Fortuna Păreri

Cod Fortuna Bonus de bun venit

Fortuna este una dintre cele mai bune casă de pariuri și cazino online care operează offline în România începând cu anul 2010 prin intermediul unei rețele de agenții de cartier răspândite în toată țara. Odată cu adopatre legii referitoare la jocuri de noroc, Fortuna a decis să facă pasul către online și, începând cu 2015 pasionații de pariuri sportive și cazino online se pot bucura de serviciile eFortuna. Citiți nostru Fortuna Bet păreri.

Ce Oferă Fortuna Bet

De îndată ce accesezi siteul eFortuna, ești întâmpinat de o mare de galben, culoarea distinctivă a acestui operator. Prima pagină are un design foarte reușit și plăcut ochiului, indicând o experiență de calitate pentru orice jucător de cazino sau pariuri sportive. Fiind un cazino online și casă de pariuri ce se axează în principal pe fotbal, Fortuna este de asemenea sponsor al echipei național de fotbal a României.

Principalele secțiuni pe care jucătorii pot să le acceseze din prima pagină sunt:

 • Pariază Online – secțiunea de pariuri sportive unde vei avea la dispoziție ofertă completă de sporturi și competiții sportive pe care poți să pariezi. Anumite meciuri de fotbal și alte întreceri pot avea și peste 100 de tipuri de pariere diferite la eFortuna
 • Pariază în Agenții – este secțiunea dedicată agențiilor de cartier ale Fortuna Bet unde jucătorii se pot informă rapid vis-a-vis de cele mai bune oferte din agenții precum și localiza cea mai apropiată agenție
 • Parieaza Live – acest meniu va deschide ofertă completă cu meciurile ce sunt în desfășurare la momentul accesării. Dacă vrei să pariezi live, Fortuna pariuri este locul cel mai potrivit pentru asta cu foarte multe variante pentru a îți maximiza profitul
 • Cazino – jucătorii interesați de jocuri de cazino vor avea la dispoziție cele mai populare pacanele și jocuri de masă de la producători de jocuri cu renume internațional
 • Live-Cazino – destinat acelor jucători de cazino ce preferă să joace poker, ruletă, blackjack sau baccarat, modulul de cazino live le va oferi experiență de cazino real în prezența dealarilor live

Înregistrare Cont Nou – Fortuna Pariuri Sportive

Înregistrare Fortuna online cod promotional

Fie că vrei să te bucuri de pariuri sportive sau jocuri de cazino, nu ai nevoie decât de un cont eFortuna prin care poți accesă toate produsele puse la dispoziție de acest operator. De pe prima pagină, poți ajunge foarte ușor la pagină de înregistrare a unui cont nou. În partea din dreaptă sus, localizează butonul „ Înregistrează-te acum” colorat cu galben pe o bandă neagră și da click pe el.

După ce ai dat click pe acel buton, numai câteva minute te despart de a te bucură de tot ceea ce eFortuna pariuri sportive are de oferit. În fereastră ce se va deschide, trebuie să completez câteva date personale precum:

 • Adresă de email – adresă unde vei primi mail-ul de confirmare a contului și cele oferte cu cel mai bun bonus Fortuna
 • Numele de utilizator – numele cu care te vei loga în cont
 • Parolă – combinația de cuvinte și cifre cu care te vei loga în contul tău eFortuna
 • Prenume
 • Nume
 • Adresă
 • CNP
 • Data Nașterii – Pentru a verifică dacă ai peste 18 ani
 • Telefon Mobil – pe lângă email, vei putea primi notificări despre cele mai importante bonusuri sau pariuri sportive
 • Fortuna Cod Promoțional – momentan nu este nevoie să folosești un cod promoțional însă, creând contul prin siteul nostru vei putea beneficia de cele mai bune oferte și bonusuri oferite de Fortuna

Înainte să finalizați procesul de înregistrare prin a apăsa butonul galben cu același nume, aveți opțiunea de a bifa două căsuțe. Una se referă la disponibilitatea dumneavoastră de a primi oferte Fortuna, iar cealaltă pentru a confirmă că aveți peste 18 ani și sunteți de acord cu Termenii și Condițiile Fortuna.

Bonus Fortuna și Oferte Promoționale

Fiind un cazino online și casă de pariuri sportive ce țintește să ocupe primul loc în preferințele clienților săi, Fortuna a pus la punct un sistem de bonus și oferte care să îi atragă pe aceștia și să le ofere șansa de a câștigă cât mai mult. Bonusul care contează cel mai mult pentru jucători este bonusul de bun-venit iar la acest capitol eFortuna pariuri sportive stă foarte bine.

Bonus Bun-Venit Pariuri Sportive

Pentru că înțelege exact nevoile pariorilor, Fortuna a pregătit pentru aceștia un bonus foarte interesant și competitiv. Imediat după ce îți creezi un cont Fortuna, poți începe să pariezi pe sporturile tale preferate. Ofertă de bun-venit destinată pariorilor constă într-un Fortuna bonus de bu venit de 100%. Cu alte cuvinte, obții 100% din depunere, până în limită a 500 RON, iar pentru retragere trebuie să rulezi suma de 4x, într-un termen de 14 zile. Cota minimă care trebuie jucată trebuie să aibă o valoare de 1,5; sunt acceptate atât pariurile plasate înainte (pre-meci), cât și în timpul acestuia (live). Bonusul de 100% până la 500 RON este oferit jucătorilor în două tranșe de câte 50%. Prima tranță de 50% se acordă în momentul în care jucătorul realizeză 50% din condițiile de rulaj, în timp ce restul bonusului se acordă la îndeplinirea în totalitate a condițiilor de rulaj.

Bonus de bun venit Fortuna

Bonus Bun-Venit Cazino Online

Jucătorii de pacanele sau alte jocuri de cazino nu sunt nici ei uitați de către cei care pregătesc bonusul Fortuna. Fabuloasă sumă de 2000 RON poate fi a ta că bonus primit pentru primele 3 depuneri în cazino. Trei bonusuri consecutive de 100%, 150% și 200% cu limite de 800 RON respectiv 600 RON și 600 RON sunt garantate pentru primele trei depozite. Dacă profiți la maxim de aceste bonusuri, poți beneficia de până la 2000 RON bonus Fortuna din partea Fortuna.

Alte Oferte Fortuna

Pe lângă aceste bonusuri de bun-venit foarte atractive, clienții ce au trecut de primele depozite vor beneficia de o multitudine de alte promoții și oferte în funcție de competițiile sportive ce se desfășoară sau sărbători internaționale. Fortuna online nu ratează nicio oportunitate pentru a oferi jucătorilor promoții personalizate astfel încât aceștia să profite la maximum și să câștige cât mai mult. De asemeanea, poți oricând să te aștepți la un bonus gratuit atunci când joci la cazino Fortuna.

O altă funcție foarte interesantă oferită de acest operator este intitulată Fortuna verificare bilet, și permite tuturor utilizatorilor să verifice un bilet de pariuri sportive pentru a verifica dacă acesta este câștigător sau nu. Acum este mult mai ușor să profiți de toate acele ponturi pariuri ofertie de către experți și să le fructifici jucând la Fortuna online.

fortuna bonus

Fortuna Online – Modalități de Plată

Pe lângă ușurință de a îți crea un cont și a accesa rapid ofertele de pariuri sportive și jocuri de cazino online, un aspect foarte important de care orice operator în industria de jocuri și pariuri trebuie să țină cont, este cel legat de modalitățile de plată.

Poți face depuneri instant la Fortuna online folosind una din următoarele opțiuni:

 • VISA
 • MasterCard
 • PaySafe Card
 • Cashpoint
 • Neteller
 • Skrill
 • Direct în Agenție

Toate depunerile făcute cu Fortuna sunt imediate și nu se percepe niciun fel de comision sau taxe extra. Iar când vine vorba de retrageri, Fortuna îți pune la dispoziție același set de opțiuni, cu excepția PaySafe Card care este înlocuit de transferul bancar direct.

Retragerile sunt procesate într-un timp foarte scurt, de cele mai multe ori până în 48 de ore, depinzând de metoda de plată aleasă. De asemenea, în cazul primei retrageri, jucătorii sunt rugați să își verifice contul trimițând o serie de documente care să ateste identitatea și adresa din contul de jucător. Acestea sunt procesate în mod confidențial în câteva minute și apoi retragerea este procesată. Această procedură este una standard ce o veți întâlni și la alte case de pariuri precum Betano sau SuperBet.

Relații cu Clienții Fortuna Online

Indiferent cât de informativ este siteul sau termenii și condițiile promoțiilor, jucătorii vor avea mereu nevoie să contacteze operatorul cu privire la o mulțime de chestiuni ce pot apărea în întreg procesul de pariere. De aceea, orice cazino online ce vrea să fie în top trebuie să pună la dispoziția clienților săi modalități de contact. Poți contacta Fortuna prin intermediul telefonului, emailului sau pe chat în fiecare zi între orele 10:00 și 22:00. În afara orelor în care contactul telefonic și prin chat este disponibil, poți  un email care va primi răspuns a doua zi.

Atât  agenții de relații cu clienții de la telefon cât și cei de pe chat sunt  profesioniști mereu gata să ofere cele bune soluții la întrebarile cu care îi  contactați permițându-vă să vă întoarceți la jocuri cât mai curând posibil.

Fortuna Mobil – Joacă de Oriunde

Fiind un operator modern ce știe cum să se adapteze nevoilor pieții, Fortuna online nu putea să nu aibă o aplicație dedicată pentru utilizatorii ce preferă să joace la Fortuna de pe mobil.  Concepută în așa fel încât să ofere aceleași funcționalități ca siteul pentru desktop, aplicația mobilă Fortuna vă permite să identificați rapid meciurile pe care vreți să pariați, să depuneți și să va bucurați de fiecare meci prin intermediului serviciului de streaming live.

Aplicația Fortuna este disponibilă atât pentru dispozitivele Android cât și cele iOS și vă va transforma telefonul într-un portal către cele mai bune pariuri sportive și jocuri online.

fortuna mobil

Avantaje Fortuna Online

 1. Fortuna bonus de bun-venit foarte bun atât pentru cazino și casă de pariuri sportive
 2. Site eficient și armonios din punc de vedere vizual
 3. Bonus gratuit oferit clienților activi
 4. Operator autorizat prin licență L1160665W000326 validă pană la 31 august 2026

Dezavantaje Fortuna

 1. Nu există mai multe oferte pentru jucătorii de cazino în afară bonusului de bun-venit
 2. Aplicația de mobil nu este compatibilă cu sistemul de operare Windows

Suma Păreri Fortuna Online

Opinia generală vis-a-vis de Fortuna este că oferă servicii de înaltă calitate atât când discutăm despre pariuri sportive cât și despre jocuri online de cazino. Cei de la Fortuna arată că știu să aibă grijă de jucătorii lor cu bonusuri competitive, oferte diverse și modalități de plată foarte flexibile. Cu alte cuvinte, Fortuna este un operator pe care îl recomandăm cu căldură oricărui jucător ce caută o experiență completă. Înregistrați-vă chiar acum de pe acest site pentru a beneficia de bonusuri speciale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *