Euro 2020 – Cote pariuri, ponturi, pronosticuri

euro 2020 pronosticuri

Euro 2020, deși ar fi mai corect să îi spunem Euro 2021, se apropie cu pași repezi. Între 11 iunie și 11 iulie 2021, una din cele mai așteptate competiții sportive de pe glob își va deschide porțile, spre fericirea iubitorilor de fotbal. Chiar dacă echipa națională de fotbal a României nu s-a calificat, românii cu siguranță nu se vor plictisi. Pentru ei, casele de pariuri sportive au pregătit câteva oferte. Iar noi vom fi aici, ca să vă aducem cele mai bune ponturi pentru pariuri la Euro 2020. 

Nu mai este un secret de ce Euro 2020 are loc în 2021. Din cauza pandemiei de coronavirus, competiția a fost suspendată anul trecut, fiind reprogramată pentru acest an.

Este pentru prima dată în istoria de 61 de ani a Campionatului European când UEFA organizează această competiție în acest fel. De asemenea, pentru a doua oară în istorie, 24 de echipe naționale vor fi prezente la start, împărțite în 6 grupe cu câte 4 formații. 

O altă premieră este faptul că, în acest an, România va găzdui meciuri de la Campionatul European. Acestea vor avea loc în București și alte 10 orașe europene: Amsterdam, Baku, Budapesta, Copenhaga, Glasgow, Londra, Munchen, Roma, St. Petersburg, Sevilla. Cu toate aceste noutăți, Euro 2020 ar putea fi numit Euro 2021 fără ca cineva să obiecteze.

Cote pariuri Euro 2020

Bineînțeles, preferatele tuturor jucătorilor vor rămâne meciurile individuale, unde binecunoscutul 1X2 rămâne rege. Pentru acestea, iubitorii pariurilor își vor folosi toate cunoștințele acumulate în ultimul an, toate informațiile primite, toate ponturile și, mai presus de orice, inspirația, pentru a selecta rezultatele meciurilor de la Euro 2020.

Va câștiga prima echipă? Va câștiga a doua? Va fi egal? Înainte de startul competiției, jucătorii vor căuta casele de pariuri cu cele mai bune cote Euro 2020, pentru a se asigura că pariurile făcute le vor aduce câștigul maxim posibil.

Noi ne-am gândit să dăm o mână de ajutor. Mai jos veți găsi o listă cu cele mai bune cote pentru pariuri la Euro 2020. Tabelul include meciurile din semifinalele Euro 2020.

Euro 2020 – Semifinale – 6-7 iulie 2021

Data și OraMecifortunaBetanosuperbet
6 Iulie 2021
22:00
🇮🇹 Italia – Spania 🇪🇸1 – 2,50
x – 3,25
2 – 3,15
1 – 2,54
x – 3,38
2 – 3,22
1 – 2,53
x – 3,20
2 – 3,10
7 Iulie 2021
22:00
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿Anglia – Danemarca🇩🇰1 – 1,75
x – 3,50
2 – 5,80
1 – 1,76
x – 3,82
2 – 5,83
1 – 1,75
x – 3,65
2 – 5,45
Cote actualizate 05.07.2021

Ce cote are viitoarea câștigătoare a Euro 2020

Cele mai multe case de pariuri dau naționala Angliei drept viitoarea câștigătoare a Euro 2020, cu cote de 6 și 6,5. Însă, în unele cazuri, Franța e creditată și ea cu aceleași șanse de a câștiga trofeul.  

Oricum ar fi, casele de pariuri sportive par a se fi înțeles între ele în ceea ce privește podiumul acestui Campionat European. Anglia, Franța și Belgia au cele mai bune șanse de a ocupa primele trei locuri. În ce ordine? Asta vom vedea doar la sfârșit. 

Oricum ar fi, casele de pariuri sportive par a se fi înțeles între ele în ceea ce privește podiumul acestui Campionat European. Anglia, Franța și Belgia au cele mai bune șanse de a ocupa primele trei locuri. În ce ordine? Asta vom vedea doar la sfârșit. 

Mai jos puteți vedea o listă cu cotele pentru câștigătoarea Euro 2020.

superbetBetanoFortuna
Anglia
anglia
2,702,602,60
Danemarca
danemarca
10,0011,0010,00
Spania
spania
3,804,003,75
Italia
italia
3,303,103,00
Cote actualizate 06.07.2021

Ce trebuie să faci înainte de a paria pe meciuri de la Euro 2020

În primul rând, trebuie să pariezi responsabil. Dacă îți plac pariurile, dacă îți place Euro 2020 și dacă vrei să pariezi pe meciurile din această competiție, dă-o cu cap. Doar așa te poți bucura cu adevărat de acest joc, indiferent dacă îl câștigi sau dacă îl pierzi.

Bineînțeles, cel mai bine e atunci când pariurile tale sunt câștigătoare. Pentru că un pariu 100% sigur nu există și nu va exista niciodată, dacă vrei ca șansa să fie de partea ta, trebuie neapărat să te informezi. Trebuie să aduni cât mai multe informații despre meci, despre loturile echipelor participante, despre jucătorii care vor apărea în formulele de start, despre forma lor, chiar și despre arbitrul partidei. Adaugă aici informațiile pe care le-ai strâns despre cote oferite la pariuri online pentru Euro 2020 și alege varianta cea mai bună.

Alege casa de pariuri cea mai potrivită pentru tine, alege tipul de pariu și rezultatul. Plasează apoi suma pe care vrei să o pariezi, dar nu uita să fii responsabil. Nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi!

Un sfat foarte util pentru Campionatul European din 2021

Trăim în epoca informației. Așadar, nu te feri să cauți pe internet ponturi și pronosticuri pentru Euro 2020. În ziua de azi, există numeroase comunități online formate din oameni foarte bine informați. Aceștia îți pot oferi pentru meciurile de la Euro 2020 pronosticuri, ponturi și informații pe care poate că nu le-ai găsi în presă.

Pariul pe care tu îl plasezi este doar al tău, însă acest joc nu trebuie să fie unul cu un singur jucător. Nu te feri să ceri sfaturi de la prieteni sau de la alți cunoscuți despre care știi că sunt bine pregătiți. Spune-le planurile tale și roagă-i să te ajute.

De la ei poți primi informații despre cele mai bune cote Euro 2020, despre pariuri online pe care poate că nu te-ai fi gândit să le faci, despre meciuri la care ar trebui să fii atent și multe alte ponturi Euro 2020 foarte valoroase. Chiar dacă îi implici și pe ei în procesul de pariere, pariul tot al tău rămâne. Iar fiecare sfat primit poate face diferența.

Atenție însă să nu aduni prea multe informații. Acest lucru poate dăuna uneori. Având în cap prea multe sfaturi în ceea ce privește meciurile de la Euro 2020, pronosticuri, cote pariuri sau altele te poate încurca și te poate duce la dificultăți în a face o alegere.

Pariuri și jocuri e alături de tine

Bineînțeles, poți apela și la noi pentru ajutor. În această vară, o să acoperim tot ceea ce se va întâmpla la campionatul european. Îți vom aduce pentru fiecare meci de la Euro 2020 ponturi și pronosticuri, vom discuta despre cele mai bune cote Euro 2020 și vom avea grijă ca tu să te bucuri de meciuri și de pariuri, având o experiență cât mai plăcută cu această competiție.

Ponturi pariuri Euro 2020

Iubitorii fotbalului vor căuta cu siguranță ponturi pentru pariuri la Euro 2020. Însă, înainte de a discuta despre orice favorită la câștigarea trofeului, trebuie neapărat să vedem care sunt echipele participante și, cel mai important, cum sunt aranjate cele 6 grupe.

Multe pronosticuri făcute pentru calificările la Euro 2020 au fost date peste cap când Macedoniei de Nord și Finlanda au reușit să se califice sau când Ungaria a lăsat acasă o echipă foarte bine cotată, Islanda. Însă și alte echipe de la care fanii se așteptau la mai mult au pierdut biletul la Euro 2020. Pe această listă putem trece Norvegia, Bulgaria, Serbia și chiar și România.

Din fericire, “granzii” s-au calificat fără probleme și ne putem aștepta astfel la meciuri interesante și spectaculoase, care vor face ca pariurile sportive pentru Euro 2020 să fie cât se poate de incitante.

Grupele Euro 2020 și cotele pentru câștigătoarea fiecărei grupe

Grupă/PozițieGrupa AGrupa BGrupa CGrupa DGrupa EGrupa F
1TurciaDanemarcaOlandaAngliaSpaniaUngaria
2ItaliaFinlandaUcrainaCroațiaSuediaPortugalia
3Țara GalilorBelgiaAustriaScoțiaPoloniaFranța
4ElvețiaRusiaMacedonia de NordCehiaSlovaciaGermania

Euro 2020 pronosticuri

Ce se va întâmpla în faza grupelor? Cine va câștiga fiecare grupă de la Euro 2020? Și aceste întrebări sunt întâlnite des pe buzele iubitorilor de pariuri. Casele de pariuri le-au răspuns, bineînțeles, oferindu-le posibilitatea de a paria și în acest caz. 

În mare parte, casele de pariuri văd la fel faza grupelor de la Campionatul European. Astfel, dacă s-au pus de acord în ceea ce privește câștigătoarele grupelor A, B, C, D și E, o singură neînțelegere apare, la Grupa F. Aceasta este de departe cea mai interesantă și cea mai dificilă grupă, una în care sunt prezente chiar 3 dintre favoritele la câștigarea trofeului: Franța, Germania și Portugalia. Să luăm însă cele 6 runde pe rând.

Grupa A 

Italia este marea favorită a grupei A. A avut un parcurs excelent în calificări, reușind să câștige toate cele 10 meciuri, cu un golaveraj impresionant, 37-4. Trebuie spus că, dintre toate echipele care au luat startul la Euro 2020, doar Italia și Belgia au reușit să câștige toate meciurile din preliminarii.

Azurii sunt motivați și vor cu siguranță să își ia revanșa, după ratarea calificării la Cupa Mondială din 2018, lucru care a influențat cotele oferite de casele de pariuri. Vor avea însă mult de muncit. Elveția (a terminat prima într-o grupă cu Danemarca) și Turcia (s-a calificat de pe locul 2, într-o grupă grea cu Franța, Islanda și Albania) pot produce surprize, iar Țara Galilor nu trebuie subestimată deloc. Echipa condusă din teren de Gareth Bale a terminat pe locul 2 într-una din cele mai echilibrate grupe din faza calificărilor la Euro 2020.

Pentru iubitorii de pariuri, Italia e în acest moment o alegere foarte bună, sigură, cu o cotă foarte bună.

Câștigătoarea Grupei AUnibetBetfairBetanoFortunaNetBet
Italia1,131,081,121,101,10
Cote actualizate 16.06.2021

Grupa B

Poate cea mai liniștită grupă de la campionatul european, Grupa B îi va încânta cu siguranță pe iubitorii fotbalului cu întâlnirea dintre Belgia și Danemarca. Belgia e văzută de casele de pariuri drept una din favoritele la câștigarea Euro 2020. Lukaku și compania au marcat 40 de goluri în preliminarii, încasând doar 3.

De partea cealaltă, Danemarca a terminat pe locul secund, în spatele Elveției, însă fotbalul danez este unul care poate produce mereu surprize. Celelalte două echipe din Grupa B sunt Rusia și Finlanda, care s-a calificat în premieră la Euro. 

Câștigătoarea Grupei BUnibetBetfairBetanoFortunaNetBet
Belgia1,211,221,201,181,18
Cote actualizate 16.06.2021

Grupa C

Experții spun că Olanda nu va avea nicio problemă și că va domina Grupa C, unde Ucraina, Austria și Macedonia de Nord cu siguranță nu îi vor pune nicio problemă. Portocala Mecanică se află însă sub o presiune destul de mare. După ce a ratat Euro 2016 și Cupa Mondială din 2018, echipa condusă de pe bancă de Frank de Boer trebuie neapărat să își ia revanșa față de suporteri. 

Pariorii vor găsi cu siguranță foarte interesantă această grupă. Chiar dacă este favorită, Olanda s-a calificat la Euro de pe locul 2, în spatele Germaniei. Ucraina, în schimb, a dat peste cap pronosticurile din calificările la Euro 2020, câștigând o grupă din care mai făcea parte Portugalia, adică chiar campioana en-titre. Jucătorii care iubesc să parieze pe fotbal vor avea așadar parte aici atât de cote mari, cât și de șanse ca predicțiile lor pentru Euro 2020 să devină realitate.

Câștigătoarea Grupei CUnibetBetfairBetanoFortunaNetBet
Olanda1,251,201,201,201,30
Cote actualizate 16.06.2021

Grupa D

Grupa D le va aduce față în față pe Anglia, Croația, Scoția și Cehia. La prima vedere, aceasta este una dintre cele mai echilibrate grupe, dacă nu chiar cea mai echilibrată. Nimeni nu poate însă contesta valoarea fotbaliștilor englezi.

Kane și compania se numără printre favoriții la câștigarea Euro 2021. De altfel, casele de pariuri dau Anglia drept favorita numărul 1 la câștigarea trofeului. Atenție însă la Croația! Naționala lui Modric a eliminat chiar Anglia în semifinalele Cupei Mondiale din 2018, calificându-se în finală. Anglia – Croația va fi așadar unul dintre cele mai interesante meciuri pe care le va oferi faza grupelor. Englezii vor căuta cu siguranță să se răzbune.

Câștigătoarea Grupei DUnibetBetfairBetanoFortunaNetBet
Anglia1,221,131,151,171,14
Cote actualizate 16.06.2021

Grupa E

Experții sunt siguri că Spania va câștiga fără probleme Grupa E. Colosul iberic are în fața sa echipe care, cel puțin la prima vedere, nu se ridică la valoarea sa. Doar Polonia lui Lewandowski ar putea să îi pună probleme.

Trebuie spus că, dintre toate favoritele la câștigarea grupelor, Spania are cele mai mici cote. Toate casele de pariuri online sunt sigure că naționala condusă de Luis Enrique va trece mai departe de pe primul loc. Pentru Polonia, Suedia și Slovacia nu rămâne decât să lupte pentru locul 2.

Să fiți totuși cu ochii pe această grupă. Oferta de pariuri Euro 2020 poate fi foarte interesantă aici.

Câștigătoarea Grupei EUnibetBetfairBetanoFortunaNetBet
Spania1,441,441,401,401,57
Cote actualizate 16.06.2021

Grupa F

O adevărată grupă a morții, Grupa F include trei dintre cele mai puternice națiuni fotbalistice din lume: Germania, Franța, Portugalia. Lor li se alătură Ungaria, pe care mulți o văd drept victimă sigură. Aceasta va beneficia probabil de cele mai mari cote Euro 2020. Pariorii curajoși și, cel mai important, norocoși o vor urmări cu siguranță cu mult interes. O surpriză produsă de Ungaria cu oricare dintre cei trei granzi îi va îmbogăți pe toți cei care vor avea încredere în ea sau în propriul noroc.

Casele de pariuri online nu s-au pus de acord în ceea ce privește câștigătoarea Grupei F. Aici, Germania și Franța se luptă pentru titlul de favorită la câștigarea grupei. Unibet, Fortuna și Betano au ales Franța, în timp ce Betfair și NetBet sunt de partea Germaniei. Și mai rămâne Portugalia, adică chiar deținătoarea trofeului.

Câștigătoarea grupei FUnibetBetFairBetanoFortunaNetbet
Germania8,008,507,008,009,00
Franța1,601,621,601,601,50
Cote actualizate 16.06.2021

Grupa F le va da cu siguranță mari bătăi de cap iubitorilor de pariuri. Cotele sunt însă foarte bune. Așa că, riscul ar putea merita!

Casele de pariuri cu cele mai mari cote online la Euro 2020

Acum că știm care sunt meciurile pe care le vom putea urmări în această vară, putem să privim mai în detaliu partea favorită a oricărui parior. În următoarele rânduri vom vorbi despre pariuri sportive la Euro 2020.

De asemenea, rămâneți alături de Pariuri și Jocuri în această vară. Aici veți găsi pronosticuri la toate meciurile de la Euro 2020. Înainte de fiecare etapă, vă vom aduce predicții pentru meciurile care vor avea loc și cele mai bune ponturi, pentru ca pariurile voastre să fie câștigătoare și pentru a vă putea bucura de Campionatul European.  

Întotdeauna le vom recomanda jucătorilor și iubitorilor de pariuri online să joace numai la case de pariuri de încredere. Pe site-ul nostru, puteți găsi lista caselor de pariuri legale din România. Doar jucând la una din aceste case puteți fi siguri că vă veți primi câștigurile și că nu veți fi înșelați. 

Pentru campionatul care va avea loc în această vară, noi ne-am gândit să facem o listă cu casele de pariuri sportive care oferă cele mai mari cote pentru meciurile de la Euro 2020. Acestea sunt:

CASE DE PARIURI LEGALEBONUS CASE DE PARIURIOferte speciale Euro 2020ÎNREGISTREAZĂ-TE
888 sport1000 RON1. Funcția Creează-ți Pariul
2. Un Freebet pe zi
3. Freebet de până la 350 RON
4. Freebet de până la 300 RON
VREAU BONUS →
netbet logoNetBet 500 RON 1. Predicția de 1.000.000 EUR
2. Freebet pentru fiecare gol
3. 100 RON Freebet pentru câștigătoarea Euro 2020
VREAU BONUS →
Betano500 RONVREAU BONUS →

Fiecare dintre aceste case de pariuri pune la dispoziția jucătorilor bonusuri de bun venit și oferte generoase de pariuri la Euro 2020. Pe site-ul nostru puteți de asemenea să găsiți o listă cu toate casele de pariuri legale din România.

Cine va fi cel mai bun marcator de la Euro 2020?

Trofeul de golgheter al Euro 2020 este un trofeu nu la fel de important ca trofeul primit pentru câștigarea acestei competiții, dar cu siguranță foarte important, mai ales pentru suporterii care vor să-și vadă favoriții jucând cât mai bine. Superstaruri precum Kane, Mbappe, Cristiano Ronaldo sau Lukaku vor lupta așadar într-un război secundar, personal, pentru a intra în posesia acestui titlu.

Cine îl va câștiga însă? Cine este mai în formă? Casele de pariuri au oferit câteva răspunsuri. Cei patru menționați mai sus, Kane, Mbappe, Cristiano Ronaldo și Lukaku, sunt văzuți drept favoriți la titlul de golgheter. Cotele oferite de casele de pariuri sunt însă diferite.

Cotele pentru cel mai bun marcator la Campionatul European

FotbalistunibetFortuna888 sport
Harry Kane14.0013.0014.00
Cristiano Ronaldo5.005.005.00
Kylian Mbappe18.0013.0018.00
Romelu Lukaku3.253.503.25
Cote actualizate 16.06.2021

În ciuda tuturor problemelor cu care s-a confruntat sezonul fotbalistic 2020-2021, cei patru fotbaliști au avut evoluții foarte bune. În Premier League, Harry Kane a câștigat din nou titlul de golgheter, cu 23 de goluri. Echipa sa, Tottenham Hotspur, a marcat în total 68 de goluri în acest sezon. Așadar, Kane a marcat o treime din golurile echipei sale.

În Italia, Cristiano Ronaldo (Juventus Torino) și Romelu Lukaku (Inter Milano) s-au bătut până în ultima etapă pentru titlul de golgheter al Serie A. Câștigător a fost protughezul, cu 29 de goluri marcate în 33 de meciuri. Lukaku a terminat pe locul 2, cu 24 de goluri marcate în 36 de meciuri. Totuși, Inter a câștiat Serie A, în timp ce Juventus a terminat de abia pe locul 4.

În Ligue 1, Mbappe a avut parte de un sezon excelent. Atacantul francez a marcat 27 de goluri. Nu a fost însă destul pentru ca PSG să cucerească un nou titlu. În sezonul 2020-2021, Lille a câștigat Ligue 1.

Cei patru sunt așadar în formă și vor căuta cu siguranță să impresioneze, să marcheze cât mai mult și să își ducă echipele cât mai departe. Însă lupta pentru titlul de golgheter al Euro 2020 nu se va da în niciun caz doar în patru. Griezmann, Depay, Immobile, Lewandowski și alții vor încerca și ei să pună mâna pe trofeu.

Alte cote, pariuri și pronosticuri Euro 2020

Acestea sunt doar câteva dintre ofertele caselor de pariuri. Bineînțeles, jucătorii vor avea la dispoziție și alte tipuri de pariuri, cu cote interesante, care pot aduce câștiguri importante.

Cele mai simple și în același timp cele mai populare printre iubitorii de pariuri sunt pariurile pe câștigătorii meciurilor individuale. Toate casele de pariuri le pun la dispoziția jucătorilor, oferind cote diferite. Acest aspect reprezintă un plus pentru pariori. Aceștia pot alege cotele care le convin mai mult, pentru a obține cele mai bune câștiguri.

Jucătorii pasionați de statistici pot paria pe numărul de goluri marcate, pe cei mai buni marcatori sau chiar cei mai buni pasatori. Iar cei care sunt cu adevărat norocoși pot merge chiar mai departe și să parieze pe scorul corect al fiecărui meci. Aici, cotele pariurilor sunt printre cele mai bune iar câștigurile foarte mari.

Tip PariuMeciuri individuale 1X2Total GoluriCel mai bun marcatorCel mai bun jucătorCel mai bun tânăr jucătorScor corectȘansă dublă
unibet
Fortuna
888 sport
Betano
superbet

Rămâneți alături de Pariuri și Jocuri pentru mai multe sfaturi care să te ajute să câștigi la pariuri sportive și pentru mai multe informații despre Campionatul European. În această vară, vă vom ține la curent cu cotele oferite de casele de pariuri sportive, vom face predicții și vă vom aduce ponturi pentru ca pariurile voastre la Euro 2020, în 2021, să fie câștigătoare.

FAQ

Care este cea mai bună casă de pariuri pentru pariuri pe Euro 2020?

Din fericire, iubitorul de pariuri sportive are astăzi posibilitatea de a găsi și de a alege o casă de pariuri cu oferte și cote cât mai apropiate de ceea ce își dorește. Este dificil însă de spus care este cea mai bună. Și asta deoarece fiecare are plusurile și minusurile sale. Așadar, recomandarea noastră este să verificați fiecare casă de pariuri înainte de a înregistra un cont, pentru a vedea ce oferte și promoții le pune la dispoziție clienților săi. Toate casele de pariuri acoperă Euro 2020, însă nu toate sunt la fel. Nu toate oferă aceleași tipuri de pariuri și aceleași promoții. Făcând o listă cu plusuri și minusuri, veți putea decide care operator e mai potrivit pentru dumneavoastră. Cel mai important e însă să vă asigurați că alegeți o casă de pariuri legală. Doar așa puteți fi siguri că nu veți fi înșelați. Pe site-ul nostru puteți găsi o listă cu toate casele de pariuri legale din România.

Ce echipă e favorită la câștigarea Euro 2020?

Cele mai multe case de pariuri văd Anglia drept favorita numărul 1 la câștigarea Euro 2020. Harry Kane și compania sunt în mare formă și, cel mai important, au foame de performanță. Vor avea însă de luptat împotriva Franței și Belgiei. Cele două sunt de asemenea foarte bine cotate de casele de pariuri.

Care este cel mai popular pariu la Euro 2020?

De departe, cel mai popular pariu la Euro 2020 este cel plasat pe câștigătoarea competiției. Anglia este favorită, însă jucătorii vor putea paria pe toate echipele participante. Mulți pariază pe propriile lor țări. Alții, mai pragmatici, preferă să studieze statisticile întâi și să aleagă echipa cea mai în formă. Un alt pariu aproape la fel de popular precum cel pe câștigătoarea Euro 2020 este cel pentru golgheterul competiției. Acesta este mult mai ușor, iubitorii fotbalului știind deja care sunt cei mai buni atacanți ai Europei.

Ce casă de pariuri are cele mai bune cote la Euro 2020?

Unibet, Betano și Fortuna oferă cote excelente pentru Euro 2020, precum și o selecție impresionantă de tipuri de pariuri, dar și promoții foarte interesante. Iubitorii de pariuri cu siguranță nu se vor plictisi pe platformele lor.

Unde se joacă Euro 2020?

Euro 2020 este un campionat european cu totul special. Și nu doar fiindcă, în ciuda numelui, se joacă în 2021. Meciurile acestui turneu final vor avea loc în 11 orașe europene, din 11 țări europene diferite: Amsterdam, Baku, Budapesta, Copenhaga, Glasgow, Londra, Munchen, Roma, St. Petersburg, Sevilla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *