va fi una cu multe goluri. Iar cel mai probabil o parte din aceste goluri vor fi marcate în prima repriză. Ceea ce ne face să credem că Argentina va câștiga prima repriză.

Mozzart Bet îi dă o cotă excelentă, de 2,20, ca să câștige prima repriză. E o cotă prea bună pentru un pariu aproape sigur.

Pronosticuri Argentina – Mexic: Argentina câștigă prima repriză – Cotă 2,20

Argentina și Mexic la Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Argentina și Mexic se află în poziții diferite pentru acest turneu final, însă pentru prima fază a Mondialului obiectivele sunt aceleași, depășirea fazei grupelor.

Câștigătoare Grupa CMozzart
Argentina2,35
Polonia5,00
Mexic4,50
Arabia Saudită4,00
Cote Pariuri: 26.11.2022

Argentinienii sunt unii dintre favoriții la câștigarea trofeului, mai ales că vorbim despre ultimul Mondial al lui Leo Messi, unul dintre favoriții celor care vor să parieze pe cine iese golgheter la Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Toată lumea vrea să îl aducă pe acesta la nivelul lui Maradona și din acest punct de vedere. Mexicanii, în schimb, nu își propun mai multe decât depășirea grupelor, însă dacă totul se aliniază pentru ei întotdeauna pot produce surprize majore.

Lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Selecționerul Lionel Scaloni va merge la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar cu următorul lot:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Franco ArmaniNahuel MolinaLeandro ParedesJulian Alvarez
Geronimo RulliNicolas TagliaficoRodrigo De PaulLionel Messi
Emiliano MartinezGonzalo MontielAngel Di MariaJoaquin Correa
German PezzellaNicolas GonzalezPaulo Dybala
Marcos AcunaAlexis Mac AllisterLautaro Martinez
Cristian RomeroGuido Rodriguez
Juan FoythEnzo Fernandez
Nicolas OtamendiAlejandro Gomez
Lisandro MartinezExequiel Palacios
Lot actualizat: 15.11.2022

Lotul Mexicului pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Gerardo Martino, selecționerul Mexicului, i-a convocat la CM 2022 pe următorii jucători:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Guillermo OchoaJorge SanchezOrbelin PinedaHenry Martin
Alfredo TalaveraNestor AraujoCarlos RodriguezRogelio Funes Mori
Rodolfo CotaGerardo ArteagaUriel AntunaRaul Jimenez
Kevin AlvarezRoberto AlvaradoAlexis Vega
Jesus GallardoHector Herrera
Cesar MontesErick Gutierrez
Hector MorenoLuis Chavez
Johan VazquezLuis Romo
Andres Guardado
Edson Alvarez
Hirving Lozano
Lot actualizat: 15.11.2022

Despre meciul Argentina – Mexic

argentina

Așa cum am văzut până acum, în secțiunea noastră de ponturi și pronosticuri, duelul dintre Argentina și Mexic se anunță a fi unul foarte interesant, între două echipe care își propun să iasă din grupe. Sud-americanii au ambiții mult mai mari, vor să câștige Mondialul, astfel că nu își permit niciun pas greșit și au nevoie de concentrare maximă în fața unui adversar care le poate pune oricând probleme.

Cum din Grupa C mai fac parte Polonia lui Lewandowski și Arabia Saudită va fi interesant de urmărit și cum aleg selecționerii celor două reprezentative să gestioneze lotul în perioada intensă din grupe, când se joacă la intervale scurte de timp și recuperarea poate deveni o problemă pe măsură ce se acumulează oboseală.

Argentina nu ar trebui să aibă foarte mari probleme cu Mexicul, dar totul depinde de capacitatea jucătorilor de a se mobiliza și de a evolua la potențialul lor maxim.

mexic

De partea cealaltă, Mexicul are foarte clar ca obiectiv locul 2. Mexicanii vor să se califice mai departe și au șanse, însă lupta lor principală va fi cu Polonia, nu cu Argentina. Strategia lor, cel mai probabil, se va baza pe obținerea a 6 puncte din meciurile cu Polonia și Arabia Saudită. Șansele lor cu Argentina sunt foarte mici. A irosi resurse într-o asemenea partidă nu ar avea sens.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus pe Argentina – Mexic

Pentru că știm că vrei să obții un profit considerabil pariind pe duelul dintre Argentina și Mexic de la Mondialul din 2022 avem pentru tine alte informații extrem de valoroase. Profitul nu vine numai din ponturi și din pronosticuri, ci și dintr-un research adecvat în privința cotelor și a bonusurilor.

Avem pentru tine o listă cu cele mai bune cote la pariuri pe Campionatul Mondial de Fotbal 2022 și cele mai bune bonusuri la pariuri pe Cupa Mondială de la casele de pariuri din România.

 1. Superbet
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 3,37%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. Mozzart
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  1750 lei
  Cod Bonus Mozzart
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 5,33%
  • Excelent bonus de bun venit care poate fi pariat și pe Campionatul Mondial
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
 3. Mr Bit
  4.8/5
  Bonus de Bun Venit
  600 lei
  Cod Promoțional Mr Bit
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 4,34%
  • Live streaming
  • Site nou și modern
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte

Cine transmite meciul de fotbal Argentina – Mexic?

La fel ca mulți pariori, probabil că te-ai întrebat și tu unde vedem Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Dacă te-a interesat acest lucru, atunci te-a interesat și unde poți vedea meciul de fotbal dintre Argentina și Mexic.

Duelul dintre cele două poate fi urmărit în România la Televiziunea Română, cea care va televiza toate partidele de la Cupa Mondială din Qatar.

Nu uita că partida începe la ora 21:00, ora României, pe 26 noiembrie, și că se va juca pe bijuteria de stadion de 80,000 de locuri din Lusail, arena ce a fost construită pentru marea finală a Cupei Mondiale.

Nu în ultimul rând, îți amintim că poți urmări acest meci și pe platformele caselor de pariuri care transmit meciuri live online. Acestea sunt printre cele mai bune transmisiuni online din lume. Cu siguranță nu vei găsi asemenea calitate la site-urile gratuite de streaming iar pentru a le accesa trebuie doar să ai un cont la casa de pariuri care transmite. Dacă ai deja un cont, problema e rezolvată.

Stai alături de Pariuri și Jocuri pentru mai multe pronosticuri precum cele pentru meciul de fotbal Argentina – Mexic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *