Brazilia vs Serbia Cote Pariuri

Profită de Promoția Risk Free World Cup

Cu ocazia Campionatului Mondial, Mr Bit le oferă jucătorilor o promoție foarte generoasă. Între 20 noiembrie și 18 decembrie, jucătorii care fac pariuri simple sau multiple, cu cote de 1,50 sau mai mari, pe o listă cu meciuri selectate vor primi, dacă primul pariu este pierzător, un pariu gratuit egalat de 50 de lei. Meciul Brazilia vs Serbia este inclus în promoție. Pariul gratuit va fi acordat în cel mult 24 de ore și poate fi folosit doar la meciuri de la Cupa Mondială.

Când spui Campionatul Mondial de Fotbal, inevitabil te gândești la Brazilia, echipa cu cele mai multe trofee câștigate în această competiție. Că ești sau nu brazilian, la meciurile jucate de Seleção cu siguranță te vei uita. Așa cum te vei uita și la meciul de fotbal Brazilia – Serbia, din Grupa G, de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, din Qatar. Și dacă te vei uita, poate că vei și paria. Pentru a te ajuta, îți oferim mai jos o analiză a partidei, câteva pronosticuri, predicții și ponturi, dar și cele mai bune cote la pariuri pentru meciul de fotbal Brazilia vs Serbia, meci care va avea loc în data de 24 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Lusail Iconic, din Lusail.

Brazilia vs Serbia – Cote pariuri, ponturi, predicții, pronosticuri

Cota pentru victorie a Braziliei este una foarte mică. E normal să fie așa. Nu doar că e echipa care a câștigat de cele mai multe ori Cupa Mondială, dar Brazilia are în lotul său unele dintre cele mai mari nume din fotbalul de azi. Cu vedete precum Neymar, Alisson, Casemiro, Antony, Eder Militao sau Vinicius Junior, e ușor de înțeles de ce experții văd Brazilia drept favorita numărul 1 la câștigarea acestei ediții a Campionatului Mondial.

Și nu trebuie să uităm că Serbia nu mai este echipa puternică de acum câteva decenii. Din aceste motive, ne-am gândit să te ajutăm cu câteva pronosticuri, predicții și ponturi pe meciul Brazilia vs Serbia, ca tu să poți obține un profit serios. Mai trebuie să spunem că, din fericire, Mr Bit oferă pentru partida de fotbal Brazilia vs Serbia cote pariuri de top.

Brazilia vs Serbia Cote Pariuri 1X2

Pariuri Brazilia – Serbia: 1X2mr bit
Victorie Brazilia brazilia1,52
Meci Egal meci egal4,55
Victorie Serbia serbia6,75
Brazilia vs Serbia Cote Pariuri: 24.11.2022

Începem lista noastră de ponturi, predicții și pronosticuri pentru meciul de fotbal Brazilia – Serbia cu tradiționalul pariu 1X2, preferatul tuturor pariorilor. În cazul acestui meci, este destul de evident că Brazilia e favorită. Cota, din păcate, este una mică pentru victoria Braziliei: 1,52. Vorbim însă de un pariu din seria pariuri sigure sau măcar din seria pariuri fără risc. De asemenea, e puțin probabil să găsești pentru meciul de fotbal Brazilia vs Serbia cote la pariuri mai bune altundeva.

Nu ar trebui astfel să eviți să îl adaugi pe biletul tău. Cota e mică, dar, dacă pariezi o sumă de bani mai mare, profitul tău poate deveni și el unul serios. La sfârșit, tu tot pe plus o să fii.

Cât de sigură este însă victoria Braziliei? Probabil că te întrebi această întrebare, mai ales dacă te gândești să pariezi o sumă mare de bani. Să ne uităm așadar peste istoricul întâlnirilor dintre cele două.

Brazilia și Serbia s-au întâlnit de două ori în istoria lor:

 • Brazilia – Serbia – 1-0 – 06.06.2014
 • Serbia – Brazilia – 0-2 – 27.06.2018

A doua întâlnire între cele două a avut loc chiar la Cupa Mondială din 2018. Se poate vedea că Brazilia a câștigat ambele partide, având astfel un avantaj moral în fața sârbilor, pe lângă avantajul oferit de calitatea superioară a lotului.

Și poate că fanii fotbalului vor cere mai mult. Până nu demult, Serbia făcea parte din Iugoslavia, o țară cu o tradiție fotbalistică mult mai mare, care s-a întâlnit cu Brazilia de mai multe ori. Însă și aici statistica e tot de partea brazilienilor.

Primul meci dintre Brazilia și Iugoslavia a avut loc în 1930. Ultimul a fost în 2002. În total, cele două s-au întâlnit de 17 ori. Brazilia a câștigat 8 meciuri iar 7 partide s-au terminat la egalitate. Iugoslavia a reușit doar două victorii în fața Seleção, însă și acestea au avut loc în 1930 și 1950, acum mult prea mult timp.

Poți observa așadar că nu vei greși dacă vei paria pe victoria Braziliei.

Predicții Brazilia vs Serbia: Brazilia învinge – Cotă 1,52

Brazilia vs Serbia Cote Pariuri: Ambele echipe marchează

Pariuri Brazilia – Serbia: Ambele echipe marcheazămr bit
DA1,87
NU1,93
Brazilia vs Serbia Cote Pariuri: 24.11.2022

O să folosim statistica menționată mai sus și pentru acest al doilea pont. Așa cum ai observat probabil, Serbia nu a reușit să înscrie niciun gol până acum în poarta Braziliei. Și mai trebuie spus că nici Iugoslavia nu prea obișnuia să înscrie în poarta echipei sud-americane.

Asta este o veste bună pentru noi, deoarece ne spune ce fel de pariu putem să facem. Noi îți propunem să pariezi că, în meciul de fotbal dintre Brazilia și Serbia, nu vor marca ambele echipe.

Predicții Brazilia vs Serbia: Nu marchează ambele echipe – Cotă 1,93

Brazilia vs Serbia Cote Pariuri: Brazilia câștigă ambele reprize

Pariuri Brazilia – Serbia: Brazilia câștigă ambele reprizemr bit
DA3,40
NU1,27
Brazilia vs Serbia Cote Pariuri: 24.11.2022

Urmează în lista noastră de predicții, ponturi și pronosticuri pentru meciul de fotbal Brazilia vs Serbia un pont cu adevărat de aur. Noi te sfătuim să pariezi că Brazilia va câștiga ambele reprize, în meciul său de fotbal contra Serbiei.

Nu trebuie să scoți statistica pentru a spune că Brazilia este o mașinărie de fotbal. Acest lucru este cunoscut la nivel mondial. Totuși, statistica ajută și ea. În cazul nostru, statistica ne spune că, în ultimele 5 meciuri jucate, Brazilia a înscris nu mai puțin de 19 goluri, adică o medie de aproape 4 goluri pe meci.

Brazilia în 2022

MeciScor
Ecuador – Brazilia1-1
Brazilia – Paraguay4-0
Brazilia – Chile4-0
Bolivia – Brazilia0-4
Coreea de Sud – Brazilia1-5
Japonia – Brazilia0-1
Brazilia – Ghana3-0
Brazilia – Tunisia5-1

În 2020, 2021 și 2022, Brazilia a pierdut un singur meci, contra Argentinei. Meciul cu Serbia nu va fi în niciun caz unul ușor, dar nici unul peste care brazilienii să nu poată trece cu bine.

Serbia în 2022

MeciScor
Ungaria – Serbia0-1
Danemarca – Serbia3-0
Serbia – Norvegia0-1
Serbia – Slovenia4-1
Suedia – Serbia0-1
Slovenia – Serbia2-2
Serbia – Suedia4-1
Norvegia – Serbia0-2

Nu încape îndoială că și Serbia are jucători de un nivel foarte bun, foarte ridicat. Vorbim până la urmă de oameni ca Dusan Tadic, Aleksandar Mitrovic, Dusan Vlahovic, Luka Jovic, Milinkovic-Savic sau Nemanja Gudelj, jucători foarte buni, care joacă la echipe foarte bune, în campionate și competiții foarte puternice.

Naționala Serbiei e însă destul de departe de nivelul la care se prezintă Brazilia. E foarte greu de crezut că Seleção nu se va impune categoric.

Predicții Brazilia vs Serbia: Brazilia câștigă ambele reprize – Cotă 3,40

Brazilia vs Serbia Cote la Pariuri Pauză/Final

Pariuri Brazilia – Serbia: Pauză/Finalmr bit
1/12,16
X/14,05
2/121,00
1/X18,50
X/X7,1
2/X18,50
1/260,00
X/214,50
2/212,50
Brazilia vs Serbia Cote Pariuri: 24.11.2022

Legat de analiza de mai sus, un alt pariu pe care ți-l propunem este Pauză / Final. Și aici mergem tot pe mâna Braziliei, căreia Mr Bit îi oferă o cotă decentă de 2,16 ca să câștige ambele reprize.

Mai ales că vorbim de un meci care se va juca în prima etapă din faza grupelor, de la Campionatul Mondial, e foarte probabil ca Brazilia să înceapă în forță și să marcheze în ambele reprize. Brazilienii vor vrea să impresioneze încă din primul minut la Cupa Mondial. Mai important, vor dori să le arate tuturor de ce sunt favoriți să câștige trofeul.

Așadar, nu vor trata cu lejeritate partida cu Serbia. Brazilienii vor face totul pentru a câștiga.

Predicții Brazilia vs Serbia: Pauză/Final 1/1 – Cotă 2,16

Brazilia vs Serbia Cote la Pariuri Total Goluri

Pariuri Brazilia – Serbia: Total Golurimr bit
Sub 0,514,50
Sub 1,54,30
Sub 2,52,10
Sub 3,51,44
Sub 4,51,16
Sub 5,51,05
Peste 0,51,02
Peste 1,51,23
Peste 2,51,77
Peste 3,52,85
Peste 4,55,30
Peste 5,511,00
Brazilia vs Serbia Cote Pariuri: 24.11.2022

Încheiem lista noastră de pronosticuri, predicții și ponturi pentru meciul Brazilia – Serbia cu un pariu pe numărul de goluri marcate. Cum am arătat deja, Brazilia tinde să marcheze cel puțin 3 goluri pe meci. Seleção nu glumește, nu când e vorba de fotbal. Și mai ales nu când e vorba de Cupa Mondială.

În 2018, Brazilia a marcat la Cupa Mondială 8 goluri în 5 meciuri. A fost atunci o evoluție total nesatisfăcătoare, acest lucru vâzându-se cel mai bine în sferturi, acolo unde Belgia a reușit să îi elimine pe brazilieni.

Anul acesta, dacă vor să câștige trofeul, vor fi nevoiți să joace mult mai bine. Dar și acesta este un aspect care trebuie dezbătut. Brazilia are ca obiectiv pentru Campionatul Mondial din Qatar câștigarea cupei. În schimb, Serbia își dorește să treacă de faza grupelor. Și nu e sigur că va putea, deoarece împarte grupa nu doar cu Brazilia, ci și cu Elveția și Camerun, alte două echipe care îi vor pune probleme.

Serbia va căuta așadar să nu ia gol de la brazilieni. Se va apăra și poate că va încerca să facă anti-joc. Însă această tactică are șanse foarte mici de reușită în fața unei naționale care abia așteaptă să ducă mingea în terenul advers.

Predicții Brazilia vs Serbia: Total Goluri peste 3,5 – Cotă 2,85

Dacă alegi să faci pariuri pe meciul Brazilia – Serbia, noi te sfătuim să pariezi doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Numai jucând la aceste case de pariuri poți să fii sigur că nu vei fi înșelat, că vei juca cu cele mai bune cote la pariuri pe Campionatul Mondial de Fotbal 2022 și că îți vei putea retrage toate câștigurile obținute. De asemenea, doar la aceste case de pariuri vei găsi la meciul de fotbal Brazilia vs Serbia cote pariuri de top.

Brazilia și Serbia la Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Un alt pariu sigur pe care l-ai putea face e că Brazilia va termina pe primul loc în Grupa G. Însă și aici ai parte de cote mici, la fel ca celelalte cote Brazilia vs Serbia unde pariezi pe victoria Braziliei.

Brazilia împarte Grupa G cu Serbia, Elveția și Camerun, echipe bune, dar nu de nivelul său. Pentru Brazilieni, meciurile din grupe vor fi meciuri de încălzire pentru fazele următoare ale competiției.

Câștigătoare Grupa Gmr bit
Brazilia1,35
Elveția6,50
Serbia6,50
Camerun13,00

În faza următoare, câștigătoarea Grupei G va juca cu locul 2 din Grupa H. În această grupă, Portugalia e favorită să termine pe 1, în timp ce Uruguay, Ghana și Coreea de Sud se vor lupta pentru poziția a doua. E greu de spus care din ele va reuși să o obțină, însă brazilienii nu își fac griji. Pot trece foarte ușor de oricare dintre cele 3 echipe.

Mai greu este pentru echipa care termină pe locul 2 în Grupa G. Dacă va obține această poziție, Serbia va juca cu câștigătoarea grupei H, care cel mai probabil va fi Portugalia. Pentru sârbi, optimile Campionatului Mondial par maximul pe care îl pot obține. Dar vor trebui să muncească foarte mult pentru a ajunge acolo. Nu vor avea meciuri ușoare nici cu Elveția, nici cu Camerun. Iar partida cu Brazilia va fi cel mai probabil un coșmar.

Lotul Braziliei pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Conform informațiilor publicate la începutul lui noiembrie, selecționerul Tite i-a selecționat pe următorii fotbaliști pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
AlissonThiago SilvaCasemiroNeymar
EdersonMarquinhosLucas PaquetaPedro
WevertonDaniloBruno GuimaraesRicharlison
Eder MilitaoFredVinicius Junior
Alex SandroEverton RibeiroRaphinha
Alex TellesFabinhoAntony
BremerGabriel Jesus
Dani AlvesGabriel Martinelli
Alex Sandro
Lot actualizat: 08.11.2022

Lotul Serbiei pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Selecționerul Dragan Stojkovic a anunțat lista finală de jucători pe care se va baza la această ediție a Campionatului Mondial. Acesta i-a selecționat pe:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Marko DmitrovicStefan MitrovicDusan TadicDusan Vlahovic
Vanja Milinkovic-SavicStrahinja PavlovicFilip KosticLuka Jovic
Predrag RajkovicMilos VeljkovicNemanja GudeljAleksandar Mitrovic
Filip MladenovicNemanja Maksimovic
Nikola MilenkovicNemanja Radonjic
Srdan BabicFilip Duricic
Strahinja ErakovicSergej Milinkovic-Savic
Sasa Lukic
Andrija Zivkovic
Darko Lazovic
Uros Racic
Ivan Ilic
Marko Grujic
Lot actualizat: 15.11.2022

Despre meciul Brazilia – Serbia

brazilia

Contra Braziliei, este foarte greu să joci la victorie. Și cel mai probabil Serbia nici măcar nu are acest obiectiv. Cel mai probabil, sârbii vor încerca să nu piardă în partida cu Seleção. În acest moment, acest lucru pare maximul pe care îl pot obține.

Brazilia, în schimb, se întoarce acolo unde se simte cel mai bine. Cupa Mondială a fost mereu motiv de sărbătoare pentru brazilieni. Atât pentru cei care participă la această competiție, cât și pentru cei care o privesc din fața televizorului. Ne putem aștepta așadar ca Brazilia să ne ofere și la această ediție spectacol, fotbal de calitate foarte ridicată dar și foarte multe goluri.

Adevărul este că o Cupă Mondială fără Brazilia nu e același lucru. Și asta probabil că o gândesc și sârbii, care probabil că blestemă tragerea la sorți care i-a pus în grupă cu Brazilia, dar în același timp îi mulțumesc. Asta pentru că nu joci în fiecare zi cu cea mai bună echipă de fotbal din lume.

serbia

Acestea fiind spuse, asta nu înseamnă că Serbia se va da bătută. Nu. Cu Brazilia, va da totul. Deoarece știe că orice rezultat pozitiv în acest meci se poate dovedi un avantaj imens în lupta pentru calificarea în faza următoare.

Ambele echipe vor lupta și ambele vor da totul. De asta putem să fim siguri. La fel cum putem să fim siguri că, la finalul meciului de fotbal dintre Brazilia și Serbia, echipa din America de Sud va ieși învingătoare. Nu în ultimul rând, chiar dacă cele mai multe cote Brazilia vs Serbia la pariuri pe victoria Braziliei nu sunt încântătoare, măcar vom avea parte de un spectacol de zile mari.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus la meciul de fotbal Brazilia vs Serbia

Mai sus, ți-am dat câteva ponturi, predicții, cote și pronosticuri pentru meciul de fotbal dintre Brazilia și Serbia, de la Campionatul Mondial 2022, din Qatar. Dar, dacă scopul tău este să câștigi un profit cât mai mare, mai avem un sfat pentru tine: pariază cu bonus!

Mai jos, ai o listă cu 3 case de pariuri online care oferă printre cele mai bune bonusuri la pariuri pe Cupa Mondială, dar și unele dintre cele mai bune cote Brazilia vs Serbia la pariuri pe victoria echipei lui Neymar. Sfatul nostru este să folosești aceste bonusuri. Ele te pot ajuta foarte mult. Nu doar că îți vor permite să faci pariuri mai mari, pentru câștiguri mari mari, fără a scoate bani în plus din propriile tale buzunare, dar te vor ajuta și să economisești bani. Un bonus la pariuri e un avantaj pe care nu trebuie să îl ignori.

 1. Superbet
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 3,37%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. Mozzart
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  1750 lei
  Cod Bonus Mozzart
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 5,33%
  • Excelent bonus de bun venit care poate fi pariat și pe Campionatul Mondial
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
 3. Mr Bit
  4.8/5
  Bonus de Bun Venit
  600 lei
  Cod Promoțional Mr Bit
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 4,34%
  • Live streaming
  • Site nou și modern
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte

Superbet, Mr Bit și Mozzart Bet sunt printre cele mai bune case de pariuri din România. E puțin probabil să găsești altundeva la meciul de fotbal Brazilia vs Serbia cote pariuri mai bune.

Cine transmite meciul de fotbal Brazilia – Serbia?

Mulți pariori se întreabă unde vedem Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Cu siguranță te-ai întrebat și tu acest lucru, așa cum te-ai întrebat și cine transmite meciul de fotbal dintre Brazilia și Serbia. În România, acest meci va fi transmis de către Televiziunea Română, televiziune care a cumpărat drepturile TV pentru Campionatul Mondial din Qatar.

Astfel, românii vor putea vedea la televizor toate meciurile de la această competiție. Și, bineînțeles, au oricând posibilitatea de a urmări partidele online. O pot face gratuit, pe site-urile de streaming. Noi însă te sfătuim să urmărești meciurile pe site-urile caselor de pariuri care transmit meciuri live online. Aceste transmisiuni sunt printre cele mai bune. Ele îți permit să vezi meciurile de la Mondial fără întreruperi și fără grija că va cădea stream-ul. Pentru a le accesa, e necesar doar să ai un cont la respectivul operator.

Meciul de fotbal Brazilia – Serbia va avea loc în data de 24 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Lusail Iconic, un stadion cu o capacitate de 80 de mii de locuri, deschis chiar anul trecut, în Lusail.

Stai alături de Pariuri și Jocuri pentru mai multe pronosticuri, predicții și cote precum cele pentru partida de fotbal Brazilia vs Serbia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *