Liga 1 Pariuri – Cote de Pariere

Liga 1 Pariuri – Cote de pariere

Informații despre Liga 1


Liga 1 este campionatul românesc de fotbal (denumit în trecut și Divizia A sau ASCAR – Cupa Asociațiunii Române de Football/Asociațiunea Societăților Atletice din România). Până în prezent s-au disputat 107 ediții, în Liga 1 clasament echipe cu cele mai multe titluri în palmares clasându-se Steaua București/FCSB (26 – primul titlu în 1951, ultimul în 2015). Podiumul este completat de Fotbal Club Dinamo (18 titluri – primul câștigat în 1955, ultimul în 2007) și Venus București (8 titluri – primul în 1920, ultimul în 1940).

Sezonul 2020/2021 a debutat pe data de 21.08.2020, la start fiind aliniate 16 echipe, sistemul competițional fiind play-off/play out. Se vor disputa 30 de meciuri (ultima etapă fiind programată pe data de 20.03.2021), urmând să se joace în sistemul play-off/play-out pentru desemnarea câștigătoarei campionatului și pentru stabilirea echipelor care vor retrograda în Liga a 2-a.

Echipele participante în acest sezon sunt CFR Cluj, U Craiova, FCSB, Astra Giurgiu, UTA, FC Argeș, Dinamo București, Academica Clinceni, FC Voluntari, AFC Hermannstadt, Chindia Târgoviște, Viitorul Constanța, ACS Sepsi, FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș și Poli Iași. Liga 1 pariuri ne oferă o serie de cote interesante, în care echipele creditare cu șanse reale la obținerea titlului în acest sezon sunt:

ECHIPACOTĂ CÂȘTIGARE LIGA 1 BETANOPROBABILITATEA DE CÂȘTIG
U Craiova2,6038,46%
CFR Cluj2,7536,36%
FCSB5,2519,05%
FC Botoșani303,33%
Dinamo București352,86%
Viitorul Constanța502%
AFC Hermannstadt751,33%
ACS Sepsi1001%
Astra Giurgiu2000,50%
FC Voluntari2000,50%
UTA Arad3000,33%
Gaz Metan Mediaș3000,33%
Poli Iași3000,33%
Academica Clinceni5000,20%
Chindia Târgoviște7500,13%
FC Argeș15000,07%
Cotele au extrase de la casa de pariuri Betano în data de 06.10.2020

CFR Cluj (6 titluri, dintre care ultimele trei sunt consecutive – 2018/2019/2020) este creditată la cote pariuri Liga I cu prima șansă (cota 2, 5). U Craiova (4 titluri – primul câștigat în 1974, ultimul în 1981) ocupanta locului secund în sezonul 2019/2020 beneficiază de o cotă de 2, 75. FCSB, care în campionatul trecut s-a clasat pe locul 5 primește cota 5 la câștigarea titlului.

Cum să pariezi pe Liga 1?


pariezi pe Liga 1

Dacă vrei să obții câștiguri pariind pe meciurile din Liga I clasamentul este un indicator pe care te poți baza atunci când pariezi pe bilete simple. O să vezi că multe dintre cotele oferite de agențiile de pariuri online sunt cu handicap pe meciurile între echipele date ca fiind cert favorite în dauna celor poziționate în subsolul clasamentului. În cazul în care vrei să înțelegi mai bine cum funcționează acest tip de pariu, atunci poți afla mai multe din articolul nostru Handicap explicat. Iată care sunt cele mai atractive oferte de cote la Liga 1 pariuri:

  • Handicap – este un tip de pariu care presupune aplicarea unui dezavantaj echipei favorite sau crearea unui avantaj echipei mai slab cotate. Avem două tipuri de Handicap – european și asiatic (cel mai popular). În cazul unor cote pariuri Liga 1, în partida FCSB-Chindia Târgoviște, de exemplu, echipei FCSB i se va scădea un anumit număr de goluri. Să spunem că în meciul FCSB-Chindia Târgoviște avem un pariu Handicap Asiatic -2 FCSB, iar meciul se termină cu scorul de 3-0. Am câștigat pariul pentru că echipa pe care am pariat a învins la o diferență mai mare de 2 goluri. În situația unui meci egal/scor mai mic de 2-0/meci pierdut, atunci pariul ar fi fost necâștigător.
  • Peste/Sub – pariul total, pentru că agenția de pariuri stabilește care este numărul total de goluri care vor fi marcate într-o partidă (de ambele echipe; pariorul poate câștiga și dacă una dintre echipe nu marchează). Pariorului i se oferă oportunitatea de a paria atât pe varianta marcării mai multor goluri, cât și pe varianta marcării unui număr mai scăzut de goluri. Este posibilă și plasarea unui pariu peste/sub pe numărul de goluri marcate de către o echipă sau pe numărul de goluri marcate într-o repriză. De exemplu, în partida FCSB-Chindia Târgoviște, avem peste/sub 2,5 goluri, iar noi pronosticam că se vor marca mai multe (dacă scorul este 3-0 atunci am câștigat pentru că s-au marcat mai mult de 2, 5 goluri).
  • 1×2 – plasezi o miză pe câștigarea meciului de către gazde, pe meci egal sau pe câștigarea partidei de către oaspeți. Șansele de a pronostica în mod corect rezultatul sunt cuprinse între 33, 3% și 50%, fiind un tip de pariu popular printre jucătorii care mizează pe pariurile acumulator și multiple. În cazul nostru, FCSB-Chindia Târgoviște s-a terminat cu victoria gazdelor (1), așa că am câștigat pariul. Terminarea meciului cu un scor egal (x) sau cu victoria Chindei (2) ar fi însemnat pierderea pariului.
  • Scor corect – pariorul trebuie să indice în mod corect care va fi scorul în partida respectivă. Dacă mizezi că FCSB-Chindia Târgoviște se va termina 3-0, atunci vei câștiga (orice alt rezultat atrage pierderea automată a pariului). Cotele oferite pentru acest tip de pariu sunt cuprinse între 6-16 (este și motivul pentru care jucătorii care preferă să joace mize mici o fac pe pariurile 1×2).

SFAT: Îți recomandăm să mizezi întotdeauna pe cote de minim 1,70 la pariurile peste/sub și de minim 1,50 la cele 1×2.

Bonusurile oferite de către agențiile de pariuri sunt variate, printre acestea remarcându-se bonusul de bun venit și pariurile gratuite (free bets). O casă de pariuri it mai poate oferi bonusul de bun venit ca pariu fără risc (adică pariezi o sumă de bani, iar în cazul în care pariul este necâștigător, atunci primești banii înapoi). Trebuie să iei în calcul termenii și condițiile impuse de către casa de pariuri pentru că nerespectarea acestora conduce la anularea bonusului.

De exemplu, printre condițiile impuse se numără tipul de pariu acceptat (pre-meci/live/ambele), valoarea cotei (minimă), miza (limita maximă a sumei care poate fi pariată), termenul de folosire a ofertei sau activarea ofertei printr-un cod promo. Poți afla mai multe despre cum să pariezi în avantaj folosind un cod bonusul Betano. Pariul fără risc este mai avantajos pentru că în cazul unui pariu necâștigător îți vei primi banii pariați înapoi.

Cum să plasezi un pariu?


Liga 1 – cum să plasezi un pariu?

Toți pariorii își doresc să plaseze pariuri câștigătoare, numai că, rentabilitatea nu va depăși (decât în rare cazuri) valoarea de 52% (ceea ce înseamnă că din 100 de pariuri plasate, doar 52 sunt câștigătoare). Dacă vrei să afli mai multe despre modul de pariere, atunci citește ghidul nostru de pariuri sportive fotbal, unde găsești recomandări, sfaturi, ponturi și strategii.

Plasarea unui pariu este o operațiune simplă, pentru că nu trebuie decât să-ți alegi o piață sportivă, tipul de eveniment (pre-meci sau live), cota și să dispui de suma necesară parierii în contul tău. Jucătorii care vor să aibă parte de cote pariuri Liga I cât mai avantajoase trebuie să-și deschidă un cont la una dintre platformele de top din România.

Modul de pariere implică accesarea site-ului, autentificarea în contul de joc, selectarea evenimentului sportiv, alegerea tipului de pariu și a cotei aferente. În acest moment trebuie să introduci suma pe care dorești să o pariezi și ți se va afișa valoarea câștigului potențial. Aceasta este raportată la cota oferită (de exemplu, FCSB are o cotă de 1,07 la câștigarea meciului, în timp ce Chindia Târgoviște are cota la câștig de 91).

Acest lucru înseamnă că dacă vei paria 100 Lei pe FCSB vei avea un câștig potențial de 107 Lei, iar dacă Chindia câștiga, atunci vei obține 9100 Lei. Poți să mai adaugi selecții, caz în care biletul tău nu mai va mai fi unul simplu, ci combinat (mai multe selecții). Apoi trebuie să apeși butonul “Plasează acum 100 Lei” sau “Plasează pariul” și să aștepți deznodământul partidei. Desigur, nu vei plasa pariuri fără să consulți Liga I clasament, statistici, informații despre echipe și nivelul lor ori alte date folositoare.

Predicții Liga 1 – cine are cele mai mari șanse de câștig?


Predicții Liga 1

Dacă vei citi articolul nostru cu sfaturi pentru a câștiga la pariuri, atunci vei plasa pe Liga 1 pariuri foarte avantajoase. Având în vedere că sezonul regulat + play-off/play-out se va întinde pe parcursul a 40 de etape (play-off), respectiv 39 de etape (play-out), multe surprize pot apărea până la desemnarea câștigătoarei competiției.

Prima șansă îi aparține echipei clujene CFR (cote de 2,5), Craiova (cote între 2,75-3,75) și FCSB (cote între 4 și 5). Viitorul și FC Botoșani au cote identice la câștigarea campionatului (20), Astra Giurgiu, Dinamo și Hermannstadt fiind creditate cu o cotă de 50 pentru obținerea titlului în sezonul 2020/2021. Cele mai mici cote le au UTA și Poli Iași (400), Academica Clinceni și Chindia Târgoviște (500) și FC Argeș (750).

Aceste cote pot fi modificate în funcție de evoluția echipelor, de transferurile realizate, de antrenorii loturilor și de alte elemente (accidentări, cartonașe roșii, etc). Unele echipe pot traversa perioade mai puțin faste, în timp ce altele vor reuși să lege victoriile și să obține puncte împotriva favoritelor la câștigarea titlului. De multe ori la Liga 1 clasamentul nu va oferi informațiile corecte pentru a paria în mod satisfăcător și cu șanse mari de câștig.

Orientează-te către acele case care îți oferă cote pariuri Liga 1 cât mai avantajoase atât pentru tipurile de pariuri populare, cât și pentru cele mai puțin cunoscute. Pariază doar în mod informat și numai atunci când deții suficiente date pentru a beneficiază de o șansă crescută de plasare a unei predicții corecte. Cotele mărite îți vor oferi oportunități mai bune de câștig la Liga I pariuri România. Așa că, pariază în agențiile care îți oferă astfel de bonusuri pentru că numai în acest fel vei paria pe plus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *