Pronosticuri Brazilia – Serbia

Când spui Campionatul Mondial de Fotbal, inevitabil te gândești la Brazilia, echipa cu cele mai multe trofee câștigate în această competiție. Că ești sau nu brazilian, la meciurile jucate de Seleção cu siguranță te vei uita. Așa cum te vei uita și la meciul de fotbal Brazilia – Serbia, din Grupa G, de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, din Qatar. Și dacă te vei uita, poate că vei și paria. Pentru a te ajuta, îți oferim mai jos o analiză a partidei, câteva pronosticuri și ponturi, dar și cele mai bune cote la pariuri pentru meciul de fotbal Brazilia – Serbia, meci care va avea loc în data de 24 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Lusail Iconic, din Lusail.

Înainte de a merge mai departe, dacă alegi să faci pariuri pe meciul Brazilia – Serbia, noi te sfătuim să pariezi doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Numai jucând la aceste case de pariuri poți să fii sigur că nu vei fi înșelat și că îți vei putea retrage toate câștigurile obținute.

Ponturi și Pronosticuri Brazilia – Serbia

Cota pentru victorie a Braziliei este una foarte mică. E normal să fie așa. Nu doar că e echipa care a câștigat de cele mai multe ori Cupa Mondială, dar Brazilia are în lotul său unele dintre cele mai mari nume din fotbalul de azi. Cu vedete precum Neymar, Alisson, Casemiro, Firmino, Antony, Eder Militao sau Vinicius Junior, e ușor de înțeles de ce experții văd Brazilia drept favorita numărul 1 la câștigarea acestei ediții a Campionatului Mondial.

Și nu trebuie să uităm că Serbia nu mai este echipa puternică de acum câteva decenii. Din aceste motive, ne-am gândit să te ajutăm cu câteva pronosticuri și ponturi pe meciul Brazilia – Serbia, ca tu să poți obține un profit serios.

Pariuri Brazilia – Serbia: 1X2

Pariuri Brazilia – Serbia: 1X2superbet
Victorie Brazilia brazilia1,50
Meci Egal meci egal4,40
Victorie Serbia serbia7,00

Începem lista noastră de ponturi și pronosticuri pentru meciul de fotbal Brazilia – Serbia cu tradiționalul pariu 1X2, preferatul tuturor pariorilor. În cazul acestui meci, este destul de evident că Brazilia e favorită. Cota, din păcate, este una mică pentru victoria Braziliei: 1,50. Vorbim însă de un pariu din seria pariuri sigure sau măcar din seria pariuri fără risc.

Nu ar trebui astfel să eviți să îl adaugi pe biletul tău. Cota e mică, dar, dacă pariezi o sumă de bani mai mare, profitul tău poate deveni și el unul serios. La sfârșit, tu tot pe plus o să fii.

Cât de sigură este însă victoria Braziliei? Probabil că te întrebi această întrebare, mai ales dacă te gândești să pariezi o sumă mare de bani. Să ne uităm așadar peste istoricul întâlnirilor dintre cele două.

Brazilia și Serbia s-au întâlnit de două ori în istoria lor:

 • Brazilia – Serbia – 1-0 – 06.06.2014
 • Serbia – Brazilia – 0-2 – 27.06.2018

A doua întâlnire între cele două a avut loc chiar la Cupa Mondială din 2018. Se poate vedea că Brazilia a câștigat ambele partide, având astfel un avantaj moral în fața sârbilor, pe lângă avantajul oferit de calitatea superioară a lotului.

Și poate că fanii fotbalului vor cere mai mult. Până nu demult, Serbia făcea parte din Iugoslavia, o țară cu o tradiție fotbalistică mult mai mare, care s-a întâlnit cu Brazilia de mai multe ori. Însă și aici statistica e tot de partea brazilienilor.

Primul meci dintre Brazilia și Iugoslavia a avut loc în 1930. Ultimul a fost în 2002. În total, cele două s-au întâlnit de 17 ori. Brazilia a câștigat 8 meciuri iar 7 partide s-au terminat la egalitate. Iugoslavia a reușit doar două victorii în fața Seleção, însă și acestea au avut loc în 1930 și 1950, acum mult prea mult timp.

Poți observa așadar că nu vei greși dacă vei paria pe victoria Braziliei.

Pronosticul nostru: Brazilia învinge – Cotă 1,50

Pariuri Brazilia – Serbia: Ambele echipe marchează

Pariuri Brazilia – Serbia: Ambele echipe marcheazăsuperbet
DA2,00
NU1,80

O să folosim statistica menționată mai sus și pentru acest al doilea pont. Așa cum ai observat probabil, Serbia nu a reușit să înscrie niciun gol până acum în poarta Braziliei. Și mai trebuie spus că nici Iugoslavia nu prea obișnuia să înscrie în poarta echipei sud-americane.

Asta este o veste bună pentru noi, deoarece ne spune ce fel de pariu putem să facem. Noi îți propunem să pariezi că, în meciul de fotbal dintre Brazilia și Serbia, nu vor marca ambele echipe.

Pronosticul nostru: Nu marchează ambele echipe – Cotă 1,80

Pariuri Brazilia – Serbia: Brazilia câștigă ambele reprize

Pariuri Brazilia – Serbia: Brazilia câștigă ambele reprizesuperbet
DA3,60
NU1,25

Urmează în lista noastră de ponturi și pronosticuri pentru meciul de fotbal Brazilia – Serbia un pont cu adevărat de aur. Noi te sfătuim să pariezi că Brazilia va câștiga ambele reprize, în meciul său de fotbal contra Serbiei.

Nu trebuie să scoți statistica pentru a spune că Brazilia este o mașinărie de fotbal. Acest lucru este cunoscut la nivel mondial. Totuși, statistica ajută și ea. În cazul nostru, statistica ne spune că, în ultimele 5 meciuri jucate, Brazilia a înscris nu mai puțin de 18 goluri, adică o medie de mai mult de 3 goluri pe meci.

Brazilia în 2022

MeciScor
Ecuador – Brazilia1-1
Brazilia – Paraguay4-0
Brazilia – Chile4-0
Bolivia – Brazilia0-4
Coreea de Sud – Brazilia1-5
Japonia – Brazilia0-1
Brazilia – Ghana3-0

În 2020, 2021 și 2022, Brazilia a pierdut un singur meci, contra Argentinei. Meciul cu Serbia nu va fi în niciun caz unul ușor, dar nici unul peste care brazilienii să nu poată trece cu bine.

Serbia în 2022

MeciScor
Ungaria – Serbia0-1
Danemarca – Serbia3-0
Serbia – Norvegia0-1
Serbia – Slovenia4-1
Suedia – Serbia0-1
Slovenia – Serbia2-2
Serbia – Suedia4-1

Nu încape îndoială că și Serbia are jucători de un nivel foarte bun, foarte ridicat. Vorbim până la urmă de oameni ca Dusan Tadic, Aleksandar Mitrovic, Dusan Vlahovic, Luka Jovic, Milinkovic-Savic sau Nemanja Gudelj, jucători foarte buni, care joacă la echipe foarte bune, în campionate și competiții foarte puternice.

Naționala Serbiei e însă destul de departe de nivelul la care se prezintă Brazilia. E foarte greu de crezut că Seleção nu se va impune categoric.

Pronosticul nostru: Brazilia câștigă ambele reprize – Cotă 3,60

Pariuri Brazilia – Serbia: Pauză/Final

Pariuri Brazilia – Serbia: Pauză/Finalsuperbet
1/12,25
X/14,40
2/130,00
1/X21,00
X/X6,50
2/X23,00
1/290,00
X/216,00
2/213,00

Legat de analiza de mai sus, un alt pariu pe care ți-l propunem este Pauză / Final. Și aici mergem tot pe mâna Braziliei, căreia Superbet îi oferă o cotă decentă de 2,25 ca să câștige ambele reprize.

Mai ales că vorbim de un meci care se va juca în prima etapă din faza grupelor, de la Campionatul Mondial, e foarte probabil ca Brazilia să înceapă în forță și să marcheze în ambele reprize. Brazilienii vor vrea să impresioneze încă din primul minut la Cupa Mondial. Mai important, vor dori să le arate tuturor de ce sunt favoriți să câștige trofeul.

Așadar, nu vor trata cu lejeritate partida cu Serbia. Brazilienii vor face totul pentru a câștiga.

Pronosticul nostru: Pauză/Final 1/1 – Cotă 2,25

Pariuri Brazilia – Serbia: Total Goluri

Pariuri Brazilia – Serbia: Total Golurisuperbet
Sub 0,510,00
Sub 1,53,70
Sub 2,51,95
Sub 3,51,36
Sub 4,51,14
Sub 5,51,03
Peste 0,51,05
Peste 1,51,28
Peste 2,51,85
Peste 3,53,20
Peste 4,55,75
Peste 5,513,00

Încheiem lista noastră de pronosticuri și ponturi pentru meciul Brazilia – Serbia cu un pariu pe numărul de goluri marcate. Cum am arătat deja, Brazilia tinde să marcheze cel puțin 3 goluri pe meci. Seleção nu glumește, nu când e vorba de fotbal. Și mai ales nu când e vorba de Cupa Mondială.

În 2018, Brazilia a marcat la Cupa Mondială 8 goluri în 5 meciuri. A fost atunci o evoluție total nesatisfăcătoare, acest lucru vâzându-se cel mai bine în sferturi, acolo unde Belgia a reușit să îi elimine pe brazilieni.

Anul acesta, dacă vor să câștige trofeul, vor fi nevoiți să joace mult mai bine. Dar și acesta este un aspect care trebuie dezbătut. Brazilia are ca obiectiv pentru Campionatul Mondial din Qatar câștigarea cupei. În schimb, Serbia își dorește să treacă de faza grupelor. Și nu e sigur că va putea, deoarece împarte grupa nu doar cu Brazilia, ci și cu Elveția și Camerun, alte două echipe care îi vor pune probleme.

Serbia va căuta așadar să nu ia gol de la brazilieni. Se va apăra și poate că va încerca să facă anti-joc. Însă această tactică are șanse foarte mici de reușită în fața unei naționale care abia așteaptă să ducă mingea în terenul advers.

Pronosticul nostru: Total Goluri peste 3,5 – Cotă 3,20

Brazilia și Serbia la Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Un alt pariu sigur pe care l-ai putea face e că Brazilia va termina pe primul loc în Grupa G. O împarte cu Serbia, Elveția și Camerun, echipe bune, dar nu de nivelul său. Pentru Brazilieni, meciurile din grupe vor fi meciuri de încălzire pentru fazele următoare ale competiției.

Câștigătoare Grupa Gsuperbet
Brazilia1,42
Elveția6,10
Serbia6,50
Camerun13,00

În faza următoare, câștigătoarea Grupei G va juca cu locul 2 din Grupa H. În această grupă, Portugalia e favorită să termine pe 1, în timp ce Uruguay, Ghana și Coreea de Sud se vor lupta pentru poziția a doua. E greu de spus care din ele va reuși să o obțină, însă brazilienii nu își fac griji. Pot trece foarte ușor de oricare dintre cele 3 echipe.

Mai greu este pentru echipa care termină pe locul 2 în Grupa G. Dacă va obține această poziție, Serbia va juca cu câștigătoarea grupei H, care cel mai probabil va fi Portugalia. Pentru sârbi, optimile Campionatului Mondial par maximul pe care îl pot obține. Dar vor trebui să muncească foarte mult pentru a ajunge acolo. Nu vor avea meciuri ușoare nici cu Elveția, nici cu Camerun. Iar partida cu Brazilia va fi cel mai probabil un coșmar.

Lotul Braziliei pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Conform informațiilor disponibile în acest moment, selecționerul Tite are în vedere următorii fotbaliști pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. Trebuie spus însă că aceasta nu este lista finală. Ea va fi anunțată pe măsură ce ne apropiem de startul turneului.

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
AlissonThiago SilvaCasemiroNeymar
EdersonMarquinhosLucas PaquetaRoberto Firmino
WevertonDaniloFabinhoRicharlison
EversonEder MilitaoFredVinicius Junior
SantosRenan LodiEverton RibeiroRaphinha
Gabriel GrandoAlex TellesBruno GuimaraesAntony
BremerPhilippe CoutinhoMatheus Cunha
Roger IbanezDaniloRodrygo
Alex SandroArthurPedro
Gabriel MagalhaesGersonGabriel Jesus
Guilherme AranaEdenilsonGabriel Martinelli
Leo OrtizDouglas RuizGabriel Barbosa
FelipeArthur Cabral
Emerson
Lucas Verissimo

Lotul Serbiei pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Nici selecționerul Dragan Stojkovic nu a anunțat încă lista finală de jucători pe care se va baza la această ediție a Campionatului Mondial. Acesta îi are în vedere pe:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Marko DmitrovicStefan MitrovicDusan TadicDorde Jovanovic
Vanja Milinkovic-SavicStrahinja PavlovicFilip KosticDejan Joveljic
Marko IlicMilos VejkovicNemanja GudeljAleksandar Mitrovic
Predrag RajkovicFilip MladenovicNemanja MaksimovicLuka Jovic
Mile SvilarAleksa TerzicNemanja RadonjicDusan Vlahovic
Erhan MasovicFilip Duricic
Strahinja ErakovicSergej Milinkovic-Savic
Srdan BabicSasa Lukic
Nikola MilenkovicAndrija Zivkovic
Mihailo RisticDarko Lazovic
Matija NastasicUros Racic
Marko PetkovicIvan Ilic
Uros SpajicStefan Mitrovic
Marko Grujic

Despre meciul Brazilia – Serbia

brazilia

Contra Braziliei, este foarte greu să joci la victorie. Și cel mai probabil Serbia nici măcar nu are acest obiectiv. Cel mai probabil, sârbii vor încerca să nu piardă în partida cu Seleção. În acest moment, acest lucru pare maximul pe care îl pot obține.

Brazilia, în schimb, se întoarce acolo unde se simte cel mai bine. Cupa Mondială a fost mereu motiv de sărbătoare pentru brazilieni. Atât pentru cei care participă la această competiție, cât și pentru cei care o privesc din fața televizorului. Ne putem aștepta așadar ca Brazilia să ne ofere și la această ediție spectacol, fotbal de calitate foarte ridicată dar și foarte multe goluri.

Adevărul este că o Cupă Mondială fără Brazilia nu e același lucru. Și asta probabil că o gândesc și sârbii, care probabil că blestemă tragerea la sorți care i-a pus în grupă cu Brazilia, dar în același timp îi mulțumesc. Asta pentru că nu joci în fiecare zi cu cea mai bună echipă de fotbal din lume.

serbia

Acestea fiind spuse, asta nu înseamnă că Serbia se va da bătută. Nu. Cu Brazilia, va da totul. Deoarece știe că orice rezultat pozitiv în acest meci se poate dovedi un avantaj imens în lupta pentru calificarea în faza următoare.

Ambele echipe vor lupta și ambele vor da totul. De asta putem să fim siguri. La fel cum putem să fim siguri că, la finalul meciului de fotbal dintre Brazilia și Serbia, echipa din America de Sud va ieși învingătoare.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus pe Brazilia – Serbia

Mai sus, ți-am dat câteva ponturi și pronosticuri pentru meciul de fotbal dintre Brazilia și Serbia, de la Campionatul Mondial 2022, din Qatar. Dar, dacă scopul tău este să câștigi un profit cât mai mare, mai avem un sfat pentru tine: pariază cu bonus!

Mai jos, ai o listă cu 3 case de pariuri online care oferă printre cele mai bune bonusuri din România. Sfatul nostru este să folosești aceste bonusuri. Ele te pot ajuta foarte mult. Nu doar că îți vor permite să faci pariuri mai mari, pentru câștiguri mari mari, fără a scoate bani în plus din propriile tale buzunare, dar te vor ajuta și să economisești bani. Un bonus la pariuri e un avantaj pe care nu trebuie să îl ignori.

 1. Superbet
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 3,37%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. Mozzart Bet
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  1750 lei
  Cod Bonus Mozzart Bet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 5,33%
  • Excelent bonus de bun venit care poate fi pariat și pe Campionatul Mondial
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
 3. Fortuna
  4.8/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Fortuna
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 5,96%
  • Bonus progresiv la meciuri de fotbal
  • Live streaming
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte

Cine transmite meciul de fotbal Brazilia – Serbia?

Mulți pariori se întreabă unde vedem Campionatul Mondial de Fotbal 2022. Cu siguranță te-ai întrebat și tu acest lucru, așa cum te-ai întrebat și cine transmite meciul de fotbal dintre Brazilia și Serbia. În România, acest meci va fi transmis de către Televiziunea Română, televiziune care a cumpărat drepturile TV pentru Campionatul Mondial din Qatar.

Astfel, românii vor putea vedea la televizor toate meciurile de la această competiție. Și, bineînțeles, au oricând posibilitatea de a urmări partidele online. O pot face gratuit, pe site-urile de streaming. Noi însă te sfătuim să urmărești meciurile pe site-urile caselor de pariuri care transmit meciuri live online. Aceste transmisiuni sunt printre cele mai bune. Ele îți permit să vezi meciurile de la Mondial fără întreruperi și fără grija că va cădea stream-ul. Pentru a le accesa, e necesar doar să ai un cont la respectivul operator.

Meciul de fotbal Brazilia – Serbia va avea loc în data de 24 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Lusail Iconic, un stadion cu o capacitate de 80 de mii de locuri, deschis chiar anul trecut, în Lusail.

Stai alături de Pariuri și Jocuri pentru mai multe pronosticuri precum cele pentru partida Brazilia – Serbia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.