Cum să Pariezi pe Handbal

Un sport foarte popular în România atât la nivel masculin cât și feminin, jocul de handbal a devenit în ultimii ani și unul dintre preferatele pariorilor. Pentru ei, am creat acest ghid de pariuri pe handbal, pentru a-i ajuta să găsească cele mai bune cote și cele mai bune ponturi. Dacă vrei să înveți și tu cum să pariezi pe handbal, acest articol îți va fi cu siguranță de folos.

Primul și cel mai important sfat pe care ți-l putem da, dacă îți dorești să înveți cum să pariezi pe handbal, este să te asiguri mereu că pariezi doar la cele mai bune case de pariuri online legale în România. Doar așa poți să fii sigur că nu vei fi înșelat, că nu vei ajunge să plătești amenzi și că te vei putea bucura de pariurile tale.

Cele mai bune case de pariuri unde poți paria pe handbal

Un alt sfat important pe care ți-l putem da dacă vrei să înveți cum să pariezi pe handbal este să nu te mulțumești cu orice casă de pariuri. Asta deoarece fiecare casă de pariuri are propriile ei promoții, propriile ei avantaje și propriile ei dezavantaje. Dacă scopul tău este să faci pariuri pe handbal și să câștigi un profit din asta, trebuie să alegi o casă de pariuri care să te ajute în acest sens. În tabelul de mai jos o să găsești casele de pariuri online cu cele mai bune oferte pentru cei care vor să facă pariuri pe handbal.

Casa de pariuriPromoții handbalBonus de bun venitMarjă pariuri handbalLive streamingPiețe handbalVezi recenzia
superbetPariu câștigător dacă echipa ta are avans de 6 goluri500 lei7,93%Da24Cod Bonus Superbet
BetanoPariu câștigător dacă echipa ta are avans de 6 goluri500 lei8,12%Da25Cod Promoțional Betano
maxbetMarjă 0% la pariuri pe handbal700 lei6,65%Nu24Cod Bonus Maxbet

Pariuri pe handbal la Superbet

Superbet include în oferta sa și o promoție care vizează direct jocul de handbal. E vorba de promoția SuperAvantaj. Conform acesteia, dacă echipa pe care ai pariat ia un avans de 6 goluri în meci, pariul tău este declarat câștigător automat, indiferent de rezultatul final al partidei. Promoția acoperă următoarele competiții importante:

 • Champions League Handbal Masculin și Feminin
 • Campionatul European de Handbal Feminin
 • European League Masculin și Feminin
 • Liga Zimbrilor – Campionatul național de handbal masculin
 • Liga Florilor – Campionatul național de handbal feminin
 • Spania Liga ASOBAL
 • Germania Bundesliga
 • Franța Star Ligue

Superbet mai include în oferta sa și cote cu marjă 0% dar și posibilitatea de a paria live și de a urmări meciuri de handbal direct pe platforma Superbet.

Pariuri pe handbal la Betano

La fel ca Superbet, și Betano oferă o promoție cu 6 goluri avans pentru cei care vor să facă pariuri pe handbal. În cazul acestei promoții, piețele vizate sunt:

 • Liga Zimbrilor – Campionatul național de handbal masculin
 • Liga Florilor – Campionatul național de handbal feminin
 • Liga Campionilor EHF Masculin și Feminin,
 • Campionatul Mondial Masculin și Feminin
 • Campionatul European de Handbal Masculin și Feminin
 • EHF European League Masculin și Feminin
 • Bundesliga
 • Jocurile Olimpice la Handbal Masculin și Feminin

Oferta Betano acoperă mai multe piețe de pariuri pe handbal decât cea a Superbet însă trebuie spus că marja oferită este și ea mai mare, chiar dacă nu cu mult. Asta nu e însă o problemă, deoarece și Betano oferă cote cu marjă 0%, precum și servicii excelente de live streaming. Poți astfel să urmărești meciuri live online de handbal și pe platforma Betano.

Pariuri pe handbal la MaxBet

Dintre cele trei case de pariuri din analiza noastră, MaxBet oferă cea mai bună marjă la pariuri pe handbal, una mult mai mică decât cele oferite de Betano și Superbet. De asemenea, MaxBet are un bonus de bun venit la pariuri sportive mult mai mare, de 700 de lei.

Însă acestui operator îi lipsesc două lucruri:

 • un serviciu de live streaming care să îți permită să vezi meciuri de handbal pe platforma sa
 • o promoție specială pentru handbal

Totuși, MaxBet oferă posibilitatea de a plasa pariuri pe handbal cu cote cu marjă 0%, un detaliu foarte important, dacă scopul tău este să câștigi bani din aceste pariuri.

Ponturi Pariuri Handbal

La prima vedere, handbalul poate părea un sport destul de simplu. E însă foarte important să nu îl tratezi superficial, mai ales dacă vrei să câștigi bani din pariuri pe el. Dacă vrei să înveți cum să pariezi pe handbal și cum să câștigi sume serioase, următoarele ponturi îți vor fi de mare folos:

1. Trebuie să ajung un expert în ceea ce privește o anumită competiție

În ziua de azi, casele de pariuri oferă posibilitatea de a face pariuri pe foarte multe campionate de handbal. Asta este un avantaj pentru tine nu doar pentru că ai de unde alege, ci și pentru că cei care se ocupă de cotele stabilite de casele de pariuri pur și simplu nu pot să afle toate informațiile despre un anumit campionat.

De aici și ideea că tu ar trebui să alegi un campionat și să încerci să fii un adevărat expert în ceea ce îl privește. Acest lucru nu este greu, mai ales dacă îți face plăcere să urmărești handbalul. Poți, de exemplu, să urmărești Liga Florilor, adică campionatul de handbal feminin din România. Sigur, este un campionat destul de cunoscut, dar asta nu înseamnă că cei care stabilesc cotele meciurilor știu tot ce e de știut despre acesta.

Dacă ai grijă să fii la curent cu tot ce se întâmplă în acest campionat, dacă cunoști formele echipelor și ale jucătoarelor, dacă afli toate transferurile, etc. nu doar că vei putea plasa pariuri care să fie câștigătoare, dar vei putea profita și de scăpările caselor de pariuri, adică de acele meciuri în care o echipă primește o cotă mai mare decât ar trebui.

2. Nu te feri să pariezi pe favoriți

Am vorbit despre Liga Florilor. Este un campionat interesant dar nu foarte echilibrat. Drept urmare, există foarte multe meciuri cu super-favorite. Aceste echipe au de obicei cote mici și foarte mici iar acest lucru îi poate descuraja pe mulți pariori. Nu ar trebui.

Nu te feri de aceste cote mici. Chiar dacă ele nu îți vor aduce câștiguri mari, îți vor aduce câștiguri sigure. Acest lucru este foarte important, dacă scopul tău este să câștigi bani din pariuri pe handbal.

Strategia Easy Money presupune să faci astfel de pariuri. Ea se potrivește perfect la pariuri sportive pe handbal.

3. Deschide conturi la mai multe case de pariuri

Din comoditate, mulți pariori preferă să joace la o singură casă de pariuri. Deși nu e un lucru rău să fii loial, a fi loial unei case de pariuri este o greșeală. Asta deoarece casa de pariuri în niciun caz nu te pune pe tine pe primul loc, deci nici tu nu ar trebui să o pui pe ea. Pe primul loc ești tu.

E astfel o idee bună de a-ți face mai multe conturi la mai multe case de pariuri. Când scopul este să câștigi bani, poți profita de diferențele dintre cote și să pariezi la acea casă unde cotele sunt mai mari, unde ai acces la un bonus fără depunere, unde există o promoție specială pentru handbal, etc.

4. Când ai de-a face cu super-favorite, pariază pe handicap

Am spus că în ceea ce privește Liga Florilor, campionatul național de handbal feminin, avem de-a face cu multe meciuri dezechilibrate, în care găsim super-favorite cu cote foarte mici la victorie. Nu e ceea ce își dorește un parior care vrea să facă pariuri de tipul 1X2. Dar, în acest caz, problema nu e la cote, ci la parior.

E ușor să faci pariuri pe câștigătoare, dar nu înseamnă că trebuie să faci doar astfel de pariuri. Pariurile de tip handicap sunt mult mai bune atunci când ai de-a face cu super-favorite. Iar handbalul chiar este un sport unde se marchează mult. Ai așadar șanse foarte mari ca pariul pe care l-ai făcut să fie câștigător, mai ales dacă diferența de valoare dintre echipe e una foarte mare.

5. Urmărește evoluția din prima jumătate a meciului

Din prima jumătate a partidei îți poți da seama dacă merită sau nu să pariezi pe respectivul meci de handbal. Regula este una simplă: dacă după prima jumătate scorul este egal sau strâns (10-10, 10-9), evită să pariezi pe acest meci.

Dacă pariezi live, după un asemenea scor, s-ar putea să vezi cum cresc cotele, chiar și pentru echipele considerate super-favorite. Se întâmplă acest lucru deoarece este destul de clar că meciul este unul echilibrat. Asta înseamnă că orice echipă poate să câștige. Asta înseamnă că tu poți să pierzi. Riscul este prea mare în acest caz și nu merită să pariezi.

6. Pariază pe loviturile de la 7 metri

Când ai de-a face cu lovituri de la 7 metri, șansele sunt mereu 50-50. Jucătorul poate marca sau poate rata. Dacă aceste șanse nu ți se par bune, să știi că sunt. Mai ales dacă știi și cum să le folosești.

De obicei, într-un meci de handbal, sunt acordate mai multe lovituri de la 7 metri, peste 7-8. Dacă pariezi progresiv pe ele, ai șanse foarte mari să câștigi niște bani serioși.

Să luăm următorul exemplu. În meciul pe care îl urmărești e acordată o lovitură de la 7 metri. Cota pentru transformarea ei este de 1,80 – 2,00, o cotă foarte bună. Dacă pariul e câștigător, aproape că ți-ai dublat suma. Dacă nu e câștigător, nu e nicio problemă. La următoarea lovitură de la 7 metri dublezi suma pariată și tot așa. Chiar dacă pierzi 2-3-4 pariuri la rând, nu e nicio problemă. Poți să recuperezi tot ce ai pierdut și chiar să faci un profit cu următorul pariu, în care șansele de câștig sunt tot 50-50.

În acest caz, ceea ce e foarte important este să știi când să te oprești. Aceasta este o lecție pe care trebuie neapărat să o înveți, mai ales dacă vrei să știi cum să pariezi pe handbal. Dacă ai atins suma pe care ți-ai propus să o câștigi, cel mai bine e să nu mai pariezi. Nu uita, șansele sunt mereu 50-50. Doar pentru că ai câștigat 4-5 pariuri consecutive, nu înseamnă că îl vei câștiga și pe al șaselea.

ATENȚIE! Când meciul se apropie de final, nu mai paria. Dacă mai sunt 4-5 minute din partidă și e acordată o nouă lovitură de la 7 metri, cel mai bine e să o ignori. Dacă echipa care a primit-o conduce la o diferență considerabilă, s-ar putea ca jucătorul să nu se concentreze la fel de tare când bate lovitura. Iar dacă scorul e strâns, presiunea s-ar putea să își spună cuvântul. În orice caz, mai bine nu riști.

Strategii de pariere pe handbal

Tot pentru a te ajuta să câștigi, avem și câteva strategii de pariere care se potrivesc foarte bine cu jocul de handbal.

Strategia Easy Money

Strategia Easy Money e una foarte ușor de utilizat. Nu trebuie astfel să fii un expert în pariuri ca să te poți folosi de ea pentru a obține un profit. Iar, așa cum spune numele, a obține un profit e foarte ușor cu strategia Easy Money.

Asta deoarece această strategie presupune să faci pariuri pe super-favoriți, adică pe echipe și sportivi care au cote foarte mici. O cotă mică însemnă risc foarte scăzut. Așa că, e aproape sigur că pariul tău va fi câștigător. Dacă vrei să înveți cum să pariezi pe handbal, strategia Easy Money este cea mai bună pentru tine.

Minusul acestei strategii e faptul că profitul obținut nu e neapărat foarte mare. Din fericire, dacă ai posibilitatea să faci mai multe astfel de pariuri, în cele din urmă vei atinge și suma pe care ți-ai propus să o câștigi. Iar la handbal ai parte de foarte multe astfel de pariuri.

Strategia Pariuri Sigure

Pariuri sigure nu există. Dar există o strategie care îți garantează victoria, strategia pariurilor sigure. Această strategie este un mod de a specula diferențele de cote pe același eveniment, de la casele de pariuri online.

Strategia Pariuri Sigure presupune că jucătorul să aleagă un eveniment sportiv și să parieze pe el la mai multe case de pariuri, acoperind toate variantele, victoria gazdelor, egalul, victoria oaspeților. Acesta va stabili un anumit buget. O parte din acest buget va fi pariată la casa de pariuri 1, pe victoria oaspeților. Altă parte va fi pariată la casa de pariuri 2, pe egal, iar ultima parte la casa de pariuri 3, pe victoria gazdelor.

Astfel, indiferent de rezultat, pariorul nostru tot va înregistra un câștig, unul destul de mare cât să acopere toți banii cheltuiți, dar și să ofere un mic profit. Pentru a afla mai multe despre strategia pariuri sigure, poți citi un articol în care explicăm ce formule matematice să folosești pentru a identifica ce meciuri pot fi jucate cu această strategie și ce sume trebuie pariate.

Strategia Martingale

Una dintre cele mai populare strategii din lumea jocurilor de pariuri, strategia Martingale presupune ca jucătorul să dubleze miza după fiecare pariu pierdut. Pe scurt, dacă ai pariat x bani pe un meci și ai pierdut, pe al doilea meci pariezi 2X bani. Dacă acesta este câștigător, ai recuperat banii pierdui și ai înregistrat și un mic profit. Dacă nu este câștigător, la următorul pariu pariezi 4X și tot așa.

La fel ca Strategia Pariuri Sigure, Strategia Martingale cere și ea de multă muncă. Aceasta este însă una dintre cele mai vechi strategii folosite de pariori. Astfel, a fost testată deja și a fost confirmat că merge. Singurul punct negativ este că, dacă te lovește ghinionul, s-ar putea să fii nevoit să pariezi sume destul de mari.

Cele mai populare tipuri de pariuri pe Handbal

Când vine vorba de tipuri de pariuri pe handbal ne vedem obligați să atragem atenția că aceste tipuri includ și handbalul feminin, pe lângă cel masculin. În România, handbalul feminin e foarte puternic. Astfel, dacă vrei să faci pariuri pe acest sport, sugestia noastră este să începi cu Liga Florilor, campionatul național de handbal feminin.

Trecem însă acum la ceea ce cu siguranță ți-a trecut prin minte când ai citit ”tipuri de pariuri pe handbal”. Dacă ai mai pariat deja pe alte sporturi, precum fotbalul, vei observa că aceleași tipuri de pariuri sunt și la handbal:

 • 1X2 – Cu acest tip de pariu pariezi pe rezultatul final al meciului. Alegi fie că meciul se termină cu victoria gazdelor, fie la egalitate, fie că se termină cu victoria oaspeților.
 • Total Puncte – Un alt tip de pariu foarte simplu, acesta este de forma peste/sub. Tu pariezi fie că vor fi înscrise mai puține puncte decât un anumit număr, fie mai multe. E un tip de pariu foarte bun la handbal, unde se înscriu multe puncte.
 • Echipa cu cele mai multe puncte într-o repriză – un pariu făcut pentru cei care urmăresc handbalul sau care fac o muncă de cercetare foarte serioasă. Cu el, încerci să ghicești care echipă va înscrie de mai multe ori în timpul unei anumite reprize. Acesta poate să fie un pariu foarte interesant și foarte amuzant, care te va ajuta fără dar și poate să îmbunătățești experiența pe care o ai la pariuri pe handbal.
 • Repriza cu cele mai multe puncte – Tot un tip de pariu pentru cei puțin mai avansați în lumea pariurilor pe handbal. Practic, încerci să ghicești în care din cele două reprize se va înscrie mai mult.
 • Număr de puncte înscrise – Acest tip de pariu are mai multe variante. Poți să pariezi pe numărul total de puncte înscrise în ambele reprize sau dacă numărul total de puncte va fi par sau impar.
 • Pariuri Speciale – Pariurile speciale includ pariuri pe anumiți jucători, pe lovituri libere, cartonașe, etc.
 • Pariuri Live – Poate tipul de pariu care ar trebui să fie utilizat cel mai des de către pariori, acesta presupune să urmărești evenimentul pe care pariezi și să faci pariuri pe handbal în timp real. Și acest tip de pariu îmbunătățește experiența pe care un jucător o are când urmărește un anumit sport,

Aceste sunt doar câteva tipuri de pariuri pe handbal, cele mai populare. Există însă, bineînțeles, multe alte tipuri de pariuri pe care poți paria.

Handbal în România

Cândva, handbalul românesc a fost cel mai bun din lume. Din păcate, vremurile lui Birtalan, Stângă și Voina au trecut. Acum, fotbalul românesc se află într-o situație destul de neplăcută. Asta la nivel de handbal masculin. Pentru că, la nivel de handbal feminin, ne putem lăuda cu, poate, cel mai bun handbal din Europa.

Pentru pariori, bineînțeles, e un lucru foarte bun că există mai multe opțiuni de pariere. Dacă nu găsești la handbal masculin un pariu pe placul tău, cu siguranță vei găsi la handbal feminin.

Liga națională de handbal masculin – Liga Zimbrilor

Liga națională de handbal masculin este poreclită și Liga Zimbrilor. În perioada comunistă, handbalul masculin din România a fost printre cele mai bune din lume, dacă nu cumva el mai bun. Totul s-a prăbușit însă în ultimii 30 de ani.

Astăzi, din păcate, Liga Zimbrilor este considerată doar a unsprezecea competiție de handbal masculin ca valoare, din Europa, sub campionate precum cel din Croația sau Belarus. Steaua București, echipa cu cele mai multe titluri câștigate, 28, nu a mai terminat pe primul loc din 2008. Marea rivală a steliștilor, Dinamo, este însă în creștere de formă. Câinii au câștigat ultimele 6 campionate și par să fi găsit rețeta pentru succes. Și-au făcut o echipă foarte bună și, dacă vrei să faci pariuri pe handbal, de acest lucru trebuie să ții neapărat cont.

Echipele participante la Sezonul 2023 – 2024, din Liga Națională de handbal masculin:

liga zimbrilor
 • Steaua București
 • Dinamo București
 • CSM Bacău
 • CSM Constanța
 • Potaissa Turda
 • CSM București
 • CSM Vaslui
 • Politehnica Timișoara
 • CSM Focșani 2007
 • CSU din Suceava
 • Minaur Baia Mare
 • CSM Oradea
 • HC Buzău 2012
 • CSM Odorheiul Secuiesc

Liga națională de handbal feminin – Liga Florilor

Dacă Liga Națională de Handbal Masculin e cunoscută drept Liga Zimbrilor, Liga Națională de Handbal Feminin trebuia și ea să aibă un nume pe măsură, Liga Florilor. Handbalul feminin a început să fie jucat în România la un nivel organizat mult mai târziu decât cel masculin. Totuși, handbalul feminin a recuperat rapid distanța față de cel masculin și în ultimele 3 decenii a reușit chiar să îl întreacă.

Astăzi, mai mulți români urmăresc campionatul de handbal feminin și echipa națională de handbal feminin, decât campionatul de handbal masculin și echipa națională de handbal masculin. Și nu e de mirare că e așa. Liga Florilor este unul dintre cele mai bune campionate din lume. Ocupă locul 6 în clasamentul EHF în acest moment, însă, în 2020, adică acum doi ani, era pe locul 2.

Cum e și normal, în Liga Florilor joacă unele dintre cele mai bune handbaliste din lume. Printre ele se regăsește și Cristina Neagu, considerată de mulți experți drept cea mai bună handbalistă din istoria acestui sport, singura handbalistă care a câștigat trofeul IHF World Player of the Year de 4 ori (2010, 2015, 2016, 2018).

Toate acestea sunt motive foarte bune ca un parior să parieze pe Liga Florilor.

Echipele participante la Sezonul 2023 – 2024, din Liga Națională de handbal feminin:

liga florilor
 • SCM Gloria Buzău
 • SCM Râmnicu Vâlcea
 • CSM București
 • Gloria 2018 Bistrița Năsăud
 • SCM Craiova
 • Minaur Baia Mare
 • Rapid București
 • Dunărea Brăila
 • Măgura Cisnădie
 • HC Zalău
 • CSM Tg. Jiu
 • CS Dacia Mioveni 2012
 • CSM Slatina
 • CSM Galați

Unde poți urmări handbal în România

În ziua de azi, din păcate, România nu mai excelează la foarte multe sporturi. E așadar bine că putem urmări sporturile la care încă suntem în top. Iar handbalul este unul dintre acestea.

Aceasta este o veste bună și pentru cei care vor să facă pariuri pe handbal, bineînțeles. A face pariuri fără a urmări sporturile pe care pariezi este o mare greșeală.

În acest moment, ai parte de 3 opțiuni unde poți urmări handbal în România:

1. Poți urmări handbal la TV

PRO TV a achiziționat în 2022 drepturile TV pentru meciurile de handbal ale naționalei României la feminin și masculin, pentru campionatul intern, Cupa României și Supercupa României. Astfel, în următorii 4 ani, meciurile din aceste competiții vor fi transmite de PRO TV și PRO Arena.

Este vorba de un număr foarte mare de meciuri, 150 pe an. Pe PRO Arena, românii vor putea urmări în fiecare etapă câte 3 meciuri din campionatul național de handbal masculin și 3 meciuri din campionatul național de handbal feminin.

2. Poți urmări handbal online, pe site-urile caselor de pariuri

Mulți români preferă în ziua de azi să urmărească competiții sportive online. O pot face și în cazul handbalului.

În acest caz ne permitem să facem o recomandare. Noi vă recomandăm să urmăriți handbalul din România pe platformele caselor de pariuri online. Case de pariuri precum Superbet sau Betano oferă astăzi servicii de live streaming pe site-urile lor. Astfel, dacă ai un cont la una dintre ele, poți să urmărești fără nicio problemă meciuri de handbal chiar de pe site-ul său. Și asta fără niciun cost suplimentar pentru tine.

Meciurile sunt transmise la calitate HD iar transmisiunile sunt excelente. Se întâmplă foarte rar ca stream-ul să se blocheze și să nu poți urmări partida sau să o urmărești cu întreruperi.

Așadar, dacă ai deja un cont la o casă de pariuri care oferă servicii de live streaming, noi te sfătuim să urmărești handbalul acolo. Nu doar că vei putea vedea ce face echipa ta preferată, dar vei putea paria pe ea în direct, având în același timp acces la statistici detaliate despre partidă.

3. Poți urmări handbal online, pe site-urile de live streaming gratuit

Nu în ultimul rând, poți urmări meciuri de handbal și pe site-urile care oferă servicii de live streaming gratuit. Acestea sunt ușor de găsit. E destul să încerci o căutare pe google și vei obține numeroase rezultate. Însă, chiar dacă aceste site-uri nu cer bani pentru ca tu să poți urmări un meci de handbal, există și un mare minus. Calitatea lasă foarte mult de dorit.

De multe ori se întâmplă ca videoclipul să se blocheze, ca imaginea să fie de proastă calitate sau ca tu să fii bombardat de o mulțime de reclame suprapuse pe videoclip. Acestea sunt, din păcate, riscurile, atunci când alegi să urmărești meciuri pe asemenea site-uri. Și astea sunt riscurile cele mai mici. Oricând există posibilitatea ca să fii virusat.

FAQ

Unde poți afla cum să pariezi pe handbal?

Dacă te interesează să înveți cum să pariezi pe handbal, atunci acest Ghid Pariuri Handbal oferit de Pariuri și Jocuri îți va fi cu siguranță de folos.

Unde pot găsi ponturi la pariuri sportive pe handbal?

În acest articol vei găsi cele mai bune ponturi la pariuri sportive pe handbal. Noi actualizăm articolul în mod constant, adăugând mereu cea mai nouă informație. Asigură-te așadar că salvezi pagina la favorite, ca să te poți întoarce oricând, pentru a vedea care sunt cele mai bune și cele mai noi ponturi la pariuri sportive pe handbal.

Unde găsesc cele mai bune cote la pariuri sportive pe handbal?

În acest moment, Superbet, Betano și Maxbet oferă cele mai bune cote la pariuri pe handbal. Noi actualizăm lista noastră în fiecare lună. Astfel, înainte de a face pariuri pe handbal, verifică din nou acest articol și vezi la ce case de pariuri găsești cele mai bune cote la pariuri sportive pe handbal.

Cine transmite meciuri din liga națională de handbal masculin și liga națională de handbal feminin?

În următorii 4 ani, vei putea urmări meciuri din Liga Zimbrilor și Liga Florilor pe Pro Arena și pe Pro TV.

Sunt Liga Zimbrilor și Liga Florilor două campionate bune pentru pariuri pe handbal?

Dacă vrei să înveți cum să pariezi pe handbal sau să faci bani din pariuri pe handbal, sfatul nostru este să începi cu campionatele care îți sunt cele mai accesibile, adică Liga Zimbrilor și Liga Florilor. Cele două campionate naționale sunt transmise la TV, știri despre ele sunt publicate în mod constant și sunt acoperite de toate casele de pariuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *