Mega Joker online – joacă acum gratuit

Mega Joker online
Mega Joker online Joacă Mega Joker la NetBet

Se pare că Mega Joker este un nume foarte popular pentru sloturi deoarece a fost ales de două companii producătoare de jocuri de casino. La prima vedere, ați putea spune că acest lucru nu este posibil dar iată că s-a întâmplat. Atât compania suedeză producătoare de software de cazino, NetEnt, cât și cei de la Gaminator oferă acest joc iar cele două versiuni sunt cât se poate de diferite. În acest articol vom discuta despre Mega Joker online jocuri aparate 77777, ce strategii să aplicați pentru a vă mări șansele de câștig, precum și cazinourile de top care oferă slotul.

Joacă Gratuit Mega Joker Păcănele 77777

Mega Joker online Gaminator

Mega Joker ca la Aparate – Versiunea Gaminator

Vom începe cu varianta oferită de cei de la Gaminator a lui Mega Joker. Admiral este unul dintre cele mai bune cazinouri din România unde vă puteți delecta jucând gratuit acest slot. Desigur, puteți la fel de bine să alegeți să faceți un prim depozit și să vă măriți șansele cu cei 1,000 RON oferiți ca bonus, dar decizia vă aparține.

Varianta celor de la Gaminator este un Mega Joker joc de păcănele cu fructe ce oferă jucătorilor 40 de linii de plată pentru a forma combinații diverse. Premiile variază în funcție de miza plasată, pariul minim fiind de 40 de bani în timp ce maximul este de 400 RON. Puteți alege să jucați cu orice număr de linii cuprins între 1 și 40 și să vă adaptați stilul de joc la soldul disponibil. Nu uitați de funcția Gamble a jocului ce vă oferă șansa de a vă dubla orice câștig din jocul standard dacă ghiciți pe ce față va ateriza moneda.

Jocuri Păcănele ca la Aparate Online Gratis – Mega Joker NetEnt

Mega Joker online NetEnt


Deși poate mulți dintre pasionații de păcănele nu s-ar fi așteptat la una ca asta, versiunea celor de la NetEnt este mult mai simplă în aparență decât cea oferită de Gaminator. Jocul oferă numai 5 linii de câștig, în comparație cu cele 40 ale lui Mega Joker slot Novomatic, și este structurat ca o păcănea clasică. Dar nu judecați acest joc doar după aparențe deoarece la o inspecție mai amănunțită veți observa că dispune și de un joc secundar. Atunci când obțineți un câștig în jocul standard, acțiunea se mută deasupra unde premiile pentru simboluri devin și mai apetisante.

Liniile de plată sunt fixe și nu puteți juca decât cu toate 5 în același timp dar pariul poate să fie ajustat prin a selecta valoarea monezii. Puteți merge fie pe 0.1, 0.2 sau 1, în funcție de cât de mult sunteți dispuși să cheltuiți iar surpriza ascunsă a acestui slot de la NetEnt este jackpotul fix de 2,000 RON ce poate fi câștigat.

Mega Joker – Cazino Online România unde Să Jucați

Așa cum spuneam și mai devreme, jocul Mega Joker este disponibil la mai multe cazinouri online din țară. Noi am studiat întreaga ofertă pentru a vă prezenta cele mai bune astfel de cazinouri precum și bonusurile oferite de acestea pentru a vă mări și mai mult șansele de câștig.

Mega Joker NetBet

netbet

La NetBet vă puteți bucura de Mega Joker jocuri ca la aparate gratis sau cu bani reali. Desigur, puteți să combinați cele două moduri de a juca și să începeți cu jocul gratis pentru a căpăta mai multă experiența. Apoi, puteți să luați bonusul incredibil oferit de NetBet, cu o valoare totală de 2,000 RON pentru primele 3 depozite și 300 de rotiri gratis. De asemenea, codul nostru promoțional NetBet îți oferă șansa de a juca cu 50 de rotiri fără depunere.

Jocuri 77777 Gratis pe Bani Reali – Betano Cazino

Un alt cazino din România unde puteți să jucați jocuri păcănele ca la aparate online gratis este Betano. Dacă alegi să joci cu bani reali pentru a putea retrage câștigurile generate, Betano îți răsplătește primul depozit cu un bonus de 100% până la 500 RON. Acest sold bonus îți va permite să joci mai mult timp și să te bucuri de toate premiile ce le oferă Mega Joker!

Așadar, fie că alegeți să jucați variante de la NetEnt sau pe cea oferită de Novomatic prin Gaminator, acum știți că sloturile Mega Joker sunt dotate cu premii cu adevărat atractive. Fie că doriți să jucați gratuit pentru a mai învăța sau doriți să vă încercați norocul cu câștiguri reale de la bun început, unul dintre cazinourile prezentate de mai sus este cel mai bun loc pentru a vă bucura de o experiență desăvârșită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *