Curse de Cai – Pariuri în România

În România, puțini pariori fac pariuri pe curse de cai. Mult mai puțini în comparație cu alte sporturi, precum fotbal, handbal sau chiar Formula 1. Pariurile pe curse de cai rămân însă unul dintre cele mai populare tipuri de pariuri din lume, dar și unul dintre cele mai profitabile. Din acest motiv, în următoarele rânduri, îți vom spune care sunt cele mai bune siteuri de pariuri pe curse de cai din România, ce tipuri de pariuri poți să faci și cum să câștigi cât mai mulți bani din acest sport.

Top Siteuri Pariuri Curse de Cai

Cum am spus deja, din păcate, în România nu există chiar așa mare pasiune printre pariori pentru pariuri pe curse de cai. Din acest motiv, acest tip de pariuri nu se regăsește în ofertele tuturor caselor de pariuri online care funcționează legal în țara noastră. Din acest motiv, am decis să îți oferim lista de mai jos. Pe ea vei găsi cele mai bune siteuri de pariuri pe cai din România.

 1. GET'S BET
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  600 lei
  Cod Bonus Gets Bet
  Avantaje oferite
  • peste 500 evenimente de curse de cai pe care poți paria
  • curse de cai din: Marea Britanie, Irlanda, Africa de Sud, Australia, Franța, Japonia și SUA
  • Bonus fără depunere: pariu gratuit de 25 lei
 2. NETBET
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  pariu fără risc de 500 lei
  Cod Bonus NetBet
  Avantaje oferite
  • aproape 200 evenimente de curse de cai pe care poți paria
  • curse de cai din: Marea Britanie, Irlanda, Italia, SUA, Africa de Sud și altele.
  • Live streaming
 3. FORTUNA
  4.8/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Promoțional Fortuna
  Alte avantaje
  • Curse de cai din Cehia
  • Live streaming

Când spunem pariuri pe curse de cai, vorbim despre unul dintre cele mai vechi tipuri de pariuri. La început, pariorii se adunau la hipodrom pentru a paria pe caii lor preferați. Acum, însă, lucrurile sunt mult mai simple. Poți paria pe ce curse de cai vrei tu, din orice țară, cu un singur click. Iar dacă nu cunoști acest sport, foarte ușor poți obține informații care să te ajute să plasezi pariuri câștigătoare. Cum am spus deja, în acest articol îți vom spune totul despre curse de cai, pariuri, cote disponibile și strategii câștigătoare. Începem însă cu un sfat. Dacă vrei să faci pariuri pe curse de cai, asigură-te că pariezi doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România.

Pariuri pe curse de cai la Get’s Bet

getsbet

Get’s Bet are, poate, cea mai bună ofertă de pariuri pe curse de cai din România. Operatorul oferă peste 500 de evenimente pe care poți paria. Este vorba de curse de cai din Europa, America de Nord, Africa, Asia și Oceania. Sunt incluse țări cu tradiție în acest sport, țări precum Marea Britanie, Irlanda, Franța, Statele Unite ale Americii, Australia, Africa de Sud sau Japonia.

Dacă ești pasionat de curse de cai, aici vei putea face pariuri pe curse care au loc pe unele dintre cele mai importante circuite din lume. Mai mult, Get’s Bet oferă un număr foarte bun de tipuri de pariuri pe curse de cai. Poți face pariuri antepost, pe câștigător, pe clasarea pe primele 2, 3 sau 4 locuri, pariuri each way, pariuri comparate și altele. Foarte pe scurt, dacă vrei să faci pariuri pe curse de cai, la Get’s Bet cu siguranță nu te vei plictisi.

Operatorul nu oferă din păcate un bonus special pentru acest sport. Are însă un bonus de bun venit foarte bun, care îți poate aduce până la 600 de lei, pe care îi poți folosi și la pariuri pe curse de cai. La acesta se adaugă și un bonus fără depunere, care constă într-un free bet de 25 de lei.

În concluzie, oferta Get’s Bet este una excelentă pentru cei care vor să facă pariuri pe acest sport. Din acest motiv, am plasat acest operator pe primul loc în lista noastră cu cele mai bune siteuri cu pariuri pe curse de cai.

Pariuri pe curse de cai la NetBet

netbet

Oferta NetBet pentru pariuri pe curse de cai este la o distanță considerabilă de cea a celor de la Get’s Bet. Totuși, și aceasta este o ofertă foarte bună. NetBet le pune la dispoziție pariorilor aproape 200 de evenimente pe care pot să parieze. Este vorba aici de curse de cai din Marea Britanie, Irlanda, Italia, SUA, Africa de Sud și alte țări.

Poți face pariuri pe câștigător, pe poziții, fără favorit, etc. Un avantaj pe care îl are NetBet în fața celor de la Get’s Bet este faptul că le oferă clienților săi și posibilitatea de a urmări meciuri live online. Nu sunt incluse în transmisiuni chiar toate cursele de cai oferite însă unele sunt prezente. Dacă ai pariat pe ele, vei avea posibilitatea de a urmări în timp real ce se întâmplă la hipodrom.

Nici NetBet nu oferă un bonus special pentru curse de cai. Are însă un bonus de bun venit foarte bun, care vine sub forma unui pariu fără risc de 500 de lei. Din aceste motive, am pus acest operator pe locul 2 în topul nostru cu cele mai bune siteuri de pariuri pe curse de cai.

Pariuri pe curse de cai la Fortuna

fortuna

Oferta Fortuna lasă mult de dorit, dacă o compari cu celelalte două oferte de mai sus. La acest operator ai posibilitatea de a face pariuri doar pe curse de cai din Cehia, de la Praga. De asemenea, poți face doar pariuri pe câștigător sau pe poziții. Însă măcar Fortuna oferă pariuri pe curse de cai, ceea ce nu poate fi spus despre alte case de pariuri online.

Și aici găsești live streaming și un bonus de bun venit de până la 500 de lei. Dacă nu ești un profesionist al pariurilor pe curse de cai, Fortuna e un site bun pentru tine, pentru că nu ai nevoie de confuzia pe care ți-o poate provoca un număr mare de tipuri de pariuri. Și mai trebuie să spunem și că Fortuna oferă cote bune la pariuri pe cursele de cai. Din acest motiv, am pus acest operator pe poziția a treia în topul nostru cu cele mai bune siteuri de pariuri pe curse de cai.

Cum Să Câștigi din Pariuri pe Curse de Cai?

Dacă ai deja cunoștințele de bază despre cursele de cai și ce tipuri de pariuri sunt disponibile, vom intra direct în sfaturi despre cum să îți mărești șansele de câștig și strategii câștigătoare. Dacă este prima dată când plasezi un pariu pe curse de cai, nu te îngrijora, vom trece și prin noțiunile de bază foarte curând.

Pariuri pe Curse de Cai

Cum pregătești pariul și cum analizezi o cursă de cai

Ca să îți mărești șansele de câștig la pariuri pe curse de cai, trebuie întâi să înțelegi acest sport și, bineînțeles, să înțelegi ce se întâmplă în fiecare cursă pe care pariezi. Nu încerca să te bazezi doar pe noroc, pentru că norocul influențează foarte puțin o cursă de cai. Sunt alte aspecte mult mai importante de care e absolut necesar să ții cont.

Pe ce suprafață se aleargă?

În primul rând, trebuie să iei în considerare suprafața pe care are loc cursa pe care vrei să pariezi. La fel ca un jucător de tenis care preferă zgura, în locul ierbii, fiecare cal are și el o suprafață preferată. Unii aleargă cel mai bine pe gazon, alții pe gazon artificial, în timp ce alții pe nisip.

Tipul de suprafață pe care are loc cursa va influența decisiv performanța calului pe care vrei să pariezi. Așadar, înainte de a plasa pariul, trebuie să vezi dacă alesul tău are un palmares bun pe respectiva suprafață. Dacă nu are, este destul de clar că nu trebuie să faci acel pariu. Dacă are, șansele tale de câștig tocmai s-au îmbunătățit.

Ține cont de distanță și de tipul de cal

Distanța unei curse poate determina ce tip de cal va câștiga respectiva cursă. Și da, există mai multe tipuri de cai de curse, așa cum există mai multe tipuri de sportivi. Unii cai au mai multă energie, alții sunt sprinteri foarte buni, unii se descurcă bine pe distanțe scurte, alții pe distanțe lungi.

Înainte de a paria, tu trebuie să afli toate aceste informații. Un cal care e foarte bun sprinter se poate descurca foarte bine pe o distanță scurtă. Dar, dacă cursa e una lungă, de anduranță, performanța sa ar putea să scadă. Într-o asemenea situație, cel mai bine e să pariezi pe un cal care poate menține o viteză bună pentru o perioadă mai lungă de timp.

De ce e important să ții cont de aceste aspecte?
Un cal care a alergat o foarte mare perioadă de tip doar în curse cu distanțe lungi și care a avut parte doar de eșecuri poate reprezenta o oportunitate foarte bună pentru a obține un profit frumușel dacă este mutat într-o cursă cu distanță scurtă. Cum probabil că îți poți imagina, un astfel de cal ar beneficia de o cotă foarte mare la victorie. Și vorbim despre o victorie pe care el ar putea să o obțină. Din acest motiv trebuie să ții cont mereu de tipul de cal și de distanța cursei.

Pariezi pe o cursă normală sau pe una cu handicap?

Știai că, în anumite curse, caii favoriți să câștige pornesc uneori cu un handicap? Este vorba despre o greutate suplimentară care este adăugată calului favorit să câștige, pentru a-i îngreuna cursa. Este, în același timp, un detaliu foarte important. Din fericire, poți vedea, atunci când faci pariuri pe curse de cai, exact ce handicap i-a fost aplicat fiecărui cal.

Și în acest caz e important să știi pe ce tip de pistă se aleargă. Asta deoarece handicapul aplicat poate avea un impact mai mare sau mai mic, dacă o suprafață este mai dură, mai uscată, sau mai moale, mai îmbibată cu apă.

Evident, o greutate în plus se simte mai mult atunci când terenul pe care pășești e mai moale. La fel este și pentru cai. Un favorit căruia i-a fost aplicat un handicap s-ar putea nici măcar să nu îl simtă, dacă terenul îl ajută.

O echipă câștigătoare e formată din cal și jocheu

Curse de cai start

De multe ori, cei care fac pariuri pe curse de cai, uită că nu contează doar calul, ci și jocheul. Cei doi formează o echipă, până la urmă. Așadar, trofeul câștigat nu e câștigat doar de cal sau doar de jocheu, ci de amândoi.

Dacă un cal a câștigat o cursă și își schimbă jocheul în cursa următoare, nu înseamnă că va putea câștiga la fel de ușor. De fapt, dacă noul jocheu este nepotrivit, s-ar putea ca proaspătul câștigător să piardă noua cursă.

Când te uiți la istoricul performanțelor unui cal, uită-te așadar și la jocheul cu care a obținut acele performanțe.

Încearcă să vezi cum a evoluat calul pe care vrei să pariezi în cursele precedente

E bine că trăim astăzi în era internetului. Astăzi, cele mai multe competiții sportive sunt transmise pe internet. Dacă vrei să vezi ce s-a întâmplat într-una din ele, ai șanse foarte mari să poți să vezi. Chiar dacă tu ești în România și cursa de cai pe care o cauți a avut loc în Africa de Sud. Azi poți vedea aceste curse. Și chiar e recomandat să o faci, înainte de a paria.

ATENȚIE! Când urmărești cursele de cai, pentru a vedea forma în care se află calul pe care vrei să pariezi, trebuie să mai ții cont de un lucru. Deoarece sunt animale sociale, majoritatea cailor preferă să aibă un alt cal după care să alerge. Astfel, unii cai pur și simplu nu se simt confortabil ca lideri. Lor le este greu să conducă o cursă. Din acest motiv, pot termina de multe ori pe locul 2.

Într-un asemenea caz, unele case de pariuri s-ar putea să îi dea o cotă mică pentru victorie. Iar tu s-ar putea să fii tentat să pariezi că el va câștiga. Mai ales dacă l-ai văzut că s-a comportat foarte bine în cursa precedentă, pe care poate că a pierdut-o la mustață.

Doar că sunt șanse mici ca un astfel de cal să câștige o cursă. Riscul fiind prea mare, sfatul nostru este să eviți pariuri pe acest tip de cai. Tocmai pentru a evita să cazi în asemenea capcane e necesar să te informezi corect și să urmărești și alte curse ale calului pe care vrei să pariezi.

Vezi și ce face concurența

Nu e destul să studiezi doar calul pe care vrei să pariezi. Mai trebuie să vezi și ce poate concurența. Dacă, în cursa aleasă de tine, calul tău are parte de o concurență puternică, poate că nu ar trebui să pariezi pe el. Riscul de a pierde e mare în acest caz. Mai bine îl eviți.

Curse de Cai in Romania

E în formă calul pe care vrei să pariezi?

Ce a făcut calul ales de tine în ultimele partide? A câștigat sau a pierdut? A participat măcar? La fel ca orice alt sportiv, un cal care vine după o perioadă mai lungă de pauză s-ar putea să nu fie într-o formă chiar așa de bună. Sau poate vine după o serie foarte lungă de înfrângeri. Sau poate de victorii. Trebuie să știi aceste lucruri înainte să pariezi.

Folosește site-uri de statistici

Nu în ultimul rând, te sfătuim să folosești din plin site-uri de statistici pentru pariuri pe curse de cai. Vei găsi multe dintre ele cu o simplă căutare pe google. Pe ele, nu doar că vei găsi statistici relevante, dar vei putea urmări și curse live video.

Adună aceste informații și folosește-le atunci când faci pariuri pe curse de cai. Ele te vor ajuta să reduci riscul, ceea ce va duce la șanse mai mari ca pariul tău să fie câștigător.

Strategii de pariuri pe curse de cai

La fel ca în cazul multor altor sporturi, și la curse de cai ai parte de mai multe strategii la pariuri. Trebuie însă spus de la început că aceste strategii nu garantează victoria. Scopul lor este să reducă riscul cât mai mult și să crească șansele tale de a câștiga. Iată ce strategii poți folosi la pariuri pe curse de cai:

Strategia bazată pe cartea lui Mohamed Ali

Cartea scrisă de Mohamed Ali, ”Cum să îți câștigi existența din pariuri pe favoriți”, stă la baza uneia dintre strategiile cele mai bune pentru pariuri pe cai, conform experților. Strategia este ușor de înțeles și ușor de folosit. Ea cere ca pariorul să respecte 7 reguli:

 1. Cursa trebuie să aibă cel mult 13 cai
 2. Calul ales de tine trebuie să plece cel mult de pe locul 9
 3. Calul pe care pariezi trebuie să aibă cel puțin încă o cursă alergată în ultimele 21 de zile
 4. La ultima cursă, condițiile trebuie să fie similare cu cele din cursa pe care pariezi ( suprafață, lungime, vreme, etc)
 5. Distanța pe care se aleargă nu trebuie să fie cu mult mai mare comparativ cu cursa precedentă
 6. Calul pe care pariezi trebuie să fii ocupat una din primele două poziții în cursa precedentă
 7. Jocheul calului pe care pariezi trebuie să aibă calități demonstrate prin alte curse de succes

Desigur, această strategie nu este una care să garanteze succesul. Și, așa cum probabil ai observat, sunt unele reguli destul de interpretabile. De aceea, pariorii au îmbunătățit această strategie cu o serie de sfaturi ce îți pot majora câștigurile.

Strategia bazată pe cartea lui Mohamed Ali este una foarte bună pentru pariorii amatori. Dacă ești la început, noi îți sugerăm să o folosești. În cel mai rău caz, vei pierde sume mici de bani. Iar trecând de câteva ori prin cele 7 reguli, te vei obișnui cu ideea că fiecare pariu trebuie analizat. Acest lucru te va ajuta mai târziu, când vei decide să faci pariuri serioase pe curse de cai.

Strategia Favoriților Falși

Probabil că te-ai obișnuit deja cu ideea că pariurile pe curse de cai sunt speciale. După informația legată de handicapul aplicat favoriților, mai avem pentru tine o noutate în care sunt implicați tot favoriții. Deși, de data asta, favoriții nu sunt chiar favoriți.

La curse de cai, casele de pariuri obișnuiesc de multe ori să desemneze falși favoriți. Adică îi oferă cota cea mai mică, cea care de obicei e dată celui care are șansele cele mai mari să câștige, unui cal care de fapt nu este favorit să câștige. Casele de pariuri fac acest lucru pentru a induce pariorii în eroare.

E o șmecherie a caselor de pariuri care avea foarte mare succes pe vremuri. Din fericire, astăzi nu ne mai bazăm doar pe cote atunci când căutăm favoriții. Astăzi, putem face chiar noi analiza unui eveniment sportiv, pentru a vedea ce sportiv sau ce cal, în cazul nostru, are cele mai mari șanse să câștige o cursă.

Însă cum îți faci o strategie în jurul falșilor favoriți? Foarte simplu. Alegi 5 curse de cai, le analizezi, stabilești favoriții (cei adevărați, nu cei sugerați de casele de pariuri) și faci pariuri combinate de 10 lei pe câte 3 din cei 5 favoriți. În total, vei face 10 pariuri (combinări de 5 luate câte 3 e 10), pentru o investiție totală de 100 de lei.

E destul să câștigi unul singur din cele 10 pariuri ca să ai un profit. Iar dacă vei câștiga mai multe pariuri, profitul tău va fi și mai mare. În acest caz, șansele ca tu să câștigi sunt destul de mari. Și pentru că acei cai pe care pariezi nu sunt văzuți drept favoriți de casele de pariuri, ei vor beneficia de cote mai mari.

Strategia Favoriților Falși necesită multă muncă, însă ea poate fi foarte profitabilă.

Strategia Dutching

Strategia Dutching, la fel ca strategia pariuri sigure, e una dintre cele mai bune strategii pe care le poți folosi. Aceasta este complexă, necesitând calcule matematice mai complicate, dar îți aduce profit de fiecare dată.

Tot ce trebuie să faci e să alegi o cursă cu măcar 10 participanți. Apoi stabilești primii 2 favoriți, care ar trebui să aibă cote bune. După ce ai făcut asta, calculezi probabilitățile ca ei să câștige, în funcție de cotele primite. Din bugetul alocat pariului, împarți miza între cele două. Indiferent de câștigător, tu vei obține un câștig care va acoperi suma pariată și care îți va aduce și un profit.

Nu trebuie să îți faci griji dacă matematica nu e punctul tău forte. Pe internet găsești destul de multe site-uri care îți oferă gratuit calculatoare pentru strategia Dutching.

Tot Ceea ce Trebuie să Știi Despre Pariuri pe Curse de Cai

Primul lucru pe care trebui să-l cunoști despre cursele de cai dacă nu ai cunoștințe despre acest sport, este tipul de curse care există. Acestea sunt:

 • curse pe pistă dreaptă ( pământ, iarbă, sau zgură) – 2,000 Guineas
 • curse cu sărituri (garduri sau alte obstacole)
 • curse de anduranță – unele pot ajunge până la 1,000 de kilometri (Mongol Derby)
 • Curse cu hamuri – în aceste curse, jocheul nu mai stă direct pe cal ci are un ham de care este atașat un dispozitiv pe roți
Curse de cai - curse cu sărituri

Regulile curselor de cai sunt relativ simple și ușor de înțeles. Fiecare cal pornește pe pista lui atunci când se dă startul cursei. Unele curse au sesiuni de calificări pentru a stabili calul care pleacă de pe primul loc, iar în altele poziția de start se stabilește în funcție de rezultatele precedente. Fiecare cal aleargă spre linia de final iar cel care ajunge primul câștigă.

Tipuri de Pariuri pe Curse de Cai

Înainte de a vorbi de tipuri de pariuri pentru cursele de cai, este necesar să facem o precizare foarte importantă. La fel ca în orice alt sport, cotele pentru cursele de cai sunt variabile. Astfel, poți alege să pariezi pe cotele oferite atunci când se anunță cursa – cotă fixă – sau pe așa-numitul starting price – cota calului din momentul cursei. Unele case de pariuri oferă promoții care îți garantează că primești cele mai bune cote, indiferent dacă pariezi pe cotă fixă sau starting price. Acum să trecem la tipurile de pariuri:

 • Pariu antepost – plasezi un pariu pe câștigătorul competiției cu ceva timp înainte ca aceasta să înceapă. Vei avea cote mai mari generate de șipsa de informații despre starea calului, dar este și mai riscant.
 • Pariuri each way – acest pariu este echivalentul pariului “Șansă dublă” de la fotbal. Practic, pariezi că un cal fie va câștiga cursa, fie va termina pe locurile 2 sau 3.
 • Pariuri cover – acestea sunt de mai multe feluri cover 2, cover 3 sau cover 4. Practic, pariezi pe faptul că un cal va termina fie pe primele 2 locuri, pe primele 3 sau pe primele 4.
 • Pariul dead heat – acesta este un pariu valabil atunci când cursa se termină la egalitate. Primești câștigul echivalent a 50% din miză la cota selectată.
 • Pariu forecast – folosind acest pariu vei încerca să ghicești ordinea exactă pentru primii 2 cai.
 • Pariu reverse forecast – la fel în pariul forecast, mizezi pe caii de pe primele 2 poziții, dar nu mai contează ordinea exactă.
 • Pariu tricast – la fel ca la pariul forecast, dar aici trebuie să ghicești ordinea exactă a primilor 3.
 • Reverse tricast – la fel ca la pariul reverse forecast, dar pentru primii 3.
 • Marjă de victorie – un pariu cu cote mai mari dar și unul foarte dificil. Pariorul pariază pe distanța la care calul câștigător s-a clasat față de locul 2. Distanțele sunt calculate în timpul dintre cei doi cai.
 • Pariuri Combinate – jucătorul plasează pariuri în sistem, la fel ca la fotbal sau alte sporturi. Singura condiție e că trebuie aleși cai din curse diferite. Jucătorul poate juca sisteme diferite. Dacă alege 3 cai de la 3 curse diferite, poate juca:
  • Simple 3 – 3 pariuri single, pentru fiecare cursă.
  • Double 3 – 3 combinații de câte 2 curse. Cel puțin 2 din cei 3 cai trebuie să câștige cursele.
  • Triple 1 – acesta este un bilet simplu. Pentru a fi câștigător, toți cei 3 cai trebuie să își câștige cursele.
  • Trixie 4 – trei pariuri duble și un pariu triple.
 • Daily Double – permite alegerea câștigătorilor de la 2 curse succesive, formând un pariu combinat cu cei doi câștigători. Pentru ca pariul să fie câștigător, fiecare trebuie să câștige cursa.
 • Pick 3 / Pick 4 – la fel ca la Daily Double, dar de data asta avem combinații pentru trei sau patru curse succesive.

Evident, dacă ești pe cale să plasezi primul tău pariu pe curse de cai este de preferat să rămâi pe cele mai simple de genul each way, câștigător sau antepost. Cel puțin până mai capeți experiență pentru a analiza șansele fiecărui cal într-o cursă. Apoi, pe măsură ce te familiarizezi cu sportul, vei putea miza pe mai mulți cai în același timp cu pariuri de genul forecast sau reverse forecast.

Concluzii

Am făcut o introducere în lumea pariurilor pe curse de cai pentru toți pariorii care vor să încerce acest sport foarte profitabil. Desigur, mai sunt multe noțiuni de descoperit când vorbim de curse de cai: rase care au rezultate bune, jochei cu multe premii, cum influențează vremea rezultatul, și multe altele. Dar aceste informații sunt de cele mai multe ori oferite de casele de pariuri online înaintea evenimentului. De aceea v-am recomandat Get’s Bet, Fortuna și NetBet, cele mai bune siteuri din România, de pariuri pe curse de cai, pentru serviciile complete pe care le oferă, precum și cotele și bonusurile foarte bune.

FAQ

Unde pot găsi o listă cu cele mai bune site-uri de pariuri pe curse de cai?

Chiar în acest articol vei găsi o listă cu cele mai bune 3 site-uri din România cu pariuri pe curse de cai.

Care sunt cele mai bune site-uri de pariuri pe curse de cai?

Get’s Bet, Fortuna și NetBet sunt cele mai bune site-uri de pariuri pe curse de cai.

De ce să joc pe curse de cai la pariuri?

Unele dintre cele mai vechi pariuri făcute au fost pe curse de cai. Sportul este unul interesant, chiar dacă nu a prins foarte tare în România. În străinătate, în țări precum SUA, Marea Britanie, Irlanda sau Franța, acesta este foarte popular. Și, bineînțeles, e foarte popular în rândul pariorilor. În ceea ce privește cursele de cai, un aspect foarte atractiv pentru pariori e faptul că aici sunt folosite cote mari la pariuri.

Pot să pariez pe curse de cai din România?

Din păcate, casele de pariuri din România nu oferă posibilitatea de a paria pe curse de cai din țara noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *