Cum să pariezi pe UFC

ufc

Artele marțiale mixte sau MMA (mixed martial arts) reprezintă unul dintre sporturile cu o ascensiune remarcabilă în rândul fanilor în ultimele decenii, iar acest lucru se vede foarte ușor din nivelul la care a ajuns cel mai cunoscut circuit, UFCUltimate Fighting Championship. În rândurile următoare vom discuta mai mult despre acest sport interesant, te vom învăța cum să pariezi pe UFC, îți vom spune care sunt cele mai bune pariuri UFC în acest moment, unde găsiți cele mai bune site-uri de pariuri UFC din România, dar și de pariuri MMA în general.

Cele mai bune site-uri de pariuri pe UFC

Așa cum am spus deja, pe piața din România interesul pentru pariuri UFC este destul de mare. Nu doar atât, este și în creștere. Sunt câteva platforme de pariuri online care te învață cum să pariezi pe UFC și care au în ofertă luptele din cadrul Ultimate Fighting Championship. Mai jos ți le prezentăm pe cele mai interesante.

 1. Unibet
  Bonus de bun venit
  300 lei + 150 rotiri gratuite
  Marjă Pariuri UFC

  5,79%

 2. Superbet
  Bonus de bun venit
  500 lei
  Marjă Pariuri UFC

  5,37%

 3. Betano
  Bonus de bun venit
  500 lei
  Marjă Pariuri UFC

  5,14%

Unibet

Unibet le oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a face pariuri pe UFC, dar și pe alte circuite de MMA, precum cel polonez, denumit KSW – Konfrontacja Sztuk Walki. Aceste pariuri pe UFC vizează evenimentele importante, însă opțiunile de pariere sunt limitate pe învingător și pe luptă încheiată înainte de limită. La Unibet mai ai parte și de statistici, foarte importante atunci când vrei să faci pariuri, dar și de meciuri live online transmise pe această platformă.

Dacă te hotărăști să faci pariuri UFC la Unibet, ar trebui să știi și că acest operator te așteaptă cu un bonus de bun venit la pariuri sportive în valoare de până la 300 de lei. Acestuia i se adaugă și 150 de rotiri gratuite pe care le poți folosi la slotul Burning Hot.

Marja la pariuri sportive pe UFC este una acceptabilă la Unibet. Aceasta este de 5,79%, aproximativ la fel ca la alte siteuri de pariuri sportive care oferă pariuri pe UFC și MMA.

Pe site-ul nostru, poți revendica un cod promoțional Unibet pe care să îl folosești pentru a obține un bonus la acest operator.

Superbet

Pe lângă pariuri pe UFC, la Superbet jucătorii mai pot paria pe alte competiții de MMA, precum Cage Fury Fighting, din America, sau Cage Warriors, din Marea Britanie. Din nou, opțiunile sunt limitate la alegerea învingătorului.

Pentru jucătorii săi noi, Superbet are un bonus de bun venit la pariuri sportive foarte bun. Acesta îi poate aduce unui jucător până la 500 de lei. E o sumă foarte bună, perfectă atât pentru jucătorii noi, cât și pentru veterani. Poate fi folosită pentru a testa platforma Superbet sau pentru a obține un profit frumușel.

Și Superbet transmite meciuri live online. La acest operator, marja la pariuri sportive pe MMA și UFC este de 5,37%, aproximativ la fel ca la alte siteuri care oferă astfel de pariuri. Partea bună este însă că Superbet oferă și promoții cu marjă 0%, chiar și la pariuri pe UFC.

Pe Pariuri și Jocuri poți găsi un cod bonus Superbet pe care îl poți folosi pentru activarea unei promoții.

Betano

Betano are o ofertă mai bogată pentru jucătorii săi. Aceștia pot alege între pariuri UFC sau pariuri pe lupte din alte promoții, precum KSW sau Oktagon. La Betano, și opțiunile de pariere sunt mai mari. De exemplu, poți paria pe învingător, pe numărul de runde sau dacă un meci se termină prin KO sau nu.

Bonusul de bun venit la Betano este asemănător celui de la Superbet. Îi aduce unui jucător nou până la 500 de lei pe care acesta îi poate folosi la pariuri în secțiunea de pariuri sportive a site-ului Betano. Tot pe site-ul Betano, dacă e înregistrat, un jucător poate să urmărească meciuri live online, inclusiv partide din UFC.

Betano are o marjă foarte bună la pariuri sportive pe UFC. Aceasta este de 5,14%, mai mică decât la multe alte siteuri care oferă pariuri sportive pe UFC și MMA. La fel ca la Superbet, și Betano oferă promoții cu marjă 0%.

Revendică acum un cod promoțional Betano de pe site-ul nostru și folosește-l pentru activarea unei promoții la acest operator.

Ce pariuri poți face pe UFC luna aceasta?  

Știi cum să colectezi informațiile despre luptătorii UFC, știi la ce să te uiți, ai și o strategie de pariere, deci ai învățat cum să pariezi pe UFC, așa că hai să vedem pe ce poți paria concret luna aceasta.

UFC 304

ufc
Cote pariuri UFC 304

Programată pentru data de 27 iulie, pe în Manchester, Marea Britanie, gala UFC 304 vine cu multe meciuri interesante. Dintre acestea, am identificat o foarte bună oportunitate de pariere pe meciul dintre Bobby Greene și Paddy Pimblett. Deoarece casele de pariuri îl văd pe american favorit, au oferit o cotă foarte mare pentru victoria englezului, 2,32. E o cotă foarte bună, de care trebuie neapărat să profiți, pentru că Pimblett este indiscutabil favorit să câștige această întâlnire.

În vârstă de 37 de ani, Bobby Greene e un veteran al UFC-ului, competiție în care luptă din 2013. În acești 11 ani, a strâns meciuri cu multe nume mari, însă nu a reușit în niciun moment să se impună ca unul dintre luptătorii de top. În cariera sa, americanul a luptat de 49 de ori. A câștigat 32 de meciuri și a pierdut 15, terminând unul la egalitate și unul prin no contest.

Greene este într-o ușoară creștere de formă. În ultimele sale 5 partide, a înregistrat 3 victorii, a pierdut o dat și a terminat un meci prin no contest.

De partea cealaltă, englezul Pimblett, în vârstă de 29 de ani, e neînvins în UFC. Ultima sa victorie a venit în fața lui Tony Ferguson. Pimblett e în mare creștere de formă, anunțându-se a fi una din viitoarele mari vedete ale UFC-ului. Contra lui Bobby Greene, va lupta la categoria ușoară. Are așadar parte de un mic avantaj. Fiind mai tânăr, va duce mai ușor pierderea de greutate decât adversarul său.

Nu încape îndoială că Greene este un luptător experimentat. Totuși, nu e un luptător de top. Când a dat peste luptători mai talentați, de cele mai multe ori a pierdut. Anticipez așadar că va face la fel cu Pimblett.

Bobby Green e în acest moment clasat pe locul 15 (ultimul) în clasamentul UFC al categoriei ușoare. Pentru a avea șanse la centură, trebuie să intri în acest top 15. Pimblett nu este încă acolo. Totuși, cu o victorie împotriva lui Greene va intra cu siguranță. Scopul englezului e să ajungă la o luptă pentru centură. Pentru asta, trebuie să treacă de Greene. Va face acest lucru.

Paddy Pimblett are toate atuurile de partea sa. E mai tânăr, e mai talentat și e într-o formă mult mai bună ca Bobby Greene.

 

Ponturi pentru pariuri sportive pe UFC

Acum că știi unde poți face pariuri sportive pe luptele din UFC, hai să vedem cum îți poți maximiza șansele de a câștiga bani. Sunt câteva lucruri la care de care ar trebui să ții cont înainte de a plasa pariuri sportive pe UFC și îți voi spune în cele ce urmează care sunt cele mai importante.

1. Folosește-te de statistici

Ca în orice sport, apelează la statistică. Aproape că nu poți paria în cunoștință de cauză dacă nu îți cunoști favoritul și nu știi ce adversar are. Cum statistica este foarte vastă, îți recomand să te concentrezi pe câteva elemente, cum ar fi informațiile fizice (greutate, vârstă, înălțime, alonjă), rezultatele din circuit, mai ales ultimele două sau trei lupte, numărul de lupte din perioada recentă pentru a anticipa o posibilă stare de oboseală, de exemplu, media de Takedowns și de Submissions, acuratețea loviturilor și ritmul lor pe minut. Sigur că poți găsi o mulțime de alte informații, dar ar trebui să te uiți măcar la acestea pentru a avea o imagine cât se poate de clară înainte de a paria.

2. Încearcă să cunoști luptătorii

Apoi, fii atent la personalitățile luptătorilor. Este foarte dificil să judeci acest aspect, dar, de exemplu, un sportiv cu o personalitate mai agresivă are toate șansele să fie agresiv și în cușcă, pe când unul mai liniștit va adopta, probabil, o strategie ceva mai conservatoare. Iar în baza acestor aprecieri poți anticipa cum se va desfășura un meci.

Ai grijă atunci când pariezi pe lupte în care sunt implicați sportivi foarte cunoscuți sau foarte exuberanți. Show-ul este o parte integrală din acest sport, dar nu întotdeauna cel care are gura mai mare sau cel care se agită mai mult la conferința de presă va ieși învingător.

3. Social media e o unealtă foarte bună

În fine, urmărește informațiile din cantonamente. O poți face, dacă urmărești sportivul pe social media, adică pe Facebook, Instagram, Twitter sau Youtube.

Mai ales în cazul luptelor importante, este crucială pregătirea. Dacă un sportiv pare mai interesat de aparițiile în presă sau se ceartă cu oamenii din staff, foarte probabil pregătirea lui este afectată și asta se va vedea în meci. Dacă, dimpotrivă, este concentrat, serios, angajat în ceea ce urmează, șansele lui de victorie cresc.

Chiar dacă par foarte multe informații la prima vedere, în realitate multe dintre ele le știi deja dacă ești fan al acestui sport. Tot ce trebuie să faci atunci când faci pariuri sportive pe UFC este să pui totul în context și să plasezi pariul după ce ai analizat bine o luptă.

4. Nu te feri să pariezi pe luptătorii tineri

Când vine vorba de pariuri pe lupte, Karate, Judo, K1, MMA sau alte arte marțiale, mulți oameni tind să parieze pe luptătorii mai în vârstă, considerând că experiența acestora poate să fie un foarte mare atu. Statisticile spun însă fix invers.

În ultimii 8 ani, în MMA, luptătorii mai tineri au avut parte de mai multe victorii.

Vârstă% Victorii
sub 25 ani61%
25-30 ani59%
31-35 ani51%
36-40 ani46%
peste 40 ani42%

Și asta nu e tot. Când diferența între luptători era de cel puțin 5 ani, luptătorul mai tânăr a câștigat în 61% din partide. Iar când diferența de vârstă a fost de cel puțin 10 ani, luptătorul mai tânăr a câștigat 64% din partide.

5. Nu paria pe înlocuitori

În acest sport, din păcate, se întâmplă de foarte multe ori ca un luptător să se accidenteze înainte de meciul său, fie la antrenamente, fie din cauza pierderii de greutate pentru cântar. Astfel, acesta nu mai poate participa. Cum însă aceste meciuri sunt organizate în gale foarte importante, de cele mai multe ori luptătorul accidentat este înlocuit cu unul nou.

Dacă se întâmplă ca luptătorul nou să fie un nume cunoscut, veți fi poate tentați să pariați pe el. Cel mai bine ar fi să nu o faceți, mai ales dacă luptătorul nou este introdus în gală cu foarte puțin timp înainte ca aceasta să înceapă.

Victorie prin Victorie a înlocuitoruluiÎnfrângere a înlocuitorului
KO/TKO10%22%
Submission8%13%
Decizie18%30%

În toată istoria UFC-ului, înlocuitorii care au acceptat să lupte cu mai puțin de o lună înainte de a începe gala au pierdut 64% din partide. Un bun exemplu în acest sens este Dan Hooker, un luptător foarte apreciat în UFC.

Acesta l-a învins pe Nasrat Haqpast la UFC 266, la 25 septembrie 2021. Cu moralul ridicat după această victorie, Hooker a acceptat să îl înlocuiască pe Rafael Dos Anjos, pentru meciul cu Islam Makhacev de la UFC 267, programat la data de 30 octombrie 2021. Rusul l-a oprit pe Hooker prin Kimura, în prima repriză, într-un meci pe care l-a dominat în totalitate. S-a văzut foarte bine că Dan Hooker pur și simplu nu a putut pregăti partida cum trebuie.

6. Pariază pe luptătorul mai bun în picioare

Sportul se numește arte marțiale mixte deoarece implică folosirea mai multor stiluri de arte marțiale. Luptătorii pot lupta în picioare, folosind tehnici de karate, box sau kickboxing, dar pot lupta și la sol, cu tehnici de judo, lupte libere sau jiu-jitsu.

Conform statisticii, în meciurile foarte echilibrate, cel mai bine este să pariezi pe luptătorul mult mai bine pregătit pentru lupta în picioare. Striker-ul, cum este numit acest tip de luptător, are 64% șanse să câștige o astfel de partidă în UFC.

Până în luna februarie a anului 2022, în UFC au avut loc 546 de lupte. Dintre acestea, 225 s-au terminat prin KO, 138 prin submission, 141 prin decizie unanimă, 31 prin decizie împărțită, trei prin decizia majorității și 3 prin descalificare.

Se poate observa ușor că luptătorii mai bine pregătiți pentru lupta în picioare au dominat. Atenție însă! Rata de KO diferă de la o categorie la alta. Dacă vrei să înveți cum să pariezi pe UFC, trebuie să ții cont de acest aspect:

CategorieRata de KO în UFC
Categoria ușoară25%
Welterweight33%
Categoria Mijlocie37%
Categoria semigrea51%
Categoria grea61%

Dacă stai să te gândești, e logic. Luptătorul mai greu va căuta mereu să termine partida cât mai repede, neavând la fel de mult energie ca un luptător de categorie ușoară, care se poate mișca mult mai repede, mult mai ușor. De asemenea, luptătorul de categorie grea are masă mai mare, ceea ce înseamnă că puterea sa de lovire este mai mare. Din nou, trebuie să ții cont de aceste aspecte, dacă vrei să înveți cum să pariezi pe UFC și MMA.

7. Nu paria doar pe favoriți

Aceasta este o greșeală pe care mulți pariori începători o fac. La toate pariurile, nu doar la pariuri pe UFC sau MMA. Tind de multe ori să creadă că statutul de favorit al unui jucător este o garanție că acesta va câștiga partida. Nu e așa.

În MMA în general și în UFC mai ales se întâmplă de multe ori ca favoritul să piardă. Cel mai bun exemplu este lupta dintre Glover Teixeira și Jan Blachowicz, care a avut loc la UFC 267, la data de 30 octombrie 2021. Polonezul era mare favorit în acea partidă, fiind văzut la acea dată drept unul dintre cei mai buni luptători pound for pound.

Cu Glover Teixeira, însă, a pierdut surprinzător în repriza a doua (din 5 reprize – lupta era pentru centură). Brazilianul l-a oprit prin submission. La acea dată, victoria lui Teixeira a fost o mare surpriză. Brazilianul avea 42 de ani, fiind cu 4 ani mai în vârstă ca Blachowicz.

Ca fapt divers, Blachowicz a produs și el o surpriză, chiar înaintea meciului cu Teixeira. L-a învins pe Israel Adesanya, campionul UFC la categoria mijlocie. Și Adesanya era considerat în acel moment aproape imposibil de bătut. O altă dovadă foarte bună că pariurile pe favoriți nu sunt niciodată sigure în UFC.

Tipuri de pariuri pe UFC

Există multe tipuri de pariuri pe UFC și MMA. Acestea reprezintă ultimul lucru pe care trebuie să îl știi atunci când vrei să înveți cum să pariezi pe UFC. Dacă ai mai pariat, vei recunoaște cu siguranță câteva dintre tipurile de pariuri pe care le-ai mai folosit. Bineînțeles, există însă și câteva tipuri de pariuri speciale pentru UFC și MMA:

Pariu pe câștigător

Vorbim despre foarte popularul pariu de tip 1X2, adaptat bineînțeles pentru UFC. În acest caz, avem un pariu de tip 1 2, asta deoarece o partidă poate fi câștigată fie de primul luptător, fie de al doilea. Există cazuri când o partidă de MMA se poate termina cu o decizie de No Contest, adică nimeni nu pierde, nimeni nu câștigă, însă acestea sunt cazuri speciale, care au loc foarte, foarte rar. Din acest motiv, varianta X nu este inclusă în acest tip de pariu.

Pariul pe câștigător este poate cel mai simplu tip de pariu pe acest sport.

Pariu pe rundă

Un alt pariu destul de simplu dar special făcut pentru lupte e pariul pe rundă. Jucătorul are posibilitatea de a paria pe runda în care crede că se va termina partida. În cazul artelor marțiale mixte, acesta este un pariu foarte simplu, deoarece cele mai multe meciuri au doar 3 runde.

În UFC, doar meciurile de centură au mai multe runde, cinci la număr. Însă și în acest caz vorbim de destul de puține opțiuni. În box, spre exemplu, se poate ajunge și până la 12 runde.

Total runde

Acesta este un pariu de tip sub/peste. Jucătorul trebuie să aleagă numărul de runde în care se va încheia partida. De exemplu, dacă pariezi pe total runde sub 1,5 și partida se termină în prima repriză, pariul tău este câștigător.

Pariu pe rundă și modalitatea prin care e obținută victoria

Un tip de pariu extrem de popular când vine vorba de lupte, nu doar de MMA, pariul pe rundă și pe modalitatea prin care e obținută victoria poate veni cu cote foarte mari. Se înțelege de ce. Jucătorul trebuie să ghicească runda în care se termină partida și procedeul prin care se încheie.

Aici te pot ajuta foarte mult statisticile. Dacă ai parte de un meci la categoria grea, categorie unde e înregistrat cel mai mare procentaj de KO-uri, și știi că unul dintre cei doi luptători e extrem de agresiv, poți paria că meciul se va termina prin KO, în prima repriză. Sunt șanse foarte mari să se întâmple așa.

Pariu pe modalitatea prin care e obținută victoria

Un pariu asemănător cu cel de mai sus, doar că de data asta jucătorul nu mai trebuie să aleagă și runda în care va fi terminată partida. Din nou, statisticile ajută foarte mult aici. Opțiunile de pariere aici sunt:

 • victorie prin KO
 • victorie prin TKO
 • victorie prin abandonul forțat al adversarului (submission)
 • victorie prin decizia arbitrilor

Lupta să parcurgă toate rundele

Pentru acest pariu, nu contează metoda prin care e obținută victoria. Tot ce contează este dacă sunt parcurse sau nu toate rundele. E un pariu simplu, de care jucătorii foarte bine informați în ceea ce privește lumea MMA-ului se pot folosi pentru a obține un profit frumușel. Statisticile ajută și în acest caz. Conform acestora, sunt șanse mai mari ca un meci să parcurgă toate rundele dacă are loc la o categoria ușoară.

Pariuri multiple pe UFC și MMA

Nu e necesar să pariezi doar pe câte o luptă. Poți paria pe mai multe lupte. Atenție însă! Nu te sfătuim să pariezi pe foarte multe lupte dintr-o gală. Două sau trei sunt destul. Nu uita că MMA-ul e un sport foarte imprevizibil. Cu cât adaugi mai multe evenimente pe bilet, cu atât crește mai mult riscul ca tu să pierzi.

Pariuri Live pe MMA și UFC

Am lăsat pe ultimul loc tipul meu preferat de pariuri pe lupte și MMA. Ți-l recomand, dacă vrei să înveți cum să pariezi pe UFC. Când pariezi live, ai șanse foarte mari de câștig. Pentru că poți vedea în ce direcție se îndreaptă un meci. Și, bineînțeles, trebuie să urmărești meciul.

În primul rând, așa îți vei putea da seama dacă un luptător e într-o formă mai bună, dacă e mai obosit, dacă e accidentat etc. În funcție de aceste informații, poți plasa un pariu. Nu în ultimul rând, când joci live și când urmărești galele UFC, ajungi să și înveți mai multe despre acest sport. Și nu uita că poți urmări aceste meciuri live online pe multe site-uri de pariuri UFC.

Strategii la pariuri pe UFC

Atunci când vorbim despre strategiile de pariuri pe UFC, sau pe sport în general, știm cu toții că sunt milioane de strategii și de variante sau subvariante ale unor strategii. Nu le vom discuta, bineînțeles, pe toate, ci ne vom concentra asupra celor mai importante dintre ele. Sunt strategii esențiale, pe care ar trebui să le știi neapărat, dacă vrei să înveți cum să pariezi pe UFC.

Strategia Martingale

Strategia Martingale, chiar dacă nu ai auzit de ea, este posibil să o fi utilizat deja, fără să îți dai seama. Asta pentru că este una care pare că îți garantează câștigul. Pe scurt, Martingale înseamnă să îți dublezi suma pariată până când vei câștiga.

De exemplu, pui un pariu de 10 lei pe o luptă de MMA. Dacă pierzi, următorul pariu va fi de 20 de lei. Dacă pe acesta îl câștigi, îți recuperezi suma pierdută pe primul și faci și profit. Dacă îl pierzi, dublezi iarăși suma și pariezi 40 de lei pe următorul și tot așa.

În teorie, atunci când vei câștiga un pariu din serie vei recupera tot ce ai pierdut. Practic, este posibil să ai serii de insuccese atât de lungi încât să nu poți ține șirul pariurilor dublate. Foarte important la strategia Martingale este ca atunci când ai câștigat să pui miza inițială deoparte și să reiei seria de la suma inițială. Așa, cu fiecare serie câștigată vei avea un profit egal cu suma inițială învestită.

Strategia Easy Money

Strategia Easy Money la pariuri este la fel de populară ca Martingale dar presupune o altă abordare. Aici îți stabilești o sumă inițială pe care o investești în pariuri și mergi pe o serie de 10 pariuri ce au cote mici și foarte mici.

Să spunem că începi cu 50 de lei pe care îi pui pe învingătorul unei lupte UFC cu o cotă de 1.10. Șansele de câștig sunt mari, dar profitul tău va fi mic, de numai 5 lei. Iei cei 55 de lei și îi pariezi pe o altă luptă, cu o cotă la fel de mică. Cum suma pariată e mai mare, și profitul crește. La finalul unei serii de 10 pariuri aproape sigure ai toate șansele să triplezi suma inițială, iar următoarea serie o începi tot cu 50 de lei, restul fiind profit. Este tot o strategie ce pare sigură, dar trebuie să știi că o singură surpriză într-un meci te face să pierzi tot, și suma investită initial, dar și profitul de până atunci.

De aceea trebuie să pariezi responsabil și în cunoștință de cauză. Orice strategie ai adopta trebuie să îți faci temele foarte bine înainte de a plasa pariuri pe UFC dacă vrei să ai cele mai mari șanse de reușită. Nu există pariuri sigure, așa cum orice parior știe, iar cei care reușesc să obțină profituri impresionante muncesc și se dedică acestui lucru.

De ce să faci pariuri pe MMA?

Există foarte multe opțiuni de pariere în zilele noastre, inclusiv eSports, așa că de ce să faci pariuri sportive pe lupte din MMA?

Răspunsul evident este că ești deja fan al artelor marțiale mixte, urmărești galele din diferitele circuite și îți place să pariezi. Dar dacă nu ești unul dintre cei care se uită la aceste lupte, MMA reprezintă totuși o opțiune foarte bună pentru tine. Din acest motiv, ar trebui să înveți cum să pariezi pe UFC.

MMA este un sport adictiv, care te prinde foarte repede, de unde și creșterea fantastică a numărului de urmăritori (și de pariori) din ultima perioadă. MMA-ul este fun, antrenant și aduce în fața privitorului luptători adevărați, care nu se menajează, nu își protejează adversarii și fac tot posibilul să câștige. Este un sport pe bune, așa cum ar trebui să fie toate sporturile.

Referitor la pariuri, luptele din ring sau cușcă durează câteva minute, ceea ce îți permite să plasezi mai multe pariuri în cadrul unui singur eveniment. Cotele sunt  bune, iar statisticile sunt extrem de detaliate, pariorii dedicați acestei pasiuni putând face cercetări complexe, având astfel șanse mari de câștig.

De ce să faci pariuri pe UFC? 

În ceea ce privește pariurile pe UFC, se aplică foarte multe dintre argumentele de mai sus. UFC este cel mai puternic și cel mai mare campionat de MMA din lume, cei mai buni sportivi ai planetei luptă aici, iar meciurile sunt printre cele mai spectaculoase. Fiind atât de mare, UFC-ul a dezvoltat un sistem cu evenimente foarte dese, alternându-le pe cele în care luptă superstaruri cu cele în care sportivii dornici de afirmare încearcă să obțină victorii.

Dana White, președintele UFC, a insistat ca aproape la fiecare sfârșit de săptămână să existe un eveniment UFC care să stârnească interesul urmăritorilor. White este văzut de mulți drept secretul succesului din spatele Ultimate Fighting Championship. Strategiile lui au făcut ca acest sport să crească atât de rapid și să adune atât de mulți fani. Aceleași strategii au făcut să crească numărul de pariuri sportive pe lupte în general și pe MMA în special.

Dacă întrebi astăzi mulți experți în pariuri sportive, aceștia îți vor spune că ai comite o foarte mare greșeală dacă nu ai paria pe UFC și MMA.

Ce români luptă în UFC?

UFC a fost atractiv pentru pariorii români și înainte. Acum, însă, este și mai atractiv. Asta doarece avem doi luptători români care luptă acolo. Diana Belbiță și Nicolae Negumereanu sunt ambii prezenți pe lista de luptători UFC.

Diana Belbiță este unul dintre cei mai cunoscuți luptători de MMA români. S-a remarcat în circuitele naționale, după care a participat la un show TV care i-a adus sute de mii de fani. Din 2019, Diana Belbiță a făcut pasul către UFC, unde se descurcă destul de bine. A pierdut primele lupte, însă apoi a învins-o pe Hannah Goldy și are un viitor frumos în față. Ultima ei luptă a avut loc în februarie și a fost pierdută în urma deciziei arbitrilor. 

Nicolae Negumereanu în UFC este sinonim cu valul ascendent. Prezent și el din 2019 în campionat, are 3 victorii consecutive după o primă luptă pierdută și este considerat la 27 de ani un sportiv cu potential. Pe 30 iulie, în cadrul UFC 277: Pena vs. Nunes 2, el îl va înfrunta pe Ihor Potieria la categoria semigrea. Nick Negumereanu este un nume de urmărit de către toți cei care își doresc să plaseze pariuri sportive pe MMA deoarece poate furniza surprize mari.

FAQ

Care sunt cele mai bune site-uri de pariuri pe UFC?

Nu toate platformele online de pariuri au în ofertă meciurile din UFC, așa că îți recomandăm să verifici atent ofertele caselor de pariuri de pe pariusijocuri.ro. Îți recomandăm să îți faci cont pe platformele celor de la Betano sau Superbet pentru a beneficia de bonusurile de bun venit pe care le poți utiliza apoi pentru pariuri pe UFC.

Unde poți urmări evenimente UFC live?

Pentru a urmări evenimentele UFC live și pentru a paria live pe UFC îți recomandăm platforma Unibet. Și la Unibet primești un bonus de bun venit pe care îl poți folosi la pariurile sportive MMA.

Există luptători români de MMA în UFC?

România are reprezentanți în acest circuit. Diana Belbiță luptă în UFC de trei ani, iar Nicolae Negumereanu este una dintre vedetele în ascensiune ale circuitului. Luptătorii de MMA din România sunt apreciați și nu este exclus ca pe viitor să avem mai mulți reprezentanți în UFC.

De ce să fac pariuri sportive pe UFC și MMA?

Pariurile sportive pe UFC sunt recomandate pentru că ai acces la multe statistici, poți să faci un research complex și pentru că poți să te distrezi urmărind un sport spectaculos. Meciurile din UFC se încheie rapid și poți paria pe mai multe lupte în cadrul unui singur eveniment. Iar evenimentele dese fac din UFC unul dintre cele mai bune circuite pentru pariuri sportive MMA.

Unde pot găsi cele mai bune cote la pariuri sportive pe MMA și pe UFC?

Pentru pariuri sportive pe MMA și UFC îți recomandăm platformele Superbet, Betano și Unibet. Poți plasa pariuri pe UFC, dar și pariuri pe alte circuite de MMA, precum KSW sau Oktagon.

Pe ce siteuri pot găsi ponturi la pariuri sportive pe MMA și pe UFC?

Sunt multe siteuri care oferă ponturi la pariuri sportive pe MMA sau UFC. Pariuri și Jocuri este unul dintre ele. Urmărește site-ul nostru și te vom ține la curent cu tot ce e nou în frumoasa lume a artelor marțiale mixte și a Ultimate Fighting Championship.

Unde poți învăța cum să pariezi pe UFC?

Site-ul nostru, Pariuri și Jocuri, îți pune la dispoziție toate informațiile și sfaturile necesare ca să înveți cum să pariezi pe UFC. Tot ce trebuie să faci e să citești articolele noastre, să asculți sfaturile primite și să pariezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *