Topul Caselor de Pariuri Online din România

Este normal ca orice parior din România să își dorească să plaseze pariuri sportive online la cele mai bune case de pariuri din România. Cu toții ne dorim să primim cele mai bune servicii cu putință, indiferent de domeniul la care facem referire, iar atunci când vorbim de top case de pariuri online din România, selecția devine cu atât mai exigentă. PariurișiJocuri.ro este aici să vă ajute să găsiți cea mai bună casă de pariuri online pentru nevoile dumneavoastră. În acest articol veți descoperi cele mai bune case de pariuri din România conform pariorilor, precum și aspecte importante de luat în seamă atunci când alegeți o anumită casă de pariuri. Aflați Clasamentul Nostru.

Clasamentul Celor Mai Bune Case de Pariuri

# Case de Pariuri bonus Case de Pariuri Inregistreaza-te
1. Topul Caselor de Pariuri Online din România 50% Pariu Fără Risc până la 300 RON Vreau bonus
2. betano pareri Bonus 100% până la 500 RON Vreau bonus
3. casa de pariuri netbet Bonus de 500RON Vreau bonus
4. recomandare casa de pariuri online Pachetul de Bun Venit de 500RON Vreau bonus
5. legal casa de pariuri stanleybet Cotele marite in ziua deschiderii contului Vreau bonus
6. unibet pariuri sportive 100% fără risc până la 250 RON Vreau bonus
7. winmasters casa de pariuri online Pachetul de Bun Venit de 1500RON Vreau bonus
8. legal casa de pariuri 100% până la 100 RON Vreau bonus
9. betfair pariuri online Bonus până la 500 RON Vreau bonus
10. sportingbet pariuri bonus Bonus la sport de 100% până la 200 RON Vreau bonus

Care Sunt Criteriile ce Definesc o Casă de Pariuri de Top?

În topul caselor de pariuri online din România prezentat mai sus aveți deja câteva dintre elementele pe care o casă de pariuri trebuie să le posede pentru a putea să fie luată în considerare ca fiind de top. Vom lua fiecare element în parte și vom analiza importanța fiecăruia în a stabili ce case de pariuri sunt în topul preferințelor pariorilor online.

Cote și Bonusuri Oferite

De cele mai multe ori, pariorii sunt mai interesați de bonusul de bun venit pe care îl vor primi decât de cotele pe care casa de pariuri le oferă. Este adevărat că un bonus bun vă poate mări considerabil șansele de câștig, permițându-vă să plasați mai multe pariuri. Dar la fel de importante sunt și cotele deoarece bonusul este periodic în timp ce cote mai mari înseamnă câștiguri mai mari tot timpul.

Desigur, situația ideală este să găsiți o casă de pariuri ce oferă atât bonusuri mari cât și cote avantajoase. Poate suna ca o utopie dar acest lucru este posibil la Fortuna și Unibet sau, lucru confirmat și de topul jucătorilor referitor la casele de pariuri online din România. Să luăm ca exemplu Unibet.ro care oferă un pariu fără risc în valoare de 100% din miza primului pariu, până la valoarea de 250 RON. Nu numai că acest bonus vă oferă șansa de a continua să jucați chiar dacă primul pariu este pierzător, dar cu ajutorul cotelor foarte avantajoase oferite de această casă de pariuri, șansa de a câștiga este și mai mare.

Clasamentul Celor Mai Bune Case de Pariuri

Vreau Oferta Unibet

Fortuna, pe de cealaltă parte, oferă o mulțime de bonusuri și premii pentru jucătorii ce au deja un cont înregistrat. O campanie ce are în obiectiv Liga I din România oferă premii totale de 10,000 RON.

Sporturi și Tipuri de Pariuri Disponibile

Pe lângă bonusuri și cote avantajoase, orice casă de pariuri ce dorește să se claseze pe primele poziții ale unui clasament cu cele mai bune case de pariuri online din România trebuie să pună la dispoziția pariorilor o gamă variată de sporturi și tipuri de pariuri. Este ceva normal dacă ținem cont de faptul că degeaba ai cote avantajoase și bonusuri foarte mari dacă nu poți paria pe toate sporturile tale preferate.

Desigur, sunt multe exemple de case de pariuri online de top din România ce oferă sporturi populare precum fotbal, tenis, rugby sau hochei, dar este bine știut că pariorii vor mult mai multe opțiuni. Ca o recomandare, casa de pariuri online din România cu cele mai multe tipuri de pariuri disponibile este Betfair. Datorită faptului că aceștia oferă atât o casă de pariuri clasică dar și un exchange unde jucătorii își pot stabilii tipul de pariu și cota la care plasează pariul, Betfair este unică în România. Aici puteți alege din sute tipuri de pariuri diferite conectate cu toate aspectele sporturilor dumneavoastră preferate.

Pariuri Live

O componentă importantă a unei case de pariuri online de top, pariurile live sunt folosite de foarte mulți pariori datorită posibilității de a specula fiecare fază a jocului. Betano este un exemplu foarte bun în ceea ce privește pariurile live. Casa de pariuri este partenerul oficial al Ligii I din România precum și a Ligii Profesioniste de Fotbal iar asta garantează servicii excelente în ceea ce privește pariurile live pe competițiile interne dar și internaționale.

Funcționalitate Site și Aplicație de Mobil

Orice alegere ați face din topul caselor de pariuri online din România propus mai sus, vă putem garanta o experiență foarte plăcută în ceea ce ține de aspectul, funcționalitatea și ușurința de folosire a site-ului. NetBet este un excelent exemplu în această direcție cu un site proaspăt refăcut ce permite pariorilor să compună bilete chiar fără a fi logați în cont, linkuri rapide către cele mai populare sporturi și competiții din România, precum și o combinație de culori foarte plăcută ochiului.

Dacă vorbim de aplicația pentru mobil sau pur și simplu felul in care arată site-ul pe mobil, lucrurile stau la fel de bine. Puteți să depuneți cu ușurință, să găsiți competițiile cele mai importante și să accesați orice secțiune a site-ului fără efort mulțumită site-ului pentru mobile perfect adaptat pentru orice tip de dispozitiv. Indiferent dacă jucați de pe un telefon cu Android, iOS, Windows Phone sau Blackberry, experiența este de cea mai înaltă calitate.

netbet bonus

Vreau Oferta Netbet

Suma Minimă pentru Depuneri și Retrageri

Un alt criteriu important vis-a-vis de o casă de pariuri online de top conform părerilor jucătorilor este legat de sumele minime acceptate pentru depuneri și retrageri. Casele de pariuri îsi setează sumele minime conform regulamentului propriu dar un standard al industriei este de 20 RON pentru depunere și tot  20 RON la retragere, depinzând de metoda de plată folosită.

NetBet, o casă de pariuri online de top din România, se încadrează perfect în aceste limite deoarece depunerea minimă este de 20 de lei pentru a beneficia de biletul zilei iar retragerea minimă cu Skrill este de 20 RON. Dacă doriți să depuneți și să  retrageți cu cardul bancar atunci minimul este de 20 RON la depunere și 80 RON la retragere.

Puteți intra în posesia tuturor informațiilor necesare legate de metodele de plată și valorile minime și maxime pentru casele de pariuri online de top din România, accesând recenziile pe care le punem la dispoziție pe site.

Concluzii

Așa cum am mai menționat, sunt multe criterii ce trebuie luate în considerare atunci când încercăm să găsim cea mai bună casă de pariuri online. În funcție de ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră atunci când pariați online, noi putem veni cu o recomandare. Casa de pariuri online cea mai potrivită este aea unde vă simțiți în largul dumneavoastră și unde vă bucurați de o experiență plăcută în timp ce vă susțineți echipa favorită.

Topul Caselor de Pariuri Online din România
4.7 (93.85%) 13 vote[s]
Vă rugăm să lăsați un comentariu.
Lasă un Comentează

Reset Password