Case de Pariuri Online Legale în România

Fie că joci pentru prima dată sau ești un jucător experimentat ce caută o nouă casă de pariuri pentru a paria pe echipele preferate, casă de pariuri unde urmează să joci este foarte importantă pentru întreaga experiență de pariere pe care urmează să o ai. Încă de când legea ce reglementează jocurile de noroc a fost votată în România, o mulțime de cazinouri și agenții de pariuri online au apărut pe piața. În procesul tău de selecție a agenției de pariuri unde urmează să joci, trebuie să ții cont de anumite aspecte iar printre cele mai importante sunt:

  •         Licență
  •         Bonus
  •         Comisioane
  •         Viteza de procesare a retragerilor

În continuare, îți vom pune la dispoziție o lista întreagă a caselor de pariuri care sunt aprobate de ONJN unde poți paria pe toate sporturile dorite în deplină siguranță și unde vei beneficia de o gamă variată de bonusuri gratuite sau pentru depozit.

Lista cu Agențiile de Pariuri Legale

Pentru cititorii noștri ce nu vor să acceseze siteul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc și să economisească timp, va punem la dispoziție lista completă a operatorilor ce au aplicat și au primit licență de funcționare pe teritoriul României. Jucând la oricare dintre aceste case de pariuri, veți putea să va bucurați de pariuri corecte, bonus pe măsură activității dumneavoastră precum și de siguranță în ceea ce privește retragerile și depunerile.

Case de Pariuri Legale bonus Case de Pariuri Inregistreaza-te
fortuna pariuri 100% până la 500 RON Vreau bonus
legal casa de pariuri 100% până la 200 RON Vreau bonus
betano Bonus 100% până la 500 RON Vreau bonus
superbet Pachetul de Bun Venit de 500 RON + 50 RON free bet Vreau bonus
unibet pariuri sportive

100% Bonus de până la 300 RON

Vreau bonus
legal casa de pariuri netbet Bonus de 500RON Vreau bonus
legal casa de pariuri stanleybet Mega Profit 500 % la primul tau pariu Vreau bonus
legal casa de pariuri online Bonus 100% până la 700 RON Vreau bonus
case de pariuri online Bonus până la 500 RON + 150 RON Fără Risc Vreau bonus
betstars Pariu gratuit în limita €5 Vreau bonus
888 sport ro Bonus 100% până la 1000 RON Vreau bonus
sportingbet pariuri bonus Bonus la sport de 100% până la 200 RON Vreau bonus
maxbet pariuri sportive Bonus 100 % până la 777 RON Vreau bonus
mozzartbet pariuri Bonus 100 % până la 500 RON Vreau bonus
baumbet Bonus 10 RON fara depozit Vreau bonus
admiral pariuri sportive 200% Profit Boost + 150 RON Freebet Vreau bonus
publicwin Bonus 100% până la 500 RON Vreau bonus
efbet case de pariuri Bonus 100% până la 500 RON Vreau bonus
gets bet 50 RON Gratis + Bonusuri până la 600 RON Vreau bonus

Cum Îți Dai Seama Că o Agenție de Pariuri este Licențiată?

Sunt mai multe feluri prin care îți poți da seama dacă o casă de pariuri este legale sau nu. În primul rând, fiecare operator este obligat să afișeze pe prima pagină a siteului decizia ONJN prin care a fost licențiat. Poți recunoaște foarte ușor informația despre licență de operare a unei case de pariuri licențiate în România pentru că, de regulă, în partea de jos a siteului există stema ONJN alături de numărul licenței sau deciziei de autorizare.

De asemenea, orice persoană poate să verifice direct dacă agenția de pariuri este licențiată în România, accesând siteul ONJN la adresă http://onjn.gov.ro/approved/ . Cu ajutorul butonului de căutare, puteți căuta denumirea siteului agenției de pariuri unde vreți să jucați. Dacă aceasta funcționează cu o licență validă, o să apără înscris pe acest site.

Ce se Întâmplă Dacă Jucați la Case de Pariuri Ilegale

Dacă alegeți să jucați la o casă de pariuri care nu deține o licență valida pentru a opera pe teritoriul României va supuneți anumitor riscuri deloc de neglijat. În primul rând, o agenție de pariuri ilegala poate oricând să decidă să nu mai plătească eventualele câștiguri pe care le-ați obținut în mod corect, jucând la ei. Pe lângă riscul de a pierde orice câștig realizat în mod corect, riscați să fiți amendați de către ONJN și ANAF pentru practicarea de jocuri de noroc la o casă de pariuri ilegala pe teritoriul României.  

De asemenea, jucând la o agenție de pariuri ce funcționează ilegal pe teritoriul României, nu veți dispune de niciun fel de mediere în cazul anumitor neînțelegeri ce pot apărea între dumneavoastră și casă de pariuri. În cazul agențiilor licențiate în România, ONJN asigură medierea acestor evenimente, operatorii fiind obligați să respecte legea.

Cele mai Bune Case De Pariuri Legale în România

În continuarea acestui articol va vom prezenta scurte recenzii ale celor mai bune case de pariuri autorizate să opereze pe teritoriul României. Pentru jucătorii noi, aceste vor oferi un ghid perfect pentru a știi exact despre ce e vorba înainte să creați un cont prin acest site și să va bucurați de serviciile oferite. De asemenea, jucătorii experimentați vor obține instant informații despre bonusuri, metode de plată, viteza retragerilor și multe alte detalii utile ce le vor permite să aleagă cea mai bună casă de pariuri pentru stilul lor.

NetBet

NetBet România este primul operator care a aplicat și a obținut lienta ONJN în 2016. Un site complet ce oferă jocuri de cazino și pariuri sportive, NetBet nu numai că oferă cele mai bune servicii jucătorilor săi în ceea ce privește ofertă de sloturi și jocuri de masă, dar oferă o gamă variată de pariuri pe o multitudine de sporturi și piețe.

În ceea ce privește ofertă de bonus pe care jucătorii o pot primi la NetBet, lucrurile stau foarte bine. Jucătorii noi pot să primească până la 1500 RON pentru primele 5 depuneri pentru a își mari șansele de câștig. De asemenea, există și un bonus special pentru utilizatorii aplicației de mobil, 100% cu un maxim de 100 RON. Pe lângă bonusul de bun venit, NetBet oferă o multitudine de bonusuri și oferte atât pentru depozitele făcute dar și bonus gratuit pentru activitatea de cazino sau pariuri sportive.

Cei interesați de metodele de plată disponibile la NetBet se vor bucură să audă că vor putea să folosească o gamă variată de metode de plată. De la carduri de debit și credit, portofele electronice, vouchere, instrumente de transfer bancar direct și chiar plată prin telefonul mobi, toate sunt puse la dispoziția clienților pentru a depunde rapid și fără complicații.

În plus, NetBet va oferă foarte multe funcționalități precum Cashout, care va permite să va retrageți fondurile chiar înainte că meciul să se termine. O altă funcție foarte importantă și utile este aceea de NetBet TV unde puteți urmări toate meciurile importante de pe contul dumneavoastră NetBet, pe calculator, tabletă sau telefonul mobil.

Betano

Jucătorii ce își înregistrează un cont la Betano pot beneficia de un bonus de bun-venit de 100% până la sumă maximă de 500 RON. Acest bonus este disponibil tuturor jucătorilor noi ce fac primul depozit și este ideal să îl folosiți la maxim pentru a va bucură de o balanță totală de 1000 RON ce va permite să jucați mai mult și să câștigați sume mai mari.

Betano garantează retragerea câștigurilor în cel mult 24 de ore în cazul în care contul dumneavoastră de jucător este verificat. Această verificare este una standard îs presupune trimiterea unei copii a CI, a cardului ( în cazul în care ați folosit această metodă de depunere) și a unei facturi de utilități recentă. Odată verificat, contul dumneavaostra este eligibl pentru retrageri rapide fără să mai fie nevoie să repetați verificarea.

Betano poate să fie accesat cu ușurință și de pe un dispozitiv mobile, Andoid sau iOS atât prin aplicațiile dedicate ce pot să fie descărcate sau prin siteul de mobil. De pe un dispozitiv mobil veți putea să va bucurați de toate funcțiile și caracteristicile care sunt disponibile și pe varianta de desktop.

Fortuna

Casa de pariuri online Fortuna ofer clienților săi servicii de foarte mare calitate chiar dacă aceștia preferă pariuri sportive sau jocuri de cazino. Având cele mai populare sloturi online din industrie de la producători de jocuri precum Microgaming, iSoftBet sau Play’n GO, precum și peste 100 de opțiuni de pariere pe meci, Fortuna este locul unde diversitatea este e la ea acasă. Bonusul de bun venit este reprezentat de un pariu fără risc, cunoscut și sub denumirea de pariu gratuit, de până la 300 RON și este disponibil pentru toți jucătorii care își creează un cont prin acest site.  

Printre multiplele oferte de bonus, Fortuna oferă opțiunea de a îți asigura pariurile pentru a diminua riscurile. După ce plasezi un pariu, ai opțiunea de a îl asigura pentru o sumă ce este calculată automat de sistem iar în cazul în care pariul este pierzător, primești suma pariată înapoi, mai puțin suma pentru asigurare. Este o ofertă foarte bună deoarece suma de asigurare o să fie întotdeauna considerabil mai mică decât cea pariată.

Jucând la Fortuna puteți accesă o gamă extinsă de pariuri live, precum și beneficia de cashout chiar înainte că meciul sau jocul să se termine. De asemenea, Fortuna pune la dispoziția clienților săi, pe lângă metodele de plată online obișnuite, posibilitatea de a depune sau retrage în una din agențtiile teritoriale.

Cazinouri și Case de Pariuri cu Renume Internațional fără Licență în România

Din păcate pentru jucătorii români, există anumite case de pariuri și cazinouri de renume internațional care încă nu au aplicat pentru licențiere. Multe dintre acestea funcționau în România înainte că piață să fie reglementată iar apoi fie au decis că piață Românească de pariere nu este suficient de profitabilă, fie nu au vrut să treacă prin tot procesul de reglementare. În continuare, vom trece în revistă câteva dintre cele mai mari case de pariuri online care nu au licență în România.

  •  Bet365 – cu o bază de clienți copleșitoare și o gamă de servicii ce ating perfecțiunea, bet365 a fost accesibil jucătorilor din România înainte că piață să fie reglementată legal. Însă aceștia au continuat să ofere servicii de cazino și pariere sportivă clienților din România chiar și după ce legea ce vizează jocurile de noroc a fost pusă în funcțiune și au fost declarați neeligibili pentru o licență
  •  William Hill – un gigant al pariurilor sportive atât în Marea Britanie cât și în restul globului, William Hill ar aduce un plus de valoare și experiență piețe românești de cazino și pariuri sportive. Din păcate, aceștia nu păr încă interesați de a obține o licență pentru a operă în România dar suntem siguri că, odată cu dezvoltarea pieței, aceștia vor revizui această atitudine.
  • Bet at Home – încă un bun exemple de casă de pariuri profesionistă cu clienți din toată lumea care, din anumite considerente, a ales să nu pătrundă și pe piață din România. Bet at Home s-a făcut remarcat în industria pariurilor sportive prin cote foarte avantajoase și bonusuri pe măsură.
Case de Pariuri Online Legale în România
5 (100%) 9 vote[s]
Reset Password