Sporturile Virtuale – distracție și pariuri provocatoare la orice oră!

Ce sunt sporturile virtuale și cum să pariezi

Ce sunt sporturile virtuale?


Una dintre noutățile agențiilor de pariuri sportive online este reprezentantă de sporturile virtuale. Acestea sunt confundate destul de ușor cu conceptul de e-sports (prezente în ofertele caselor de pariere). Pentru a înțelege mai bine diferența dintre acestea, iată cum pot fi definite cele două forme de distracție.

Sporturile virtuale sunt jocuri sau curse simulate în cadrul agențiilor de pariuri, fără implicare umană și pe care se poate paria. E-sports (sporturi electronice) constituie o formă de jocuri video, în care personajele sunt controlate de oameni (sau echipe) reali, iar sesiunile de joc sunt transmise pe canale video dedicate (Twitch sau Youtube). Pe scurt, sporturile virtuale online sunt evenimente 100% aleatorii pe care se poate paria, ca la oricare alt tip de pariuri.

Ffortunaoruna• Fotbal • Tenis • Curse de mașini • Speedway • Curse de cai • Curse de câiniBonus 100% până la 500 RON
BetaoBetano• Fotbal • Tenis • Baschet • Curse de mașini • Speedway • Ciclism • Curse de cai • Curse de câiniBonus 100% până la 500 RON
netbetNetBet• Fotbal • Baschet • Curse de cai • Curse de câini500 RON Pariu Fără Risc

Așadar, sporturile virtuale implică următoarele caracteristici:

 • Sunt evenimente disponibile 24/7;
 • Au o durată de desfășurare limitată (maxim 3-5 minute);
 • Nu sunt susceptibile de a fi corupte în vreun fel – 100% aleatorii;
 • Sunt niște simulări computerizate;
 • Echipele și jucătorii nu sunt replici reale, așa că nu dispun de caracteristicile acestora;
 • Nu necesită o cunoaștere aprofundată a jocului;
 • Oferă o gamă diversificată de opțiuni de pariere (ca în cazul unui meci real);
 • Numărul tipurilor de sporturi este limitat (fotbal, curse de ogari, curse de cai, ciclism, motociclism, bărci cu motor, baschet, tenis, darts, fotbal american).

În mod cert nu o să te plictisești atunci când optezi pentru această formă de pariuri. Implică un nivel la fel de ridicat de impredictibilitate. Pariurile sunt la fel de numeroase, iar aflarea rezultatelor este rapidă. Durează între 3 și 5 minute, așa că afli destul de repede dacă pronosticurile tale sunt corecte. Plus că, numărul partidelor este nelimitat. Așa că ai atât șansa de a obține profit rapid, cât și multiple oportunități de a te distra cu provocări noi!

Avantajele sporturilor virtuale pentru pariorii sportivi


Chiar dacă ești un fan al sporturilor reale, cele virtuale îți oferă o varietate de avantaje:

 • Accesibilitate extinsă – poți juca la orice oră, iar partidele nu durează decât câteva minute. În plus, casele de pariuri sportive cu sporturi virtuale optimizează modul de afișare. Imaginile sunt redate la calitate premium atât pentru ecranele mari (desktop), cât și pentru cele mici (tabletă și mobil).
 • Comod de pariat – afli rezultatele nu după 90 de minute ca la un meci real de fotbal, de exemplu, ci în aproximativ 3 minute. Modul de pariere este la fel de accesibil.
 • Diversitate – sporturile virtuale nu se rezumă doar la fotbal ori curse de ogari (chiar dacă sunt printre cele mai populare), ci îți oferă mai multe opțiuni de pariere.
 • Stabilitate în predicții în comparație cu evenimentele reale – forma sportivilor din sporturile reale este fluctuantă. Atunci când pariezi pe acest tip de piață sportivă beneficiezi de un nivel mai ridicat de stabilitate a rezultatelor. Jucătorii începători dispun de o șansă bună de a obține profit comparativ cu evenimentele reale.
 • Ușor de redat de către operatorii de pariuri sportive – acest tip de sporturi nu implică resurse mari, folosindu-se motoare grafice economice. Jucătorii se pot bucura de mai multe piețe sportive în același loc (pot plasa pariuri multiple pe sporturi virtuale diferite).
 • Sunt sporturi mai bine reglementate decât cele reale – RNG-ul este un mecanism care garantează corectitudinea 100% a acestui tip de evenimente.
 • Ai la dispoziție statistici – forma jucătorilor virtuali nu este precum cea a jucătorilor din realitate. Echipele nu sunt reale, așa că, dacă te folosești de datele statistice disponibile poți plasa pariuri cu șanse mari de câștig.
 • Cote bune – așa cum se întâmplă și-n cazul cotelor pentru evenimentele reale și-n cazul acestor evenimente, cotele oferite de operatorii de pariuri sunt diferențiate în funcție de partidă.
 • Sunt prezente la toate agențiile de pariuri sportive legale – poți să pariezi la oricare dintre casele online cu pariuri pe sporturi virtuale.

În cazul acestui tip de piețe sportive poți obține profit de pe urma oricărei partide. Poți plasa mize pe scorul corect, câștigător sau acumulator și multe altele. Chiar dacă sunt diferențe față de sporturile reale, la cele virtuale, poți paria oricând dorești și poți câștiga imediat.

Cum funcționează algoritmul de evaluare a abilităților jucătorilor virtuali și statisticile?


Sporturile virtuale curse de cai

Agențiile de sporturi virtuale nu dispun de posibilitatea de folosi nume reale de cluburi, jucători, stadioane sau locații. Acest lucru se datorează licențelor din partea acestor organizații. Așa că, operatorii de pariuri sportive generează toate informațiile și datele în mod aleatoriu folosind niște baze de date ficționale.

Operatorul nu oferă nici foarte multe date statistice, așa că nu este nevoie de o aprofundare a datelor din partea jucătorilor. Ceea ce înseamnă că este mai ușor de gestionat informația disponibilă, echivalând cu șanse mai mari de a obține câștiguri. Fiecare rezultat (și toate evenimentele care au loc, de la golurile marcate, cartonașe roșii și galbene ori cornere) este 100% generat de RNG.

Strategii de luat în considerat atunci când pariezi pe sporturi virtuale – sfaturi și ponturi utile!


Trebuie să-ți gândești în mod atent strategia la sporturile virtuale. Pentru că algoritmul este unul generat de un sistem, nu poți folosi multe dintre strategiile pentru evenimentele reale. Așa că:

 1. Statisticile pentru eveniment sunt generate instant de RNG – pariază sume mici, pe pariuri individuale;
 2. Bazează-te pe cotele oferite pentru fiecare eveniment – este un indicator util pentru a miza cu șanse mai mari de câștig;
 3. Analizează cât mai multe evenimente sportive virtuale înainte de a plasa un pariu – dacă există un model de generare a rezultatelor îl vei observa. Cu toate acestea gândește-te că sporturile virtuale se bazează pe rezultate generate automat, nu pe performanță și aptitudini, ca în jocurile reale;
 4. Adoptă acele strategii care iau în calcul elementele aleatorii, mai degrabă decât să pariezi în mod aleatoriu (asta înseamnă să gândești strategic indiferent de tipul pieței de pariere);
 5. Pentru cursele virtuale de cai, caută acei participanți care sunt creditați cu un handicap pozitiv la câștigarea cursei (au șanse mai mari de câștig în comparație cu ceilalți cai).

Recomandarea specialiștilor pentru sporturile virtuale este ca pariorul să opteze pentru strategiile folosite la cazinou. De ce nu pentru cele de la pariurile sportive pe evenimente reale? Pentru că în acest fel îți păstrezi atât șansele de câștig, cât și posibilitatea de a te distra!

Tipuri de pariuri pe care le poți plasa la sporturile virtuale


Este posibil să plasezi tot felul de pariuri la aceste piețe virtuale. În general, pariurile sunt de tip pre-meci. La cursele de cai poți plasa pariuri Tricast/Forecast, pe câștigător sau primii trei clasați ori pe oricare. Pentru baschet poți opta pentru o selecție sau mai multe (în funcție de operator).

Sunt disponibile pariuri simple, combi sau sistem. În cazul meciurilor de fotbal ai la dispoziție Peste/Sub, scor exact, câștigător, etc. Chiar dacă nu sunt atât de multe opțiuni ca în cazul sporturilor reale, variantele disponibile sunt suficiente. Și, mai înainte de toate, nu uita să te distrezi- pentru că despre asta este vorba la pariuri sportive!

Ce trebuie să știe un parior începător despre sporturile virtuale?


Sporturile virtuale Fotbal

În situația în care ești un parior începător, sporturile online virtuale îți oferă mai multe oportunități de câștig. Gândește-te că jucătorii și echipele nu sunt ca în realitate. Abilitățile lor nu sunt reale, dar sunt concepute pentru a le oferi jucătorilor/echipelor șanse egale de câștig. Cu toate că nu există echipe și jucătorii ca în realitate, poți să îți alegi favorite. Poți să pariezi pe acestea în turneele și competițiile la care participă aceste echipe sau jucători.

Trebuie reținut faptul că nu îți poți construi echipa proprie, pentru că toate echipele și jocurile sunt generate de operator. Acestea nu pot fi modificate, iar garanția că jocurile nu sunt măsluite și că nu apar “alterări de software” este dată de RNG. Totul este 100% corect, sistemele de generare sunt auditate și toți jucătorii beneficiază de șanse egale la câștig.

Pentru că acest tip de piețe sportive sunt pe un trend ascendent, cu siguranță că din ce în ce mai multe sporturi virtuale vor fi incluse de operatori. Așa că, vei avea la dispoziție noi moduri de a obține profit și de a te distra. Dacă îți dorești o alternativă provocatoare și cu potențial ridicat de câștig la jocurile reale, pariază pe sporturile virtuale!

Unde poți să joci sporturi virtuale cu cote bune?


Fortuna este una dintre agențiile cu sporturi virtuale variate și de calitate. Poți paria pe tenis, curse de mașini, Speedway, fotbal, curse de cai și de câini. Pariurile sunt de tip pre-meci, iar datele statistice sunt colectate pentru fiecare zi în parte. În plus, le oferă jucătorilor și un ghid de ajutor, care îi învață totul despre parierea pe sporturile virtuale. Îți va fi foarte ușor să plasezi pariuri cu un potențial ridicat de câștig.

Betano își atrage pariorii pe sporturi virtuale cu opțiuni de fotbal, tenis, baschet, curse de mașini, speedway, ciclism, curse de ogari și curse de cai. Numărul opțiunilor de pariere este decent. Poți plasa (la fotbal), pariuri pe câștigător, scor corect, peste/sub (numărul total de goluri) și ai la îndemână și opțiunea „Șansă Dublă”. Statisticile nu sunt atât de bogate în informații, dar conțin date utile pentru a plasa pariuri profitabile.

Netbet îți oferă posibilitatea de a paria pe sporturi virtuale precum curse de cai, fotbal, baschet și curse de ogari. Opțiunile de pariuri sunt simple, poți plasa mizele rapid, iar cotele oferite sunt asemănătoare celor din meciurile reale. Mai mult decât atât, beneficiezi de statistici. Astfel, poți află care este forma echipei din ultimele 5 meciuri și multe alte informații foarte utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *