Cum Ne Afectează Anularea Competițiilor Sportive?

Pariuri Esporturi Sporturi Virtuale si Casino

Cu siguranță ai observat deja că oferta de pariere s-a redus considerabil la toate agențiile de pariuri din țară. Majoritatea competițiilor sportive din Europa dar și din alte colțuri ale lumii au fost anulate sau amânate și acest lucru se resimte din plin în activitatea pariorilor. Te întrebi care este lista competițiilor ce nu se mai desfășoară? Îți oferim o listă cu cele mai importante competiții care trebuiau să aibă loc până acum și altele ce urmau să aibă loc dar au fost amânate:

 • Liga 1 la fel ca și toate competițiile din alte sporturi – handbal, baschet, voley, etc
 • Toate campionatele de fotbal din Europa – La Liga, Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 ( Belarus este singura țară din Europa unde campionatul intern de fotbal încă se mai desfășoară)
 • Campionatul European de Fotbal Euro 2020 a fost amânat pentru vara lui 2021
 • NBA precum și toate competițiile internaționale de baschet
 • Turneul de tenis de mare șlem de la Roland Garros a fost reprogramat să înceapă pe 20 septembrie
 • Turneul de la Wimbledon este în continuare incert dar sunt șanse foarte mari să fie anulat sau reprogramat
 • Campionatul de Formula 1 a suferit pierderi importante deja cu anularea marelui premiu al Australiei și cel de la Monaco, precum și amânarea tuturor curselor viitoare cel puțin până la vară
 • Jocurile Olimpice de Vară ce urmau să aibă loc în Tokyo vor fi și ele amânate pentru 2021

Lista totală a evenimentelor sportive anulate sau amânate este mult mai lungă, așa cum îți poți imagina. Acestea sunt doar cele mai mari competiții care vor avea cu siguranță un impact major asupra activității noastre obișnuite de pariere.

Și Jucătorii din Offline Sunt Afectați

Nu doar cei care plasau pariuri sportive online sunt afectați, această situație se resimte și în rândul celor care mergeau la agențiile de pariuri stradale sau la sălile de jocuri și cazinouri. În urma măsurilor stricte, toate aceste spații au fost închise și cei care le frecventau sunt acum obligați să-și oprească activitatea sau să facă pasul în online. Tu cum te-ai adaptate acestei situații?

Pe ce Încă Putem Să Pariem?


Este natural ca în astfel de momente să te întrebi ce opțiuni mai sunt pentru a te relaxa și a câștiga niște bani în plus. Iar faptul că ne confruntăm cu atâtea competiții sportive anulate nu ar trebui să te neliniștească. Sunt destule variante la care putem apela. Doar că nu sunt la fel de populare precum sporturile tradiționale. Iată ca a sosit și vremea lor și în ceea ce urmează vom analiza toate alternativele la pariurile sportive pe care le avem la dispoziție.

Campionatele Unde Încă se Mai Joacă

Pariuri Fotbal

Așa cum menționam și la începutul acestui articol, campionatul de fotbal din Belarus este singurul din Europa care se mai desfășoară. Cu toate acestea, nu este singura variantă pe care pariorii o au pentru a plasa pariuri pe fotbal.

Dacă vrei să continui să te bucuri de fotbal și de pariuri pe sportul rege, o poți face pe următoarele campionate:

 • Belarus – Vysshaya Liga
 • Myanmar – National League
 • Nicaragua – Liga Primera
 • Burundi – Premier League

Cu o analiză corectă și pertinentă, aceste meciuri pot fi folosite de pariori pentru a continua să se bucure de fotbal. La fel ca și pariurile pe cele mai tari campionate din Europa, Champions League sau Europa League, recomandăm să joci responsabil și să analizezi atent fiecare aspect înainte să pariezi.

Esporturi și Pariuri Sporturi Virtuale

În caz că nu ai auzit de esporturi sau sporturi virtuale până acum, nu ai niciun motiv de îngrijorare. Îți vom spune tot ceea ce trebuie să știi despre ambele categorii de piețe de pariere care vor deveni foarte folositoare în această perioadă.

Esporturi


pariuri esports romania

Esporturile mai sunt numite și sporturi cibernetice și acest fenomen se desfășoară de ani buni. Așa-zișii sportivi sunt tineri care se joacă jocuri pe calculator și formează echipe profesioniste cu care participă la competiții și turnee internaționale. Acestea sunt considerate sport oficial și puțin a lipsit ca această disciplină să fie introdusă în programul Olimpiadelor. La fel cum ai paria pe un meci între Real Madrid și Barcelona, poți paria pe meciurile dintre două echipe de Counter Strike Global Offensive, Dota 2, League of Legends, FIFA 20, Rocket League sau StarCraft II. Ai cote pentru fiecare dintre echipe și o serie de pariuri mai detaliate, cum ar fi echipa care înscrie primul punct, membrul echipei care va avea cel mai bun scor, și multe altele.

Doar pentru că sporturile tradiționale nu se mai desfășoară, asta nu înseamnă că nu mai există sporturi pe care să pariem și să facem profit. Din fericire, există o mulțime de pariuri esporturi din care să alegem. Și pentru că aceste competiții de esporturi se desfășoară 100% online, nu vor exista probleme în organizarea lor. Chiar mai mult decât atât, există o șansă bună ca aceste competiții și turnee să se dezvolte și mai mult pentru a înlocui golul lăsat de fotbal, tenis, baschet, hochei și toate celelale sporturi pe care pariam până acum.

Competiții precum ESL Pro League care se desfășoară chiar acum pentru CS:GO, Call of Duty World League, IEM Katowice și multe altele ne dau prilejul de a continua să facem profit. Desigur, unii dintre voi ar putea spune că nu știu mare lucru despre esporturile sau jocurile ce se joacă. Dar în condițiile în care pariezi online, nici nu ai nevoie să știi ceva despre jocurile în sine, te vei folosi de statisticile complete și de pronosticurile oferite pe toate site-urile de specialitate, la fel ca și până acum. Iar dacă ești fanul unuia dintre sporturi și îl joci și tu, ai cu atât mai multe motive să pariezi pe esporturi și să continui să câștigi în această perioadă.

Sporturi Virtuale


Pariurile pe sporturi virtuale sunt exact ca cele pe sporturile tradiționale, cu singura diferență că rezultatele sunt simulate de calculator. În categoria sporturilor virtuale pot intra jocuri de fotbal, curse de cai și câini, sporturi cu motor și multe altele. Înainte de începerea unui meci sau unei curse, ai ocazia de a plasa pariurile tale, în conformitate cu cotele oferite pentru fiecare echipă sau participant în parte. În caz că sună ca și cum nu ai nicio șansă să câștigi, trebuie să îți amintim că aceste sporturi virtuale sunt 100% aleatorii și rezultatul nu poate să fie influențat de nimeni în afară de sistemul ce generează numere aleatorii pentru a afișa rezultatul final.

Betano Sporturi Virtuale cazinou

Cazinou Online


Pe lângă esporturi și sporturile virtuale, o alternativă foarte bună pentru a continua să câștigăm în această perioadă o reprezintă jocurile de cazino online. Marea majoritate a operatorilor au anticipat această tendință a pariorilor de a se reorienta spre jocuri de cazino și au mărit oferta cazinoului pentru a face această componentă mult mai atrăgătoare chiar și pentru jucătorii ce nu jucau înainte.

Dacă nu ai încercat niciodată jocuri de cazino online, îți oferim oportunitatea de a te bucura chiar acum de câteva jocuri foarte populare din secțiunea Jocuri a site-ului nostru.

Vei putea să te joci gratuit păcănele și jocuri de masă de la cei mai buni producători de jocuri de cazino din industrie pentru a vedea dacă aceste jocuri sunt pe placul tău. Iată câteva dintre titlurile de care te vei putea bucura:

cazinou online Jocuri
 • Sizzling Hot Deluxe
 • Book of Ra Deluxe
 • Lucky Lady’s Charm
 • Power Stars
 • Starburst
 • American Poker 2
 • Shining Crown
 • Mega Joker
 • Dolphin’s Pearl Deluxe
 • Golden Sevens

La fel ca și pariurile sportive, jocurile de cazino îți oferă șansa de a te destinde și a câștiga sume impresionante prin plasarea de pariuri pentru a roti rolele sau a începe mâna. De multe ori acestea sunt mult mai distractive decât pariurile sportive pentru că te poți bucura de faptul că totul este aleatoriu și forma echipei pe care ai pariat nu îți va afecta rezultatele.

Întotdeauna Joacă Responsabil!


Indiferent că alegi să joci esporturi, sporturi virtuale sau te orientezi către jocurile de cazino, ăți recomandăm ca întotdeauna să abordezi aceste activități ca pe unele de relaxare și distracție. Dacă joci aceste jocuri sau plasezi pariuri cu unicul scop de a face bani și o transformi într-o profesie, șansele sunt foarte mari de a nu te mai bucura deloc de activitatea ta. De aceea, alege mereu sa joci in mod resposabil la jocurile de noroc, și nu paria niciodată mai mult decât îți permiți să pierzi.

De asemenea, pentru a te asigura că timpul petrecut cu pariurile sportive sau jocurile de cazino nu te afectează în mod negativ, ai opțiunea de a îți seta notificări pentru anumite intervale de timp. Dacă simți că nu poți controla suma de bani pe care o cheltui pentru jocuri de cazino online sau pariuri sportive, ai posibilitatea de a seta limite de pariere pentru fiecare zi, săptămână sau lună și te poți adresa cazinoului sau casei de pariuri sportive unde joci pentru a le spune că nu reușești să joci responsabil. Toate casele de pariuri și cazinourile licențiate din România sunt obligate să își îndrepte clienții către agențiile specializate pentru a primi ajutor în cazul în care apetitul pentru jocuri de noroc scapă de sub control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *