Ponturile zilei

Chindia Târgovişte vs. CFR Cluj

 • Michał Michał
 • Liga 1
 • 04.12.2021 14:00
 • Cursuri de la 03.12 (11:00)

Pontul nostru: Victorie pentru CFR Cluj (1,60)

Cota la pariuri de:

Farul Constanța vs. FC Rapid București

 • Michał Michał
 • Liga 1
 • 04.12.2021 20:30
 • Cursuri de la 03.12 (11:19)

Pontul nostru: Victorie pentru Farul Constanța (2,00)

Cota la pariuri de:

Ponturi pentru ziua de mâine

CS Mioveni vs. Sepsi OSK

 • Michał Michał
 • Liga 1
 • 05.12.2021 12:30
 • Cursuri de la 03.12 (11:46)

Pontul nostru: Victorie pentru Sepsi OSK (2,00)

Cota la pariuri de:

FC U Craiova 1948 vs. FC Voluntari

 • Michał Michał
 • Liga 1
 • 05.12.2021 15:00
 • Cursuri de la 03.12 (11:51)

Pontul nostru: Victorie pentru FC Voluntari (2,90)

Cota la pariuri de:

FCSB vs. UTA Arad

 • Michał Michał
 • Liga 1
 • 05.12.2021 20:30
 • Cursuri de la 03.12 (11:55)

Pontul nostru: Victorie pentru FCSB (1,75)

Cota la pariuri de:

Manchester United vs. Crystal Palace

 • Michał Michał
 • Premier League
 • 05.12.2021 15:00
 • Cursuri de la 03.12 (11:59)

Pontul nostru: Victorie pentru Manchester United (1,57)

Cota la pariuri de:

Tottenham vs. Norwich City

 • Michał Michał
 • Premier League
 • 05.12.2021 15:00
 • Cursuri de la 03.12 (12:08)

Pontul nostru: Victorie pentru Tottenham (1,42)

Cota la pariuri de:

Pentru că iubim sportul și pentru că iubim pariurile sportive, ne-am gândit să venim în ajutorul celor care gândesc și simt ca noi. Am lansat așadar această rubrică nouă, Ponturi Pariuri Azi, care vă va aduce ponturi gratis pentru unele din cele mai importante evenimente sportive care au loc în România și în lume. Vom încerca să vă oferim ponturi sigure, ponturi bune la pariuri sportive pe fotbal, tenis și alte sporturi populare. Vom încerca de asemenea să vă oferim cele mai bune sfaturi, pentru ca voi să vă puteți bucura de pariurile voastre.

Ca întotdeauna, Pariuri și Jocuri vă va îndemna să pariați doar la casele de pariuri legale din România. Puteți să fiți siguri că ponturile noastre vor include doar pariuri și cote oferite de case de pariuri licențiate ONJN: Superbet, Betano, Fortuna, Betfair, Winbet, Admiral, 888 și altele.  

În fiecare dimineață, înainte de ora 12:00, veți găsi pe această pagină informații actualizate la zi pentru cele mai importante evenimente sportive ale săptămânii, ponturi pariuri gratis, cele mai bune cote și cele mai bune combinații pe care le puteți face. La final, vouă o să vă rămână numai să plasați pariul. Și să încasați câștigurile, bineînțeles.

Cele mai bune sfaturi pentru pariuri sportive

Câteva cuvinte pentru începători

Dacă ești nou în lumea pariurilor, cu siguranță dorești să afli cât mai repede, cât mai multe despre acest hobby. Sfatul nostru e însă să iei totul treptat. Pariurile sportive reprezintă un hobby frumos, dar pot aduce și mult stres, dacă nu ai grijă. 

Ca jucător nou, probabil că tu cauți ponturi sigure, pentru pariuri sportive care te interesează pe tine cel mai mult. Astfel, un alt sfat pe care ți-l putem da este că nu există ponturi sigure la pariuri. 

Pariurile sportive sunt asemeni unor ecuații cu foarte multe necunoscute. La Pariuri și Jocuri, încercăm să aflăm cât mai multe din aceste necunoscute, pentru a-ți aduce ponturi bune. În final, tu decizi dacă acestea sunt ponturi sigure.

Noi îți promitem că îți vom aduce mereu cele mai bune informații. Cauți răspunsuri la întrebări precum ce înseamnă handicap la pariuri? O să le găsești la noi. Tot aici vei afla cum se joacă la pariuri și, cel mai important, cum să câștigi la pariuri sportive. 

Dar cel mai important este mereu să te distrezi. 

Cum formulăm ponturile pe care ți le aducem în fiecare zi

Ne mândrim cu ani buni de experiență în domeniul pariurilor sportive. Ne mândrim și cu echipa noastră de experți cu rezultate excelente și nenumărate ponturi bune. La Ponturi Pariuri Azi îi veți putea vedea la lucru. 

Numeroasele ponturi gratis pe care vi le oferim sunt rezultatele muncii acestor experți. Acestea sunt formulate după efectuarea unor analize, în care includem un număr mare de statistici, astfel încât să putem elabora cele mai bune sfaturi pentru dumneavoastră. În principal ne vom concentra pe pariuri pe fotbal și tenis, dar cu timpul vom include și alte sporturi. Avem ponturi fotbal gratis pentru Liga 1, Liga 2, Europa League și Champions League. 

Cauți statistici care să te ajute la pariuri sportive? Noi le avem și le interpretăm pentru tine.

Ce factori includem când formulăm numeroasele ponturi gratis pe care ți le aducem zilnic

Pentru a-ți face o idee despre cum funcționează procesul de analiză a meciurilor pe care o să le prezentăm în rubrica noastră, iată ce factori includem:

Meciurile anterioare între cele două echipe

Pentru a putea face o predicție și pentru a putea oferi un pont cât mai bun, experții noștri analizează ambele echipe, una împotriva celeilalte. Acest lucru le va arăta care este echilibrul puterii între cele două părți și le va indica favorita.

Numărul mediu de goluri înscrise pe meci

Numărul de goluri înscrise pe meci e un factor important. Acest aspect poate indica echipa cu cea mai mare probabilitate de a marca sau echipa cu cea mai mare probabilitate de a încasa un gol. În cele din urmă, poate ajuta la identificarea unei posibile învingătoare.

Absențele din fiecare lot

Experții noștri vor cerceta statisticile cartonașelor galbene și roșii, dar și ultimele știri apărute în presă, pentru a afla ce jucători sunt suspendați sau accidentați. Astfel, vom ști ce jucători pot juca și ce jucători nu. 

Locația

Unele echipe sunt imbatabile pe teren propriu, indiferent de adversar. Dar joacă acasă sau în deplasare? Trebuie să vedem acest lucru și să înțelegem cum se comportă fiecare echipă, în fiecare scenariu. Bineînțeles, ținem cont aici și de prezența suporterilor, care de multe ori sunt un adevărat jucător în plus.

Rezultatele recente 

Nu putem să ignorăm forma de moment a unei echipe. Aceasta cântărește destul de mult. Atunci când o echipă este într-o formă bună, ea poate să dea peste cap statistica meciurilor directe și să provoace surprize. Mai ales dacă adversarul nu trece printr-o perioadă neapărat foarte bună. De-a lungul timpului, formele de moment au oferit rezultate neașteptate, făcând ca echipe mai slab cotate să învingă echipe de top.

Vremea

Da, noi luăm în considerare și factorul vreme, un factor foarte important pentru sporturi precum fotbalul sau tenisul, care se joacă în aer liber.  De multe ori însă, nu este luat în considerare. Experții noștri sunt de părere că acest lucru este o mare greșeală. De multe ori, vremea poate oferi un avantaj unei echipe și un dezavantaj celeilalte. Condițiile meteorologice nu trebuie astfel să lipsească din analize. La noi nu lipsesc. Din acest motiv, experții noștri reușesc să ofere atât de multe ponturi bune.

Cote și șanse

Dacă vrei să câștigi la pariuri, poți oricând să mizezi pe un meci în care o echipă este favorită clară. De cele mai multe ori, această echipă are o cotă foarte mică. Șansele sunt mari ca tu să câștigi pariul, însă nu ai nicio șansă să câștigi un profit serios. Noi o să analizăm ofertele tuturor caselor de pariuri legale din România și o să îți aducem mereu cea mai bună cotă. 

Alte statistici

Sportul și statistica merg mână în mână. Trebuie să spunem că experții noștri sunt înnebuniți după statistică. Aceștia urmăresc posesia, numărul de goluri înscrise, numărul de goluri primite, performanțele portarilor, numărul de cartonașe primite, tipurile de cartonașe și multe alte astfel de informații. Toate aceste statistici au o mare influență asupra rezultatului unui meci. 

Ce tipuri de pariuri oferim în rubrica Ponturi Pariuri Azi

Vă oferim ponturi pariuri gratis, dar vrem să vă oferim și ponturi bune. Și cele mai bune ponturi la pariuri sportive sunt cele cu un profit final cât mai mare. Secretul pentru a ajunge la un profit final cât mai mare este unul simplu, combinațiile. 

Combinând mai multe pariuri, poți profita de cote mai bune. Așa, vei avea parte de câștiguri mai mari. Dar haide să discutăm despre tipurile de ponturi pe care le oferim.

Ponturi 1X2

În primul rând, o să aveți parte de tradiționalele ponturi 1X2. Poate cel mai popular tip de pariuri, acesta presupune alegerea unui rezultat din cele 3 posibile: 

 • Victoria gazdelor
 • Victoria oaspeților
 • Egalul

De ce e atât de popular acest tip de pariuri? Pentru că este un pariu simplu și pentru că elimină foarte multe din variabilele despre care am discutat mai sus. Și atenție, șansele ca una din cele 3 variante să fie cea câștigătoare nu sunt de 33,33%, cum ai crede. Ar putea fi așa într-o situație ideală, în care cele 2 echipe participante ar fi identice. Când adaugi însă și ceilalți factori (forma, valoarea lotului, absențele, vremea, terenul, etc.) șansele ca alegerea ta să fie cea corect pot crește sau pot să scadă. Aici intervin experții noștri, care îți vor spune care variantă e cel mai probabil să fie adevărată.

La Ponturi Pariuri Azi, o să ai parte de foarte multe ponturi Liga 1 și ponturi Liga 2 de acest tip.

Scor corect

Un tip de pariu foarte interesant dar și foarte dificil. De obicei, experții se feresc să ofere ponturi cu scor corect. Asta deoarece, pentru a ghici rezultatul exact al unei partide, trebuie nu doar să cunoști toate datele problemei, ci să ai și o doză foarte bună de noroc. 

Totuși, nu e imposibil să oferi ponturi bune pentru pariuri de tip scor corect. Iar unii experți nu se feresc să ofere astfel de predicții, pe care de cele mai multe ori le veți găsi în categoria ponturi fotbal. Sistemul de punctare la fotbal face ca acest sport să fie cel mai bun pentru pariurile de tip scor corect.

Număr de goluri peste / sub

Un alt tip de ponturi din categoria ponturi fotbal pe care o să îl găsești pe site-ul nostru este cel pentru pariuri de tipul peste / sub. Și acest pariu este foarte popular, deoarece le permite jucătorilor să parieze pe numărul maxim sau minim de goluri pe meci, fără ca jucătorul să fie nevoit să aleagă un câștigător.  

De asemenea, e vorba de un pariu cu doar 2 rezultate, peste un anumit număr sau sub un anumit număr de goluri. Profesioniștii îl iubesc, deoarece le permite să se folosească de toate informațiile colectate. La noi o să ai parte de numeroase ponturi pariuri peste / sub!

Ponturi pauză sau final

Multe ponturi pariuri sportive sunt de tipul pauză sau final, pentru simplul fapt că acest tip de pariuri te ajută să eviți surprizele. Din nou, eliminăm multe din acele variabile. Pariul este câștigător dacă alegerea ta se întâmplă fie la pauză, fie la final. 

Cotele sunt mai mici la acest tip de pariuri, dar șansele de câștig sunt mai mari. 

Foarte important! A nu se confunda pariul de tip pauză sau final cu pariul pauză/final. La cel din urmă, trebuie să ghicești rezultatul la pauză și cel la final.

Ponturi handicap

Nu în ultimul rând, lista de ponturi fotbal oferite gratis de Pariuri și Jocuri va include și ponturi pentru pariuri de tip handicap. Mulți se întreabă ce înseamnă handicap la pariuri. Pe scurt, când plasezi un astfel de pariu, echipa ta pleacă din start cu un avantaj sau cu un dezavantaj. Pentru ca pariul să fie câștigător, echipa trebuie să înscrie atât de multe goluri, astfel încât să obțină rezultatul dorit cu avantajul sau dezavantajul ales. 

Ai parte de handicap de tip asiatic și de handicap de tip european. Experții noștri vor munci din greu, pentru a-ți aduce în fiecare zi cele mai bune ponturi pentru pariurile sportive de acest tip. 

La ce te poți aștepta de la noi

Pe scurt, Pariuri și Jocuri o să îți aducă sfaturi foarte bune și ponturi pariuri gratis pentru fotbal, tenis și alte sporturi. Această secțiune a site-ului va fi actualizată în fiecare zi. Vei avea posibilitatea de a vedea ce ponturi sigure oferim pentru pariuri de azi și de mâine, ca să te poți bucura așa cum trebuie de toate evenimentele sportive pe care le îndrăgești. 

Liga 1 și Liga 2 au început. Au început și pariurile. Rămâi așadar alături de noi pentru cele mai bune ponturi fotbal gratis, cu cele mai bune cote și cele mai mari câștiguri.