Pronosticuri Țara Galilor – Anglia

Unul dintre cele mai interesante meciuri de fotbal din Grupa B, de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, din Qatar, Țara Galilor – Anglia va aduce față în față două națiuni prietene. Care va fi rezultatul final al partidei? Cine va învinge? Vom încerca să răspundem la aceste întrebări în următorul articol. Astfel, în următoarele rânduri vom analiza meciul de fotbal menționat mai sus, îți vom spune câteva pronosticuri și ponturi și îți vom arăta unde găsești cele mai bune cote la pariuri pe Țara Galilor – Anglia. Partida Țara Galilor – Anglia va avea loc pe data de 29 noiembrie 2022, de la ora 21:00, pe stadionul Ahmad Bin Ali, din Al Rayyan.

Ponturi și Pronosticuri Țara Galilor – Anglia

De abia la a doua calificare la Cupa Mondială în întreaga sa istorie, Țara Galilor va dori să facă o figură frumoasă în acest an, pentru a-și mulțumi fanii. Și chiar are o șansă foarte bună să o facă. Este în Grupa B, alături de Anglia, SUA și Iran. Chiar dacă Anglia e una din marile favorite la câștigarea Campionatului Mondial, Iran și SUA nu reprezintă adversari peste care galezii să nu poată trece.

Dar, așa cum am zis deja, Anglia și Țara Galilor sunt țări prietene. Dacă una dintre va obține calificarea în faza următoare înainte de meciul direct, la ce rezultat ne putem aștepta? Va ceda echipa calificată cele 3 puncte puse în jos? Va juca la fel de serios ca până în acel moment? Cum îi va afecta asta pe pariori? Răspundem la aceste întrebări mai jos, unde vei găsi și câteva pronosticuri și ponturi la pariuri pe meciul Țara Galilor – Anglia.

Pariuri Țara Galilor – Anglia: 1X2

Pariuri Țara Galilor – Anglia: 1X2Mozzart
Victorie Țara Galilor 8,00
Meci Egal meci egal4,20
Victorie Anglia anglia1,50
Țara Galilor vs Anglia Cote Pariuri: 29.11.2022

Cum e poate normal, dat fiind faptul că avem de-a face cu două țări vecine, care iubesc fotbalul, lista întâlnirilor dintre Țara Galilor și Anglia include nu mai puțin de 103 meciuri. Primul dintre ele a avut loc la data de 18 ianuarie 1979 și a fost câștigat de Anglia.

Evident, Anglia a câștigat cele mai multe partide, 68 la număr. 21 de meciuri dintre cele două naționale s-au terminat la egalitate, în timp ce Țara Galilor a câștigat doar 14 partide. Dezavantajul pe care îl are Țara Galilor este unul destul de evident în acest caz. E astfel destul de greu de crezut că echipa lui Gareth Bale va reuși ceva împotriva celor Trei Lei.

În fotbal, însă, nu contează doar fotbalul. Mai contează și alte aspecte. În cazul nostru, prietenia dintre Anglia și Țara Galilor poate să o ajute pe echipa din urmă. Dacă Anglia va fi calificată mai departe până la meciul direct și dacă Țara Galilor va avea și ea nevoie de o victorie pentru a se califica mai departe, ar putea să o obțină.

Nu este exclus ca, într-un asemenea scenariu, englezii să joace cu rezervele. Totul depinde de ce vor face cele două echipe până la întâlnirea directă.

Anglia și Țara Galilor la Cupa Mondială

Cu siguranță, cele două echipe nu sunt mulțumite cu primele lor etape la Cupa Mondială. Deși a început bine, câștigând meciul cu Iran la un scor foarte mare, 6-2, Anglia s-a împiedicat cu SUA, cu care a făcut doar 0-0. Țara Galilor, în schimb, a avut o evoluție chiar mai slabă.

După 1-1 cu SUA, galezii au reușit contraperformanța de a pierde cu Iran, scor 0-2. Nimeni nu le-ar fi dat vreodată asiaticilor vreo șansă. Însă aceștia au profitat de jocul foarte modest făcut de Țara Galilor și și-au trecut în palmares prima victorie la Cupa Mondială din istoria fotbalului iranian.

Astfel, după primele 2 etape, Anglia e prima în clasament, cu 4 puncte. Țara Galilor e ultima, cu 1 punct. Între ele se găsesc Iran, 3 puncte, și SUA, 2 puncte. Astfel, ultimele 2 meciuri din Grupa B sunt decisive pentru toate cele 4 echipe.

Anglia nu își permite să facă pași greșiți. Trebuie neapărat să câștige cu Țara Galilor.

Pronosticul nostru: Victorie pentru Anglia – Cotă 1,50 la Mozzart Bet

Pariuri Țara Galilor – Anglia: Marchează ambele echipe

Pariuri Țara Galilor – Anglia: Ambele echipe marcheazăMozzart
DA2,10
NU1,65
Țara Galilor vs Anglia Cote Pariuri: 29.11.2022

În ultimii 20 de ani, Țara Galilor și Anglia s-au întâlnit de 6 ori. Anglia a câștigat toate meciurile:

 • Anglia – Țara Galilor, 2-0 – 09.10.2004
 • Țara Galilor – Anglia, 0-1 – 03.09.2005
 • Țara Galilor – Anglia, 0-2 – 26.03.2011
 • Anglia – Țara Galilor, 1-0 – 06.09.2011
 • Anglia – Țara Galilor, 2-1 – 16.06.2016
 • Anglia – Țara Galilor, 3-0 – 08.10.2020

În toate aceste întâlniri, Țara Galilor a marcat o singură dată. Englezii dețin un avantaj moral foarte mare în fața rivalilor lor galezi. Se vor folosi de el, dar și de valoarea mult superioară a lotului, pentru a se asigura că nu vor încasa niciun gol.

Pentru galezi, cu siguranță partida va fi una dificilă. Ofensiva lor depinde foarte mult de Gareth Bale. Dacă englezii îl vor bloca pe acesta sau dacă forma sa va fi una slabă, atacul Țării Galilor va suferi mult și cu siguranță nu va înscrie.

Anglia și Țara Galilor la Cupa Mondială

Mai mult, Țara Galilor a arătat destul de slab în atac în primele 2 meciuri de la Cupa Mondială. În meciul pierdut cu Iran a avut 10 șuturi, din care 3 pe poartă, fără gol marcat. A stat chiar mai slab în meciul cu SUA, în care a reușit totuși să marcheze. În această partidă, a tras doar 7 șuturi, din care 3 pe poartă.

Anglia, în schimb, a arătat că are forță ofensivă. Cu Iran, a marcat 6 goluri. E de așteptat să repete performanța cu Țara Galilor.

Pronosticul nostru: Nu marchează ambele echipe: Cotă 1,65 la Mozzart Bet

Pariuri Țara Galilor – Anglia: Victorie Sigură

Pariuri Țara Galilor – Anglia: Victorie SigurăMozzart
Țara Galilor câștigă meciul și Anglia nu înscrie12,00
Anglia câștigă meciul și Țara Galilor nu înscrie2,30
Țara Galilor vs Anglia Cote Pariuri: 29.11.2022

Un pariu cu o cotă foarte bună la Mozzart Bet, acesta combină primele două ponturi din lista noastră. Presupunând că vom avea condiții de joc normale, cu ambele echipe luptând pentru cele 3 puncte, este destul de evident că Anglia are prima șansă. Naționala celor Trei Lei are un lot mult superior valoric, are o experiență mai bună și chiar un moral mai bun, așa cum a arătat istoricul întâlnirilor dintre cele două.

Tot din istoricul întâlnirilor vedem că Țara Galilor nu prea marchează în meciurile cu Anglia. Așadar, un pariu cum că Anglia va câștiga meciul și Țara Galilor nu va marca nu ar trebui să lipsească de pe biletul tău. E o șansă foarte bună de a obține un profit serios, folosindu-te de un pariu cu o cotă excelentă.

Pronosticul nostru: Anglia câștigă meciul și Țara Galilor nu înscrie – Cotă 2,30

Pariuri Țara Galilor – Anglia: Pauză/Final

Pariuri Țara Galilor – Anglia: Pauză/FinalMozzart
1/115,00
X/116,00
2/170,00
1/X22,00
X/X5,70
2/X18,00
1/228,00
X/23,90
2/22,30
Țara Galilor vs Anglia Cote Pariuri: 29.11.2022

Legat de analiza de mai sus, un alt pariu pe care ți-l propunem este Pauză / Final. Și aici mergem tot pe mâna Angliei, care au o cotă foarte bună pentru X pauză, 2 final. Aceasta este de 3,90. Îți sugerăm să te folosești de ea. Iată de ce.

Vorbim despre un meci care va avea loc pe data de 29 noiembrie. Țara Galilor – Anglia este un meci din a treia etapă a fazei grupelor. Asta înseamnă că Anglia și Țara Galilor vor fi jucat deja 2 partide fiecare. Aceste partide sunt programate pentru zilele de 21 noiembrie și 25 noiembrie, ceea ce înseamnă că cele două echipe vor juca 3 meciuri în 9 zile.

Evident, pentru ultima etapă din această fază, ambele echipe vor fi obosite. Și nu vorbim aici neapărat doar de oboseală fizică, ci și mentală. Presiunea de a obține calificarea în faza următoare va lăsa cu siguranță urme, iar aceste urme se vor vedea în meciul Țara Galilor – Anglia, în care e imposibil ca cele două echipe să fie proaspete.

Această lipsă de prospețime se va traduce într-un start mai greu al partidei. Fiecare echipă va aștepta să vadă ce face adversarul și va încerca să dea lovitura pe contre. Sau măcar să nu ia gol. Pe măsură însă ce meciul va avansa, cele două vor renunța la strategiile conservatoare și vor risca mai mult. De aici vor veni și golurile.

Pronosticul nostru: Pauză/Final X/2 – Cotă 3,90

Pariuri Țara Galilor – Anglia: Handicap

Pariuri Țara Galilor – Anglia: HandicapMozzart
Țara Galilor câștigă meciul la minim 2 goluri diferență23,00
Anglia câștigă meciul la minim 2 goluri diferență2,35
Țara Galilor vs Anglia Cote Pariuri: 29.11.2022

Un pariu care ar putea fi considerat ca făcând parte din seria pariuri sigure sau chiar din seria pariuri fără risc, pariul că Anglia va câștiga meciul la minim 2 goluri diferență vine cu o cotă foarte bună, de 2,35. Este destul să privești lotul Angliei pentru a înțelege forța ofensivă a acestei echipe: Harry Kane (unul dintre preferații celor care vor să parieze pe cine iese golgheter la Campionatul Mondial), Raheem Sterling, Jack Grealish, Phil Foden.

Anglia are un foarte mare avantaj la acest capitol, Țara Galilor fiind o echipă complet dependentă de Gareth Bale în atac. Iar Gareth Bale a ajuns astăzi la 33 de ani. Este deja trecut de prima tinerețe fotbalistică. Însă nu același lucru se poate spune despre atacanții englezi. Aceștia sunt tineri, în plină forță, dar în același timp sunt maturi din punct de vedere fotbalistic, având deja în palmares multe meciuri jucate la cel mai înalt nivel, împotriva unor apărători de mare valoare.

Dacă Anglia va deschide scorul, cu siguranță va marca și al doilea gol.

Pronosticul nostru: Handicap: Anglia câștigă meciul la minim 2 goluri diferență – Cotă 2,35

Ca întotdeauna, te sfătuim ca, dacă vrei să faci pariuri pe meciul de fotbal Țara Galilor – Anglia, să te asiguri că pariezi doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Doar jucând la aceste case de pariuri poți să fii sigur că nu vei fi înșelat și că îți vei putea retrage toate câștigurile obținute.

Țara Galilor și Anglia la Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Nu e probabil o surpriză că specialiștii văd Anglia drept favorită la câștigarea Grupei B. Așa cum am zis deja, naționala celor Trei Lei este una dintre marile favorite la câștigarea trofeului. Îi este astfel la îndemână să câștige și Grupa B, unde, dacă este să fim corecți, trebuie să spunem că a dat peste adversari care nu se ridică la nivelul său. Iată ce cote oferă Superbet pentru câștigătoarele Grupei B:

Câștigătoare Grupa BMozzart
Anglia1,15
SUA5,00
Țara Galilor700,00
Iran20,00

Lotul Țării Galilor pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Rob Page, selecționerul Țării Galilor, a selecționat pentru Campionatul Mondial din Qatar următorul lot de jucători:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Wayne HenneseyBen DaviesAaron RamseyGarreth Bale
Danny WardJoe RodonJoe AllenDaniel James
Adam DaviesBen CabangoHarry WilsonMark Harris
Chris MephamJoe MorellKieffer Moore
Christ GunterMatthew SmithBrennan Johnson
Connor RobertsDylan Levitt
Neco WilliamsSorba Thomas
Etham AmapduRubin Colwill
Tom LokyerJohnny Williams
Lot actualizat: 15.11.2022

Lotul Angliei pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Selecționerul Gareth Southgate va merge la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 cu următorii fotbaliști:

PortariFundașiMijlocașiAtacanți
Nick PopeKyle WalkerKalvin PhillipsRaheem Sterling
Aaron RamsdaleJohn StonesConnor GallagherHarry Kane
Jordan PickfordHarry MaguireJude BellinghamJack Grealish
Eric DierMason MountBukayo Saka
Kieran TrippierJordan HendersonPhil Foden
Luke ShawDeclan RiceMarcus Rashford
Trent Alexander – ArnoldJames MaddisonCallum Wilson
Ben White
Connor Coady
Lot actualizat: 15.11.2022

Despre meciul Țara Galilor – Anglia

Fotbalul european este superior celui din America de Nord sau celui din Asia. Astfel, Țara Galilor și Anglia beneficiază de un avantaj important în Grupa B, pe care o împart cu SUA și Iran.

Echipa Statelor Unite este o echipă bună, dar nu una peste care cele două echipe din insulă să nu poată să treacă. Iranul, bineînțeles, nu poate emite pretenții în acest moment.

anglia

Țara Galilor – Anglia va fi cu siguranță unul dintre meciurile interesante din faza grupelor Campionatului Mondial din Qatar. Țări vecine, cele două se cunosc foarte bine. Își știu punctele forte, dar și punctele slabe.

Cum arată și istoria, Anglia este mare favorită în această partidă. Cu un lot superior, cu un moral superior și o formă mai bună, englezii vor câștiga cel mai probabil meciul de fotbal contra Țării Galilor fără prea mari probleme.

Unde poți face pariuri cu cote mărite și bonus pe Țara Galilor – Anglia

Un ultim sfat pe care ți-l dăm, dacă scopul tău este să faci un profit serios de pe urma meciului de fotbal Țara Galilor – Anglia, este să pariezi cu bonus. Bonusul oferit de o casă de pariuri este la fel de important ca o cotă mărită sau o marjă bună. Cu un bonus, poți obține un câștig mai mare fără a scoate bani în plus din propriul buzunar sau poți juca mai mult fără să cheltuiești mai mulți bani. Astfel, pentru a veni în ajutorul tău, am alcătuit această listă cu casele de pariuri unde ai parte de cele mai bune cote la pariuri pe Campionatul Mondial de Fotbal 2022 și cele mai bune bonusuri la pariuri pe Cupa Mondială:

 1. Superbet
  5/5
  Bonus de Bun Venit
  500 lei
  Cod Bonus Superbet
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 3,37%
  • Gamă largă de pariuri sportive
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte
  • Live Streaming
  • Promoții cu cote cu marjă 0%
 2. Mozzart
  4.9/5
  Bonus de Bun Venit
  1750 lei
  Cod Bonus Mozzart
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 5,33%
  • Excelent bonus de bun venit care poate fi pariat și pe Campionatul Mondial
  • Bonus progresiv la pariuri
  • Bet Builder
 3. Mr Bit
  4.8/5
  Bonus de Bun Venit
  600 lei
  Cod Promoțional Mr Bit
  Alte avantaje
  • Marjă la pariuri pe Campionatul mondial 2022: 4,34%
  • Live streaming
  • Site nou și modern
  • Posibilitatea de a paria pe meciuri cu mult timp înainte

Cine transmite Țara Galilor – Anglia?

Dacă te-ai întrebat unde vedem Campionatul Mondial de Fotbal 2022, cu siguranță vrei să afli și unde poți vedea live meciul Țara Galilor – Anglia. Din fericire, toate meciurile de la Cupa Mondială vor fi transmise la TV în România. TVR a achiziționat drepturile TV pentru Campionatul Mondial și îl va transmite pentru toți românii. Evident, meciul de fotbal Țara Galilor – Anglia va fi și el transmis și va putea fi urmărit live.

De asemenea, românii au posibilitatea de a vedea acest meci de fotbal dintre Țara Galilor și Anglia pe internet, fie pe platformele caselor de pariuri care transmit meciuri live online, fie pe diferite site-uri de streaming.

Partida Țara Galilor – Anglia este programată pentru data de 29 noiembrie, de la ora 21:00. Meciul va avea loc pe stadionul Ahmad Bin Ali, din Al Rayyan., un stadion destul de nou, construit in 2003, cu o capacitate de 44.740 de locuri.

Stai alături de Pariuri și Jocuri pentru mai multe pronosticuri precum cele pentru partida Țara Galilor – Anglia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *