Cum să Pariezi pe Fotbal American (NFL)

Fotbalul american este unul dintre cele mai spectaculoase și controversate sporturi, unul care începe să câștige tot mai mulți adepți și în alte părți ale lumii. Foarte important, acest sport este tot mai popular printre pariori, care aleg tot mai des să facă pariuri pe fotbal american și pe NFL. Acest lucru se datorează faptului că, astăzi, poți să vezi meciuri din NFL chiar și în România. În următorul articol, îți vom spune tot ce trebuie să știi despre acest sport, îți vom arăta cum să pariezi pe fotbal american, unde poți vedea meciuri live online din NFL și unde găsești cele mai bune cote pe NFL, și îți vom da și câteva pronosticuri și ponturi la pariuri pe fotbal american.

Unde poți să faci pariuri pe fotbal american – NFL

Casa de pariuriPariuri Fotbal AmericanMarjă pariuri fotbal americanBonus specialNFL LivestreamingBonus de Bun VenitAlte avantajePariază acum
maxbetPariuri pe NFL, NCAA și CFLmarjă 3,43%300 lei pariu gratuit pe NFL700 leiBonus fără depunereJoacă acum
888 sportPariuri pe NFL, NCAA, CFL, presezon, NFL Draftmarjă 4,79%500 leiSponsor al NFLJoacă acum
unibetPariuri pe NFL, NCAA, CFL, presezon, NFL Draftmarjă 4,60%Transmite NFL live300 lei + 150 rotiri gratuiteGhid complet de pariuri pe fotbal americanJoacă acum

Așa cum spuneam, fotbalul american devine tot mai popular inclusiv în România, unde au apărut chiar echipe de amatori care practică acest sport și încearcă să preia din tradiția nord-americană. Natural, piața pariurilor sportive s-a adaptat și ea și a inclus în oferte acest sport dur și foarte spectaculos.

Există mai multe opțiuni de pariuri pe fotbal american, în funcție de nivelul competiției și de perioada d in sezon. Cele mai mullte pariuri se fac pe NFL, care este campionatul național de fotbal american, însă se merge și mai jos în ceea ce privește nivelul până la duelurile din presezon, la campionatul colegiilor americane – NCAA și chiar pe draft, perioada de transferuri.

Casele de pariuri online de la noi și-au adaptat propunerile pentru jucători și până și cei mai împătimiți au parte de oferte complete, care ating toate elementele pariurilor pe fotbal american. În continuare vom discuta despre casele de pariuri din România care au cele mai extinse oferte.

Pariuri pe fotbal american și NFL la Maxbet

De ce să pariezi pe fotbal american la Maxbet
Promoție specială pentru fotbal american
Marjă foarte mică

Maxbet nu e doar una dintre cele mai bune case de pariuri online legale în România, ci una din cele mai bune și când vine vorba de sporturile americane. Aceasta are o ofertă consistentă pentru NFL și tot ce înseamnă fotbal american.

La Maxbet poți paria pe partidele din campionatul național de fotbal american, pe NCAA, dar și pe CFL, liga profesionistă de fotbal canadian. Fotbalul canadian este foarte similar cu fotbalul american, dar nu la fel de popular precum acesta din urmă.

În plus, în această perioadă Maxbet are o ofertă foarte atractivă pentru fotbal american, NFL și celelalte sporturi și ligi americane, jucătorii putând câștiga zilnic până la 300 de lei în pariuri gratuite.

Pentru a beneficia de această promoție, jucătorii trebuie să folosească un cod bonus Maxbet pe care îl pot găsi pe site-ul nostru și să plaseze cel puțin 3 pariuri de tip multiplu pe sporturile americane selectate, cu o miza de minim 50 de lei pentru fiecare dintre ele.

Nu în ultimul rând, la Maxbet ai parte și de oferte care îți aduc cote mărite pentru meciuri din NFL, chiar și cote cu marjă 0%.

Marja Maxbet la pariuri pe fotbal american și NFL este: 3,43%

Pariuri pe fotbal american și NFL la 888 Sport

De ce să pariezi pe fotbal american la 888 Sport
888 Sport e sponsor oficial al NFL
Ofertă completă de pariere pe NFL

Cei de la 888 Sport au, probabil, cea mai completă ofertă pentru iubitorii fotbalului american, ceea ce e de așteptat din moment ce compania este chiar sponsor al NFL.

Pe platforma 888 Sport poți paria atât pe meciurile din campionatul național de fotbal american, cât și pe pre-sezon, pe NCAA sau pe NFL Draft. Dacă nu știi despre ce e vorba, îți explicăm imediat.

Sistemul din fotbalul american este împărțit cumva atipic, cu o ligă profesionistă, NFL, și un eșalon inferior la nivel amator format din campionatele colegiilor, NCAA. Practic, fotbalul universitar reprezintă pepiniera campionatului profesionist.

NFL Draft este principala modalitate a echipelor de a transfera jucători, acesta având loc anual.

În fine, pre-sezonul reprezintă perioada de dinainte începerii campionatului în care echipele trebuie să joace cel puțin 3 partide demonstrative, de pregătire, acestea fiind extrem de apreciate de public.

La 888 Sport poți paria pe toate aceste faze ale sezonului de fotbal american și dacă ești un fan înrăit sau dacă sportul acesta te va prinde, așa cum s-a întâmplat cu mulți fani, poți merge pe pariuri la nivelul NCAA, acolo unde vei avea nevoie de foarte mult research pentru a avea șanse reale de a face profit.

Marja 888 Sport la pariuri pe fotbal american și NFL este: 4,79%

Pariuri pe fotbal american și NFL la Unibet

De ce să pariezi pe fotbal american la Unibet
Meciuri din NFL transmise live online
Ghid complet de pariuri pe NFL

O ofertă completă vei găsi și pe platforma celor de la Unibet, care au o gamă variată de pariuri pe fotbalul american. Vei putea paria pe meciurile din NFL, pe cele din pre-sezonul NFL, pe NFL Draft, dar și pe campionatele universitare NCAAF.

Din păcate, la Unibet nu ai parte de o ofertă specială pentru fotbalul american. Ai însă parte de un beneficiu mult mai bun. Serviciul de live streaming al Unibet este unul dintre cele mai bune din România, dacă nu cumva cel mai bun. Dacă vrei să urmărești meciuri online din NFL la o calitate foarte bună, aici o poți face. Și, în timp ce le urmărești, poți să faci și pariuri live pe NFL. Asta dacă nu te deranjează să te trezești devreme, bineînțeles. Din păcate, între România și SUA există o foarte mare diferență de fus orar.

Un alt avantaj oferit de Unibet este ghidul de fotbal american foarte complet, care este accesibil tuturor celor care intră pe site-ul acestui operator. Ghidul este unul excelent, care te ajută să înțelegi cu adevărat acest sport dar și cum să faci pariuri pe meciuri din NFL.

Marja Unibet la pariuri pe fotbal american și NFL este: 4,60%

Cum se joacă fotbalul american

Înainte de a îți arăta cum să pariezi vom discuta pe scurt despre regulile fotbalului american. Dacă ai văzut imagini din meciuri până acum probabil că te-a lovit și pe tine revelația că fotbalul american e mai puțin fotbal și mai mult rugby.

Se joacă pe un teren similar, cu o minge ovală, iar regulile de bază sunt destul de asemănătoare.

Există însă și câteva diferențe semnificative între fotbalul american și rugby, cele mai importante fiind echipamentul de protecție pe care sportivii din Statele Unite îl poartă și pasa înainte, interzisă în rugby, dar transformată într-o adevărată religie în NFL. 

Durata meciului este de 60 de minute, împărțite în 4 sferturi de câte 15 minute. Echipele sunt formate din câte 11 jucători, iar punctajul este următorul:

  • 6 puncte pentru Touchdown
  • Un punct pentru transformare sau pentru fuga în terenul advers.
  • Un punct pentru Field Goal (lovitură de picior după Touchdown) sau două puncta dacă ajungi în End Zone.
  • 3 puncte pentru Field Goal (șutarea balonului printer buturi, deasupra bazei orizontale).
  • Două puncte pentru Safety (placajul unui atacant advers în propriul End Zone).

Cum să pariezi pe fotbal american (NFL)

Dacă vrei să plasezi un pariu pe fotbal american pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt destul de simpli:

1. Asigură-te că joci în siguranță

În primul rând, verifică dacă pariurile online sunt legale în zona, iar aici poți consulta acreditările oferite de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) diferitelor platforme online. Niciodată să nu pariezi pe platforme neacreditate pentru că ai putea avea destul de multe probleme, de la furtul datelor personale, la imposibilitatea de a retrage câștigurile, până la amenzi destul de usturătoare, între 5000 și 10000 lei.

Pe site-ul nostru, www.pariurisijocuri.ro, găsești o listă cu cele mai bune case de pariuri online legale în România. Lista conține informații despre aceste case de pariuri și despre ofertele lor. Este actualizată în fiecare lună.

2. Găsește casa de pariuri potrivită pentru tine

După aceea este timpul să cauți platforma de pariere potrivită. Nu toate site-urile au în oferte meciurile din NFL sau au oferte limitate la câteva tipuri de pariuri. Recomandările noastre, de la începutul articolului, îți arată trei site-uri unde poți să faci un pariu pe fotbal american având o gamă variată de opțiuni.

ATENȚIE! Nu orice casă de pariuri e potrivită nevoilor tale. Pentru a o găsi pe cea care ți se potrivește cel mai bine, caută răspunsuri la următoarele întrebări:
1. Oferă pariuri pe NFL?
2. Care este marja la pariuri pe fotbal american?
3. Beneficiez de bonus de bun venit și alte promoții?
4. Care este depunerea minimă?
5. Cât de repete pot efectua o retragere?
6. Oferă servicii de live streaming prin care să pot urmări live meciuri din NFL?

7. Oferă promoții speciale la pariuri pe NFL?

În funcție de răspunsurile găsite vei înțelege dacă casa de pariuri aleasă se potrivește sau nu cu nevoile tale de a face pariuri pe fotbal american. Nu uita însă un lucru foarte important: Îți poți face conturi la mai multe case de pariuri! Asta înseamnă că nu ești obligat să joci doar la casa de pariuri la care te-ai înscris deja.

3. Deschide un cont și activează bonusurile

Dacă te-ai decis asupra platformei, nu rămâne decât să îți faci un cont acolo și să depui primii bani în cont pentru a putea plasa pariul dorit. Nu uita însă să activezi promoțiile oferite. Cele mai multe case de pariuri au promoții destul de importante pentru jucătorii noi. Iar acestea depind foarte mult de timp. Pot fi activate doar într-un anumit interval de la înregistrarea contului. Dacă amâni prea mult activarea lor, poți rămâne fără ele.

SFAT IMPORTANT PENTRU JUCĂTORII NOI
La înregistrare, casele de pariuri care funcționează legal îți vor cere consimțământul pentru a te contacta cu oferte și informații despre promoții viitoare. Sfatul nostru este să fii de acord cu acest lucru. Astfel, vei putea beneficia de oferte exclusive, pe care jucătorii care nu și-au dat acordul pentru a fi contactați nu le primesc.

4. Verifică-ți contul

Nu în ultimul rând, te sfătuim să îți verifici contul. Unele case de pariuri nu cer acest lucru de la început și chiar le permite jucătorilor cu conturi neverificate să joace cu anumite sume (foarte mici) de bani. Cel mai bine este totuși să îți verifici contul. Așa, vei putea beneficia de tot ceea ce are de oferit casa de pariuri și vei putea retrage oricând câștigurile obținute.

5. Joacă responsabil

După ce ai finalizat pașii de mai sus, mai rămâne doar să joci. Noi te sfătuim să o faci cât mai responsabil. Nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi și nu uita să te distrezi.

Acum că ți-am arătat cum să pariezi pe fotbal american (NFL), hai să vedem ce tipuri de pariuri pe NFL sunt disponibile în România.

Tipuri de pariuri pe NFL

După cum am văzut pe foarte scurt, fotbalul american are un sistem de organizare atipic pentru europeni, iar regulile sunt și ele destul de diferite. În mod normal, și tipurile de pariuri pe NFL sunt adaptate regulilor specifice ale jocului.

1. Pariuri tradiționale, 1X2

Poți începe cu pariul de bază, 1X2. Adică alegi echipa care crezi că va câștiga un meci și pariezi pe ea. În sezonul regulat din NFL există posibilitatea ca partidele să se încheie la egalitate, așa că poți opta și pentru acest pariu, însă trebuie să știi că meciurile de fotbal american se termină fără o câștigătoare în puține cazuri.

Foarte important! Meciurile din Play-off și din fazele superioare nu se pot termina la egalitate!

2. Pariuri pe numărul de puncte

O a doua opțiune de pariere pe meciurile de fotbal american este pe numărul de puncte. În acest caz, estimezi câte puncte vor reuși să înscrie echipele într-un meci și poți paria. Nu trebuie să nimerești cifra exactă, ci doar să te încadrezi într-o marjă sub/peste.

Acest lucru înseamnă că, la un meci dintre Rams și Bills, de exemplu, vei putea paria dacă Rams înscriu peste 50,5 puncte sau dacă Bills vor avea sub 50,5 puncte.

3. Pariuri combinate

Cum să pariezi pe NFL combinat? Nimic mai simplu! În ofertele caselor de pariuri ai opțiuni diverse, cea mai populară fiind victorie plus număr de puncte.

Revenind la meciul nostru dintre Rams și Bills, poți opta pentru un pariu combinat în care alegi victoria celor de la Rams și peste 51,5 puncte marcate de ei. Avantajul acestui tip de pariu este că vei avea o cotă mai mare și, deci, o marjă de profit mai mare dacă vei câștiga.

4. Pariuri pe segmente de joc

Poți să faci un pariu pe fotbal american și pe segmente de joc. Adică poți paria pe rezultatul la finalul primei jumătăți a meciului, cine va fi în avantaj, dar și pe rezultatul fiecărui sfert din partidă, cine este în avantaj în acel sfert de meci. 

Faptul că un meci de fotbal american are 4 sferturi îți oferă foarte multe posibilități. Pe acest sport, poți testa strategii de pariuri precum strategia Martingale.

5. Pariuri pe prelungiri

Un alt pariu specific pe NFL este cel pe prelungiri. Dacă partida se încheie la egalitate în playoff, urmează prelungirile pentru că trebuie să existe o câștigătoare, astfel că poți paria pe Da sau Nu la întrebarea ”vor exista prelungiri?”.

6. Pariuri pe puncte în sferturi

Pariurile pe meciurile de fotbal american pot fi și de tipul ”sfertul cu cel mai mare număr de puncte”. Aici va trebui să spui în care dintre cele 4 sferturi echipele vor marca cele mai multe puncte din întreg meciul. Acest tip de pariu este excelent pentru iubitorii de statistici.

7. Pariuri de tipul ”Primul la…”

Asemănător cu exemplul de mai sus este și pariul ”primul care ajunge la X”, unde X este un număr de puncte. Astfel, poți paria care echipă crezi că va înscrie prima 10 puncte, 20 de puncte și așa mai departe.

8. Par sau impar

Legat de numărul de puncte, este și un pariu pe par sau impar. Practic, aici alegi dacă la finalul jocului echipa ta va avea un număr par sau impar pe tabelă, fără să conteze câte puncte a înscris sau dacă a câștigat jocul.

9. Pariuri pauză/final

Poți să faci un pariu pe NFL și pe clasicul pariu pauză/final, aici urmând să alegi care crezi că va fi rezultatul la pauză (avantaj gazde, egal sau avantaj oaspeți) și la finalul partidei. Cei care fac pariuri pe fotbal, pariuri pe baschet, handbal sau pe alte sporturi populare sunt cu siguranță obișnuiți cu acest tip de pariuri.

10. Handicap

Poți să pariezi pe meciuri de fotbal american și pe handicap. Handicapul înseamnă că una dintre echipe pornește meciul cu un avantaj fictiv, detaliat în pariu, și trebuie să câștige meciul la o diferență mai mare decât cea din handicap. Opțiunea de handicap este disponibilă și pentru rezultatul la pauză, regula fiind aceeași.

11. Pariuri speciale pe fotbal american

Mai poți paria pe fotbal american și pe Touchdown sau Field Goal în meci (da/nu) sau pe jucători, iar aici poți merge de la numărul total de puncte marcate, până la total intercepții sau tackle-uri.

12. Pariuri antepost

În ceea ce privește pariurile antepost, ai și aici foarte multe opțiuni, de la clasicul NFL champion, cine câștigă titlul, până la Most Playoff Passing yards, Most Playoff Receiving Yards, Most Playoff Rushing Yards și NFL Championship Game MVP. 

13. Pariuri Live

Noi ținem de fiecare dată neapărat să îți amintim de pariurile live. Acest tip de pariuri este unul dintre cele mai bune. Nu doar că poți câștiga sume foarte bune de bani, cotele fiind excelente, dar te poți și distra, urmărind live meciurile pe care pariezi.

Așa cum am spus de fiecare dată, este foarte important să îți aloci timp pentru a face cercetare înainte de a paria, chiar dacă ești un fan al acestui sport și ai multe cunoștințe legate de el. Urmărește statisticile și noutățile legate de echipele pe care vei paria pentru a-ți maximiza șansele de succes. 

De exemplu, un research foarte bun îți poate arăta că o echipă nu are o forță ofensivă de speriat, iar dacă înfruntă un adversar cu o defensivă puternică ai putea paria că prima formație nu va reuși un touchdown.

Strategii de pariuri pe fotbal american 

Dacă te-am convins să încerci câteva pariuri pe fotbal american este cazul să discutăm și despre cele mai bune strategii de pariere, dar și despre cote și ponturi NFL. În ceea ce privește strategiile, nu sunt unele specifice, care să se aplice doar pariurilor pe fotbal american, însă cele consacrate pot fi aplicate cu succes.

Strategia Martingale

Un exemplu în acest sens este strategia Martingale. Această strategie de pariuri presupune dublarea mizei după fiecare pariu pierdut, ceea ce va duce la obținerea unui profit la primul pariul câștigător. Concret, să spunem că ai un pariu de 5 lei pe un meci pe care îl pierzi. Următorul va fi de 10 lei. 

Dacă îl pierzi și pe acesta, următorul va fi de 20 de lei, miza urmând a fi dublată la fiecare pariu nou până când vei câștiga. Iar când vei câștiga, îți vei recupera banii investiți în toate pariurile anterioare, ba chiar vei face și profit. 

Această strategie se potrivește foarte bine cu meciuri de fotbal american. Poți, de exemplu, să faci pariuri pe fiecare sfert al unui meci de fotbal american din NFL. Ai 4 sferturi, deci 4 posibilități de a utiliza strategia Martingale. Și nu uita, în acest caz, poți citi jocul, poți vedea în ce direcție se îndreaptă și poți alege cu mai multă siguranță un rezultat corect.

Strategia Easy Money

O altă strategie pe care o poți aplica este Easy Money. Strategia Easy Money presupune să pariezi ”la sigur”, pe piețe ce au cote foarte mici și care îți oferă șanse maxime de câștig.

Astfel, dacă vei paria 100 de lei pe un pariu cu o cotă infimă, de 1,03 de exemplu, vei câștiga foarte puțin. Dar după ce vei lega 30 de pariuri câștigătoare cu această cotă vei ajunge la un câștig total de 250 de lei și un profit de 150 de lei.

Și în acest caz, fotbalul american și mai ales NFL îți oferă foarte multe posibilități de a face pariuri cu grad scăzut de risc. Pentru NFL, vei găsi aproape pe întreg internetul statistici relevante, care te pot ajuta să identifici acei jucători care își domină pur și simplu adversarul. Cotele ca ei să efectueze o intercepție sau ca să marcheze (în funcție de poziția jucătorului în teren) sunt de obicei destul de mici.

Ponturi pentru pariuri pe fotbal american

Dacă strategiile de pariuri pe fotbal american sunt universale și vor fi numai adaptate acestui sport, ponturile pentru pariurile pe NFL sunt mult mai personalizate.

Iată câteva ponturi la pariuri pe fotbal american care te vor ajuta să îți maximizeze șansele de câștig:

Cercetează singur. Nu te lăsa influențat de păreri, articole, emisiuni

Sezonul 2023-2024 din NFL are nu mai puțin de 256 meciuri. Despre fiecare dintre acestea se va discuta foarte mult, vor fi scrise foarte multe articole și vor fi exprimate foarte multe opinii. Asta deoarece fotbalul american este, poate, cel mai urmărit și cel mai puternic acoperit sport din SUA. Nu vei duce așadar lipsă de informații despre meciurile din NFL pe care vei dori să faci pariuri. Dar asta nu înseamnă că acele informații sunt corecte!

Sunt șanse foarte mari ca articolele pe care le citești să fie subiective. Pentru fanii sportului, acest lucru nu e neapărat unul rău. Pentru pariori, însă, este foarte rău. Deoarece îți desenează un tablou care s-ar putea să nu fie corect. Partea bună este că ai la dispoziție și foarte multe site-uri unde găsești informații brute, obiective, despre acest sport. Ne referim aici la statistici care îți pot fi de foarte mare folos.

Folosește statisticile! Sunt mult mai utile ca opiniile.

Pentru un câștig maxim, caută cele mai bune cote

Dacă tot am vorbit despre importanța cercetării pe care să o faci singur, atunci trebuie să vorbim și despre cote la pariuri pe fotbal american. Și aici e bine să faci puțină cercetare. Dacă scopul tău este să câștigi cât mai mulți bani, trebuie să știi că poți face asta doar cu cote cât mai bune.

Nu e greu să le găsești. De fapt, le poți găsi chiar pe site-ul nostru.

Pentru a obține un câștig cât mai mare, te sfătuim să faci pariuri pe NFL cu cote cu marjă 0%. Maxbet oferă astfel de promoții. Pierzi dacă nu te folosești de ele.

Atenție la locul de disputare a meciului și la fusul orar

SUA e o țară foarte mare iar NFL este un campionat care acoperă întreaga țară. E astfel foarte posibil ca o echipă de pe coasta de est să joace cu o echipă de pe coasta de vest. Pentru pariuri, acest aspect este unul foarte important.

Statistica generală ne spune că, în NFL, echipa gazdă are 60% șanse să câștige o partidă. Aici trebuie însă să adaugi și diferența de fus orar. În cazul în care această diferență este una mare, avantajul gazdei crește și mai mult.

Deplasările lungi afectează puternic randamentul unei echipe. Trebuie să ai în vedere acest aspect, atunci când faci pariuri pe NFL.

Concentrează-te pe eficacitate

Dacă vrei să faci pariuri pe NFL, trebuie în primul rând să te obișnuiești cu limbajul și cu unitățile de măsură folosite în SUA. Așa, vei putea să înțelegi mai bine acele statistici pe care le vei citi pe site-uri specializate.

La fotbal american, de exemplu, distanța e calculată în yarzi, nu metri. Citind statisticile, vei vedea poate că o echipă a câștigat 400 de yarzi într-un meci. Rezultatul este unul bun dacă a fost obținut din 50 de plays. Dacă a fost obținut din 80 de plays, de exemplu, atunci nu mai este unul chiar așa de bun. Eficacitatea unei echipe este mult mai importantă atunci când faci pariuri pe NFL.

Combină pariurile

Încearcă să combini pariurile cât poți de des. Chiar dacă ți se poate părea dificil să pariezi pe touchdowns sau field goals sau pe reușite individuale, dacă vei încerca să faci asta și dacă vei cerceta în profunzime, vei înțelege mai bine particularitățile acestui joc.

Joacă pe termen lung

Cum am spus deja, sezonul în NFL este unul destul de lung, cu foarte multe meciuri. E astfel cel mai bine să îți faci un plan pe termen lung. Nu te gândi la câștigul imediat, ci la profitul pe care îl vei avea la finalul unui sezon întreg de NFL, atunci când vei trage linie și vei analiza modul în care ai pariat.

Dacă poți, pariază live pe NFL

Am vorbit deja despre acest lucru și ți-am zis că diferența de fus orar poate fi o mare problemă. Dar asta doar din punctul nostru de vedere. Însă, dacă tu ai un alt program de somn, dacă nu te deranjează diferența de fus orar și dacă urmărești live meciuri din NFL, atunci trebuie neapărat să faci și pariuri live pe fotbal american.

Merită menționat din nou că platforma de livestreaming a celor de la Unibet e una excelentă, unde poți urmări meciuri din NFL live.

Iar pariuri live pe acest sport poți să faci la toate casele de pariuri de top din România.

Acestea sunt doar câteva ponturi pentru pariuri pe fotbal american care te vor ajuta cu siguranță să îți maximizezi șansele de câștig. Dacă ești un jucător experimentat, le poți pune alături de alte tips & tricks pentru a-ți forma propria strategie de pariere. Dacă ești la început, vei avea o foarte bună bază de pornire în această aventură.

De ce să pariezi pe fotbal american

Pariurile pe fotbal american câștigă tot mai mult teren pentru că acest sport câștigă la rândul său tot mai mulți fani inclusiv în România. Este un sport spectaculos, care nu este atât de dificil de învățat pe cât pare, poate, la prima vedere și care îți oferă o gamă foarte variată de opțiuni de pariere.

Iar faptul că nu este totuși la nivelul fotbalului european sau al tenisului înseamnă că ai șanse chiar mai mari de a prinde cote bune și de a obține un profit important.

Însă motivul principal pentru care ar trebui să pariezi pe fotbal american și NFL este pentru că te poți distra. Dacă ai ajuns să te plictisești de sporturile de echipă cu care suntem obișnuiți în România, sporturi precum fotbal, handbal sau baschet, atunci fotbalul american trebuie neapărat să fie trecut pe lista ta de sporturi noi, pe care să le urmărești. Te va încânta cu siguranță cu ritmul său alert, cu fazele spectaculoase și prin puterea fizică brută a sportivilor care practică acest sport.

FAQ

Ce este fotbalul american?

Este cel mai popular sport din Statele Unite ale Americii, destul de asemănător cu rugby-ul. Fotbalul american are însă reguli specifice, care îl fac în opinia unora mai spectaculos decât clasicul sport cu balonul oval.

Pot face pariuri pe fotbal american și NFL în România?

Cu siguranță! Sunt mai multe platforme de betting care au în ofertă acest sport și care vin cu foarte multe opțiuni de pariere, în funcție de cât ești de experimentat și implicat.

Pot paria doar pe meciuri de fotbal american?

Nu, ai o gamă variată de pariuri. Poți paria pe numele învingătoarei din NFL, pe NFL Draft, pe duelurile din presezon și chiar pe reușitele individuale ale jucătorilor.

Ce strategii de pariere pe fotbal american pot folosi?

Chiar dacă nu există strategii dedicate exclusiv pariurilor pe fotbal american, există strategii pe care le poți adapta. Noi îți recomandăm să începi cu strategiile Martingale și Easy Money și să vezi de acolo care este cea mai potrivită pentru tine.

Există pariuri specifice fotbalului american?

Da, există pariuri pe care le poți plasa doar pe fotbal american și de aceea este foarte important să faci un research temeinic înainte de a paria.

Pot urmări meciuri online din NFL?

Da, poți urmări meciurile din NFL online fie pe platformele de betting care au această opțiune, fie pe canalele de streaming cu abonament.

Cât durează un meci de fotbal american?

Dacă te-ai întrebat cât durează un meci de fotbal american, răspunsul este 60 de minute. Acesta este format din 4 sferturi, fiecare sfert având 15 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *