Ghid Pariuri Baschet

Baschetul este unul dintre sporturile foarte populare în România. După fotbal și tenis, am putea spune că baschetul este într-o strânsă competiție cu handbalul pentru locul 3 în ceea ce privește interesul pariorilor români dar și ca număr de spectatori și telespectatori. Așadar, am decis să scriem acest Ghid Pariuri Baschet. În el detaliem regulile acestui sport, vorbim despre ce strategie să folosești la pariuri pe baschet, îți spunem cum să pariezi online pe baschet și unde găsești cele mai bune cote la pariuri pe baschet, și îți oferim câteva ponturi și sfaturi care să te ajute să pariezi cu succes pe NBA, campionatul din România și alte competiții.

Cele mai Bune Case de Pariuri Online cu Pariuri pe Baschet – NBA, România, Competiții Europene

 1. Superbet
  Bonus de bun venit
  500 lei
  Avantaje
  • live streaming
  • piețe pariuri baschet: 85
  • cote cu marjă 0%
  • cote mărite
  • marjă pariuri baschet: 6,44%
  • pariuri live
  • cash out
 2. Betano
  Bonus de bun venit
  500 lei
  Avantaje
  • live streaming
  • piețe pariuri baschet: 60
  • promoție specială la pariuri pe baschet
  • cote cu marjă 0%
  • marjă pariuri baschet: 5,66%
  • pariuri live
  • cash out
 3. Fortuna
  Bonus de bun venit
  500 lei
  • live streaming
  • piețe pariuri baschet: 103
  • marjă pariuri baschet: 8,78%
  • pariuri live
  • cash out
 4. Mozzart
  Bonus de bun venit
  1750 lei
  Avantaje
  • piețe pariuri baschet: 133
  • marjă pariuri baschet: 8,58%
  • cash out
  • cote mărite
 5. Maxbet
  Bonus de bun venit
  700 lei
  Avantaje
  • piețe pariuri baschet: 93
  • pariuri speciale pe NBA
  • cote cu marjă 0%
  • marjă pariuri baschet: 5,8%

Unde Găsești Cele mai Bune Cote la Pariuri pe Baschet

Vei găsi mereu cele mai bune cote la pariuri pe baschet, fie că vorbim de NBA, campionatul din România sau de cupe europene, la cele mai bune case de pariuri care funcționează legal în țara noastră. Iar noi îți recomandăm să pariezi doar la ele, chiar dacă găsești cote mai bune altundeva. Nu uita, doar jucând la acele case de pariuri care funcționează legal poți să fii sigur că ești în siguranță.

În România, vei găsi cele mai bune cote la pariuri pe baschet la: Superbet, Betano, Fortuna, Mozzart sau MaxBet. Cotele sunt de obicei destul de apropiate. Așadar, pentru a te ajuta să îți faci o părere, am decis să îți oferim un exemplu. Am luat meciul din campionatul Germaniei, dintre Alba Berlin și Bayern Munchen. Iată ce cote găsim la aceste case de pariuri:

Alba Berlin vs. Bayern MunchenVictorie AlbaVictorie Bayern
superbet1,453,30
Betano1,323,55
fortuna1,443,20
Mozzart1,453,05
maxbet1,383,00

Cotele oferite de casele de pariuri sportive online pentru meciurile de baschet sunt importante, însă nu cele mai importante. Mult mai importantă este marja oferită de acestea. Dacă scopul tău este să câștigi un profit din pariuri, o marjă mică oferită de operatori de poate ajuta enorm.

Cote cu Marjă Mică la Pariuri pe Baschet

La începutul acestui articol, ți-am prezentat cele mai bune case de pariuri online legale în România care oferă pariuri pe baschet. Printre ofertele lor se poate observa că apar și promoții cu cote cu marjă 0%. Sfatul nostru este să profiți de fiecare dată când întâlnești astfel de promoții. O cotă cu marjă 0% înseamnă că operatorul renunță la propriul comision pentru a le oferi jucătorilor săi o cotă cât mai atractivă pentru un anumit meci. Asta înseamnă că profitul tău pentru un astfel de pariu este maxim!

Totuși, promoțiile cu cote cu marjă 0% sunt destul de rare, din păcate. Nu toată lumea le oferă. Sau, dacă oferă astfel de cote, s-ar putea să nu le ofere la pariuri pe baschet. Acesta este motivul pentru care trebuie să te informezi atunci când intenționezi să pariezi.

Tot din acest motiv, noi am decis să alcătuim o listă cu casele de pariuri din România care oferă cele mai bune cote la pariuri pe baschet. Acestea sunt:

 • Superbet – marjă cote pariuri baschet: 6,44%
 • Betano – marjă cote pariuri baschet: 5,66%
 • Fortuna – marjă cote pariuri baschet: 8,78%
 • Mozzart – marjă cote pariuri baschet: 8,58%
 • Maxbet – marjă cote pariuri baschet: 5,8%
 • Winbet – marjă cote pariuri baschet: 8,57%
 • Netbet – marjă cote pariuri baschet: 6,37%
 • Unibet – marjă cote pariuri baschet: 6,07%
 • 888 Sport – marjă cote pariuri baschet: 7,09%

O marjă sub 5% este o marjă mică, adică una foarte bună. Marjele între 5% și 7% sunt acceptabile. Nu ar trebui să te ferești de ele, dar nici să te folosești doar de ele, dacă ai alternative mai bune. O marjă între 7% și 10% e o marjă înaltă. Asta înseamnă că va tăia serios din profitul tău. Poți paria la casele de pariuri care practică acest tip de marje, dar sfatul nostru e să o faci doar dacă îți oferă alte avantaje importante. O marjă peste 10% este inacceptabilă și te sfătuim să nu pariezi la casele de pariuri care o folosesc.

A calcula marje și cote la pariuri pe baschet sau la orice alte pariuri nu e neapărat un lucru ușor. Și cotele tind să se schimbe destul de des. Așa că, pentru a fi informat, te sfătuim să verifici site-ul nostru. Noi o să actualizăm această listă, pentru a-ți aduce cele mai bune cote la pariuri pe baschet.

Cea mai bună strategie la pariuri pe baschet – ghid pariuri baschet

Darius Songaila

Am văzut ce case de pariuri oferă cele mai multe avantaje și cele mai bune cote la pariuri pe baschet, așa că acum e momentul să intrăm în subiectul pe care toți pariorii îl așteaptă – care este cea mai bună strategie de pariuri pe baschet.

Mai jos, vom detalia câteva strategii pe care le puteți folosi la pariuri pe baschet, fie la pariuri pe NBA, cel mai puternic campionat din lume, sau la pariuri pe campionatul din țara noastră sau pe campionatele din Europa. Aplicând aceste strategii, vei putea să îți crești șansele de câștig.

Atenție, însă! Aceste strategii nu garantează că vei câștiga. Te vor ajuta să îți îmbunătățești șansele de câștig la pariuri pe baschet!

Miza Progresivă pe Fiecare Sfert

Această strategie la pariuri pe baschet este probabil cunoscută acelora dintre voi care sunteți fani blackjack sau ruletă. Ideea de bază este aceeași dar am adaptat-o special pentru pariuri pe baschet. Astfel, am împărțit această strategie în două pentru a putea fi aplicată pe favoriți și pe echipa clasată cu a doua șansă.

Strategia Mizei Progresive pentru Favoriți

Vom lua drept exemplu un meci de baschet din NBA în care echipa favorită are o cotă la pariuri de 1.20 pentru a câștiga jocul. Sigur, vei spune că este o cotă prea mică pentru a paria, dar nu pariem pe câștigătorul meciului. În schimb, vom paria pe câștigătorului fiecărui sfert în parte. Dacă pornim de la cota de 1.20 pentru a câștiga meciul, aceeași echipă ar trebui să aibă o cotă de 1.50 pentru câștigarea primului sfert.

Plasează pariul pe faptul că favorita va câștiga primul sfert și după ce acest lucru se întâmplă, mărește miza pentru sfertul doi, și așa mai departe. Evident, cota va scădea pe măsură ce este evident că echipa favorită va câștiga și sfertul 2, de aceea vom aplica o formulă de calcul. Formula aplicată ne ajută să aflăm care este miza ce trebuie plasată pentru a scoate profit și se aplică în situația în care echipa favorită nu câștigă sfertul 1.

Miza = ( Profitul pe care îl dorim + pierderi acumulate) / ( cota oferită – 1 )

Este extrem de rar ca echipa favorită să nu câștige cel puțin un set iar aplicând această formulă te vei asigura că la sfârșitul meciului vei avea profit. Desigur, nu este exclusă situația în care favoriții au pur și simplu o zi proastă, de aceea pariurile sunt jocuri de noroc și nu o știință exactă.

Strategia Mizei Progresive pentru Echipa cu Șansa a Doua

Mecanismul cu care vine această strategie la pariuri pe baschet nu se schimbă atunci când o aplicăm echipei mai slab cotate. Din contră, avem șansa de a câștiga mai mult cu aceeași miză, dar cresc și șansele ca echipa să nu câștige niciun sfert. Deci puteți alege între un profit ce crește constant dar într-un ritm mai lent, sau un profit mai mare cu un grad mai mare de risc.

Strategie la Pariuri pe Baschet Bazată pe Forma Echipei

Pariorii mai experimentați vor spune că așa se desfășoară orice pariu pe baschet, analizând forma echipei. Dar aici nu ne referim la forma generală a unei echipe, ci felul în care aceștia evoluează împotriva unei anumite echipe sau pe un anumit teren.

De cele mai multe ori, casele de pariuri formează cotele în funcție de rezultatele precedente, jucătorii disponibili, strategii utilizate în alte meciuri și alte elemente tehnice de acest gen. Chiar dacă acești termeni se dovedesc a fi corecți de cele mai multe ori, ei nu iau în considerare forma oferită de o echipă ce întâlnește marea rivală din oraș sau o altă situație asemănătoare. Astfel, o echipă ce este cotată cu șansa a doua într-un meci poate să surprindă pe toată lumea și să câștige împotriva favoriților, ajutată de spectatori sau de starea mentală dată de un joc atât de important.

Desigur, și forma generală a echipei este importantă pentru că șansele sunt mai mari ca o astfel de mobilizare să aibă loc atunci când echipa traversează un moment bun. Dar ține mai mult de felul în care o echipă intră în meciul respectiv și diferența de valoare a jucătorilor este anulată de determinare.

Pariuri Baschet - reguli si ponturi

Strategie la Pariuri pe Baschet Bazată pe Statistică

Nu este niciun secret că mai bine de jumătate din aruncările încercate într-un meci de baschet sunt ratate. Astfel, putem plasa un pariu de tipul sub pe numărul de puncte sau numărul de aruncări reușite.

Chiar dacă cota nu este la fel de mare ca în cazul primelor două strategii, statistica nu minte și de cele mai multe ori vei câștiga acest pariu. Cu toate astea, trebuie să ții cont de faptul că se iau în considerare și prelungirile la pariuri sportive pe baschet. Deci punctele înscrise în prelungiri contează către scorul total și pot face ca acest pariu să fie pierzător.

Această strategie la pariuri sportive pe baschet este folositoare și atunci când o echipă este clar favorită. De regulă aceasta acumulează un avans consistent și apoi o lasă mai moale, folosind multe rezerve. Acest lucru va reduce clar numărul de puncte și numărul de aruncări eșuate.

Strategia Easy Money la Pariuri Sportive pe Baschet

Strategia Easy Money poate fi folosită și la pariuri pe baschet, unde, de multe ori, găsești cote foarte mici. Această strategie presupune să faci pariuri sportive pe baschet în care selectezi doar acele echipe care sunt mari și foarte mari favorite și să pariezi o sumă mare pe ele.

Este vorba despre un fel de totul sau nimic. Jucătorul pariază o sumă mare de bani pe un pariu aproape sigur. Chiar dacă profitul nu va fi unul foarte mare, măcar riscul ca pariul să fie pierzător este foarte mic. Și, dacă jucătorul face mai multe astfel de pariuri, în cele din urmă poate obține profitul pe care și-l dorește.

Îți recomandăm să folosești această strategie la pariuri sportive pe NBA sau pe alte competiții de baschet foarte puternice. Acolo vei întâlni destul de des super-favoriți care se vor potrivi la perfecție cu strategia Easy Money.

Ponturi la Pariuri pe Baschet – NBA, România, Competiții Europene

Spre deosebire de NBA, România nu oferă atât de multe detalii despre jucători și meciuri, ceea ce poate fi un minus pentru cei care vor să facă pariuri sportive pe baschet. Dar dacă suntem atenți putem face un profit foarte frumos din pariurile pe acest sport. Pentru că soluții există întotdeauna.

Casele de pariuri sportive online vin cu statistici foarte bune pentru baschet, de multe ori mai relevante decât cele oficiale. Trebuie să ne folosim la maxim de acestea. Cu ajutorul lor și al acestor ponturi pentru a crește șansele de câștig, vei putea profita la maxim de orice pariuri faci pe meciurile de baschet. Iată câteva dintre cele mai bune ponturi la pariuri sportive online pe baschet.

 • Plasează pariul cât mai aproape de începerea meciului – În baschet este bine să aștepți până în ultimul moment pentru a avea informații cât mai precise despre formula de start. Numai cunoscând formula de început poți să faci pariuri bune pe baschet. Mai mult, de multe ori, cotele pot crește spectaculos în apropierea fluierului de start. Astfel, e bine să nu te grăbești cu pariul tău.
 • Cele mai bune pariuri sunt cele sub / peste și handicap – Asta deoarece baschetul este genul de sport unde pariurile de tip câștigător meci sunt mai puțin profitabile. Așadar, cotele cele mai bune sunt pe numărul de puncte, jucătorul cu cele mai multe puncte, și multe astfel de linii
 • Nu uita să analizezi și banca de rezerve – Pentru că baschetul este un sport foarte rapid, schimbările sunt frecvente. Și pentru că echipa are de obicei 12 jucători, este foarte important ca toți să aibă o valoare apropiată. Dacă vezi că o bancă de rezerve este mai slabă, poate fi un indicator bun referitor la cum va arăta meciul
 • Profită de pariurile live – Chiar dacă ai plasat pariuri pre-meci de tipul sub / peste numărul total de puncte la baschet, nu te oprește nimic să joci și un pariu live pentru a îți crește profitul. Chiar te sfătuim să joci mai mult la pariuri live, deoarece multe case de pariuri oferă meciuri live online chiar pe platformele lor. Poți să urmărești meciul de baschet și să și joci. Mai mult, meciurile din NBA nu sunt foarte accesibile în țara noastră, așa că, dacă vrei să faci pariuri pe ele, s-ar putea să le poți urmări doar la casele de pariuri.
 • Pariurile pe sferturi pot aduce un profit mai bun decât cele pe câștigătorul meciului – Ia în considerare tradiția echipelor atunci când analizezi un meci. Cifrele de pe hârtie pot să fie date peste cap de ambiție și mobilizare. De asta este baschetul un sport atât de frumos, până la urmă.

Tipuri de Pariuri Sportive pe Baschet

Unul dintre ultimele ponturi pe care ți-l dăm pentru pariuri pe baschet, fie că e vorba de NBA, România sau competiții europene, este să încerci să înțelegi tipurile de pariuri existente pentru acest sport. Casele de pariuri oferă multe tipuri de pariuri. Însă nu toate te pot ajuta.

Mai jos îți prezentăm câteva tipuri de pariuri cu care chiar poți obține un profit serios.

Pariu pe câștigătorul meciului

Poate cel mai simplu și cel mai cunoscut tip de pariu, pariul pe câștigătorul meciului presupune, așa cum zice și numele, să pariezi pe câștigătorul meciului. Dacă ești un expert în acest sport, dacă te pasionează statistica și dacă urmărești NBA, campionatul din România sau cupele europene, poți face pariuri de acest tip. În acest caz, șansele tale de câștig pot fi destul de mari.

Pariu pe handicapuri asiatice

În cazul unui pariu cu handicap asiatic, nu trebuie să ghicești câștigătorul. Pariezi mai degrabă pe diferența de puncte la care o echipă va câștiga sau va pierde. Iată un exemplu:

 • Los Angeles Lakers -12.00
 • Phoenix Suns +12.00

Dacă meciul e unul dezechilibrat, casa de pariuri poate oferi un handicap asiatic, pentru a echilibra cotele. În cazul nostru, Lakers pornește cu un handicap fictiv de 12 puncte. Pentru ca pariul ”Los Angeles Lakers -12.00” să fie câștigător, echipa din LA trebuie să câștige la cel puțin 13 puncte diferență. De asemenea, pentru ca ”Phoenix Suns +12.00” să fie câștigător, echipa din Phoenix trebuie să nu piardă la o diferență mai mare de 11 puncte.

În cazul unui pariu cu handicap asiatic, echipa cu semnul ”-” este mereu favorita, în timp ce echipa cu ”+” e considerată outsider.

Pariuri baschet total puncte (peste/sub)

Foarte mulți jucători fac pariuri online total puncte (peste/sub) pe baschet. Este unul dintre cele mai populare tipuri de pariuri sportive pe acest sport. Obiectivul său este acela de a prezice dacă se vor înscrie mai multe sau mai puține puncte decât o valoare prestabilită.

Asta înseamnă că, dacă casa de pariuri stabilește linia la 150 de puncte, tu poți paria dacă cele două echipe vor marca mai mult de 150 de puncte sau mai puțin. Dacă meciul de baschet se termină cu 160 de puncte marcate, înseamnă că sunt câștigătoare acele pariuri total puncte peste. Dacă meciul de baschet se termină cu 149 puncte marcate, atunci sunt câștigătoare acele pariuri total puncte sub.

Foarte important! Poți face pariuri total puncte și pe meciuri de baschet live. Și chiar îți recomandăm să faci acest lucru. Când urmărești meciul, e foarte ușor să îți dai seama în ce direcție va merge.

Regulile Baschetului

Acum că am vorbit despre ce strategie să folosești la pariuri pe baschet și că ți-am spus de ce ponturi să ții cont, putem discuta despre sportul în sine. Trecem în revistă regulile din baschet astfel încât chiar și pariorii care nu au avut niciodată de-a face cu acest sport să poată să înțeleagă un meci de baschet și să ajungă la nivelul în care să poată analiza șansele fiecărei echipe, sau anumiți jucători.

baschet
 • Jocul de baschet se joacă cu două echipe de câte 5 jucători fiecare
 • Schimbările sunt nelimitate și se pot face numai atunci când jocul este oprit
 • Cele mai multe meciuri de baschet se joacă în 4 sferturi de câte 10 sau 12 minute (NBA) cu 2 minute de pauză între sferturile primele 3 pauze de 2 minute între sferturi, cu excepția pauzei dintre sferturile 2 și 3, care are 15 minute.
 • Diferit de alte sporturi, în baschet se cronometreaza doar timpu efectiv de joc, cronometrul este oprit atunci când nu se joacă.
 • Mingea nu poate să fie atinsă cu alte părți ale corpului în afara mâinilor
 • Mingea poate să fie bătută cu o singură mână sau ambele mâini și nu se permite jucătorilor să se deplaseze cu mingea în brațe – acest lucru este penalizat cu pași
 • Un jucător nu poate să stea mai mult de 3 secunde în suprafața de aruncări libere, sau să țină mai mult de 5 secunde mingea în posesie fără să o bată
 • De asemenea, echipa care este în atac, are 24 de secunde să arunce la coș, altfel mingea este oferită adversarilor
 • Faultul este catalogat ca impingerea, lovirea, ținerea sau împiedicarea unui jucător advers.
 • În baschet există eliminări de scurtă durată, până la următorul coș înscris, sau eliminări pe toată durata meciului
 • Orice aruncare din interiorul suprafeței de aruncări libere valorează 2 puncte, în timp ce aruncările din afara acestei zone valorează 3 puncte. Aruncările libere valorează 1 punct
 • O aruncare liberă se oferă atunci când un jucător este faultat în zona de sub coș, zona aruncărilor libere.

Sperăm că acest ghid de pariuri pe baschet să îți fie de folos și să te ajute să ai parte de cât mai multe bilete câștigătoare.

FAQ

Unde găsesc cele mai bune ponturi la pariuri pe baschet?

Pe site-ul nostru și mai ales în acest ghid pentru pariuri poți să găsești foarte multe ponturi care îți vor fi foarte utile la pariuri sportive online pe baschet.

Ce înseamnă handicap la pariuri pe baschet?

Foarte mulți oameni se întreabă ce înseamnă handicap la pariuri pe baschet. Asta deoarece acest tip de pariuri este unul foarte popular. Când faci un pariu cu handicap, nu pariez pe câștigător, ci pe diferența de puncte cu care o echipă va câștiga sau va pierde partida.

Unde găsesc ponturi la pariuri pe NBA?

În acest Ghid Pariuri Baschet publicat pe site-ul nostru vei găsi câteva ponturi pe care le vei putea folosi la pariuri pe NBA dar și la pariuri sportive pe campionatul de baschet din România sau pe cupe europene.

Care sunt cele mai bune siteuri de pariuri pe baschet?

Superbet, Betano, Mozzart, Fortuna și MaxBet sunt unele dintre cele mai bune case de pariuri online legale în România unde poți paria pe baschet.

Care e cea mai bună strategie la pariuri pe baschet?

Există mai multe strategii de pariere pe baschet. Recomandarea noastră este să le încerci pe toate și să vezi care este cea mai bună pentru tine.

Cum să pariezi online pe baschet?

Dacă vrei să înveți cum să pariezi online pe baschet, o poți face foarte ușor cu ajutorul acestui ghid realizat de Pariuri și Jocuri. În el, vei găsi ponturi, sfaturi, cote și recenzii despre cele mai bune case de pariuri unde poți paria pe baschet. Cu ajutorul său, nu doar că vei învăța cum să pariezi online pe baschet, dar vei putea obține și un profit frumos de pe urma pariurilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *