Pariuri sportive fotbal – Cum și unde pariem pe fotbalul online?

Pariuri sportive Fotbal

Nu trebuie să fii un expert în pariuri sportive sau alte discipline legate de jocurile de noroc pentru a înțelege că marea majoritatea a românilor aleg să joace pariuri pe fotbal. Pasionații plasau pariuri sportive fotbal și înainte ca piața pariurilor online să fie reglementată deoarece agențiile de pariuri sunt active în România încă înainte de Revoluție. Dar acum, după reglementarea pariurilor sportive atât online cât și la agențiile de cartier, fenomenul a înregistrat un boom, estimându-se că peste 45% din populația adultă pariază cel puțin o dată pe săptămână într-o formă sau alta. Fie că vorbim de pariuri pe Liga I, Champions League sau alte competiții externe precum La Liga, Serie A sau Bundesliga, fotbalul oferă pariorilor din România o mulțime de oportunități de câștig.

Cele Mai Populare Tipuri de Pariuri Fotbal Online


Pariorii români sunt foarte inventivi atunci când vine vorba de sportul lor preferat, alegând tipurile de pariuri ce le aduc cele mai mari șanse de a obține câștiguri considerabile. Fotbalul oferă cea mai bogată gamă de tipuri de pariuri și le vom analiza împreună pe cele mai folosite de pariori în biletele lor.

Câștigător Meci

Acesta este cel mai simplu tip de pariu ce poate fi plasat pe meciurile de fotbal. O să îl întâlniți de cele mai multe ori sub forma 1×2 și vă oferă posibilitatea de a prezice care dintre echipe va câștiga meciul sau dacă va fi rezultat de egalitate. Puteți paria pe câștigătorul meciului atât înaintea începerii partidei sau puteți folosi acest tip în pariuri fotbal live.

Șansă Dublă

Un alt tip de pariu foarte popular între pariorii români vă oferă posibilitatea de a miza pe două posibile rezultate ale unui meci de fotbal. În loc să pariați pe victoria fie a gazdelor, fie a oaspeților sau pe rezultatul egal, puteți plasa pariuri de genul 1x, x2 sau 12. Desigur, cotele vor scădea pentru că aveți mai multe șanse de a face o predicție corectă atunci când mizați pe două rezultate, dar este un pariu foarte bun.

Sub / Peste

Dacă nu sunteți sigur de rezultatul final al unui meci de fotbal dar aveți o presimțire că se vor înscrie multe goluri sau foarte puține, puteți să plasați un pariu la fotbal pe numărul total de goluri. Acest pariu funcționează pe sistemul sub/peste. Puteți prezice numărul golurilor pentru fiecare echipă, per meci sau per repriză. Același lucru se aplică și pentru numărul de cornere, faulturi, cartonașe galbene sau roșii, etc.

Handicap European și Asiatic

Handicapurile sunt o categorie aparte de pariuri sportive fotbal rezultate din dorința caselor de pariuri de a oferi pariorilor mai multe modalități de a paria. Cele mai populare sunt pariurile cu handicap asiatic și sunt cel mai des folosite atunci când cota la victorie a favoriților este prea mica iar șansele ca echipa adversă să facă o surpriză sunt, de asemenea, foarte mici. Un exemplu de handicap asiatic este -3,5: 2.05 2:07. Acest pariu se traduce prin o cotă de 2,05 ca echipa gazdă să câștige la mai mult de 3 goluri diferență sau de 2,07 ca outsiderii să nu piardă la o astfel de diferență.

Ponturi Pariuri Fotbal – Ce Trebuie Să Știți


Ponturi Pariuri Fotbal

Desigur, norocul joacă un rol principal în pariurile sportive, de aceea se și numesc jocuri de noroc. Dar, o abordare corectă poate să reducă drastic doza de noroc dintr-un pariu sportiv pe care îl plasați. Iată câteva sfaturi pentru a vă mări șansele de câștig atunci când pariați pe fotbal.

Folosiți Statisticile

Desigur, nimeni nu o să vă recomande vreodată să pariați bazându-vă numai pe statistici dar pentru a face o analiză completă a unui meci de fotbal înainte să pariați pe este important să porniți de la o perioadă de timp cât mai extinsă. Verificați ultimele 3 – 5 meciuri directe dintre cele două echipe și încercați să observați lucruri care se repetă sau sunt foarte similare.

Verificați Forma Fiecărei Echipe

Chiar dacă pe hârtie o echipă pare net favorită, este important să priviți ultimele meciuri ale fiecărei echipe pentru a observa forma în care se află. Poate că vin după o înfrângere importantă sau pur și simplu traversează o formă slabă în urma multo meciuri grele. Acest lucru poate face o diferență enormă pentru că puteți câștiga niște pariuri cu cote foarte mari.

Aflați Componența Echipelor

Firește, fotbalul este un sport de echipă și este importantă puterea echipei luată ca un tot unitar. Dar absența unui jucător cheie poate schimba total datele problemei. Fie că vorbim de căpitanul echipei sau un atacant foarte în formă, un singur jucător poate avea o influență majoră.

Comparați Cotele Mai Multor Case de Pariuri

Atunci când plasați pariuri pe fotbal, inspirația este foarte importantă. Dar dacă jucați pe cote ce nu vă oferă posibilitatea de a câștiga sume mari, rezultatele nu vor fi pe măsură. Pentru a vă asigura că obțineți maximul din pariul dumneavoastră, comparați cotele mai multo case de pariuri din România și jucați acolo unde vi se oferă cea mai bună ofertă.

Cele mai Bune Cote pentru Pariuri Fotbal Online


Continuând ideea enunțată în paragraful anterior, vă oferim informații complete despre cele mai bune case de pariuri din România pentru a plasa pariuri pe fotbal, cotele și oferta din fotbal pe care acestea le au.

Pariuri fotbal Fortuna

Nu poți să vorbești despre pariuri pe fotbal în România fără să menționezi Fortuna. Principal sponsor al echipei naționale de fotbal a României și una dintre puținele case de pariuri cu capital 100% românesc, Fortuna este locul unde fanii adevărați își susțin favoritele. Creând un cont la Fortuna deblocați o ofertă generoasă de meciuri de fotbal de pe întreg continentul, cote extrem de avantajoase, bonusuri atrăgătoare și, cel mai important, respect. De asemenea, puteți găsi pe Fortuna pariuri sportive, rezultate fotbal și analize amănunțite pentru a vă oferi șanse maxime de câștig.

Betano – Pariuri Fotbal

O altă casă de pariuri ce s-a remarcat rapid printre pariorii români și car ereușește să ofere cote foarte bune și bonusuri pe măsură. Betano a reușit aceste lucruri grație platformei moderne și multitudinii de pariuri speciale pe care le oferă. Pe lângă cotele foarte atrăgătoare oferite de cei de la Betano, promoțiile multiple axate pe fotbal fac diferența. Numai aici vă veți putea bucura de oferte de genul Seria ta Strike, BetCombo, Avans de 2 goluri, Miza înapoi la 0 – 0, Bonus Multiplu, Pierdere la Limită sau Marjă 0%. Mai mult decât atât, Betano oferă și funcția de a cere un pariu pentru acele evenimente unde ați dori să pariați dar nu găsiți pariul potrivit.

NetBet – Pariuri Profitabile pe Fotbal

NetBet, prima casă de pariuri licențiată în România, este locul unde pasionații de fotbal se pot bucura de o ofertă diversă și cote foarte bune pentru competițiile de fotbal atât la nivel de club cât și internațional. Platforma celor de la NetBet are o secțiune specială pentru fotbal unde veți vedea toate evenimentele live din acel moment, precum și căi de acces rapid pentru cele mai tari campionate din Europa precum Premier League, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1. Pe lângă asta, NetBet vine și cu o serie de promoții create special pentru pasionații de fotbal. Metodele de plată flexibile și retragerile procesate foarte rapid sunt alte elemente oferite de NetBet care fac experiența una extraordinară.

Unibet Romania – pariuri fotbal

Fără îndoială, Unibet este una dintre casele de pariuri din România cu cea mai bogată ofertă de pariuri din fotbal pe care o puteți accesa. În orice moment accesați casa de pariuri, aveți aproximativ 60,000 de meciuri de fotbal de pe toată planeta din care puteți alege pentru a compune cele mai avantajoase bilete de pariuri. Toate competițiile locale precum Liga I, Cupa României sau diviziile inferioare sunt acoperite în totalitate de Unibet unde puteți să vă bucurați de cote foarte avantajoase de fiecare dată când pariați fie înainte de meci, fie live.

Competiții internaționale precum UEFA Champions League, Europa League sau campionatele mondiale și europene sunt, de asemenea, parte din oferta Unibet și pe lângă cotele foarte bune veți avea acces la alte beneficii precum Cash out, meciuri transmise în direct sau analize complete pentru meciurile care vă interesează.

Bonusuri și Promoții pentru a Paria pe Fotbal


Am decis să deschidem o categorie separată pentru bonusurile și ofertele pe care le puteți obține pentru a plasa pariuri fotbal online la operatorii legali din România. Iată cele mai avantajoase bonusuri de care puteți să beneficiați pentru a vă mări șansele de câștig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *